Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

Visa kas zmogiska, man nesvetima.. Ziuriu cia mano iprociu kiek sumineta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

1. Pries rasydama pagalvoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2. Neatsiliepiu jei nepatinka numeris ir nepazistu biggrin.gif Jei draugai, tai kartais paraso zinute - vel prisiskambint neina ar kazka pan. Tada pati perskambinu. Tiesiog neturiu nuotaikos ir neatsiliepiu.
3. Uzuolaidos uztraukiamos be tarpeliu, negaliu uzmigti be tv ir jei yra nors plyselis spintos duru atidarytu, ar stalcius koks iki galo neuzvertas miegamajame smile.gif
4. Duris visada patikrinu kokius tris kartus biggrin.gif

Galeciau vardint ir vardint.. Galvoju gal as keista? biggrin.gif
Atsakyti
As turiu daug keistinybiu:)
1.pirma cigarete turi but su karsta arbata.nesvarbu vasara ar ziema...
2.sneket su katinais...
3.virtuve turi but sutvarkyta idealiai,jokiu trupiniu,demiu,riebalu... ten jau man panieka prasideda jei pamatau ka nors ne vietoje.
4.viskas turi but uzdaryta (spintos,spinteles,stalciai)
5.negaliu pakest,kai atidaryti ruletai (ant langu) tamsa patinka namie.
6.negaliu be muzikos niekur eit..visada su mp3.ir jei nusesta..omg kaip nervuojuos.
7...8....9...10......ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 31 sausio 2009 - 22:00
1. Neužmiegu iš vakaro nesugalvojus ką ryt rengtis.
2. Prieš užmiegant N kartų patikrinu, ar užrakintos buto durys.
3. Išėjus iš namų niekada neprisimenu, ar išjungiau lygintuvą.
4. Namie negaliu būt su žiedais, jie man maišo, o išėjus iš namų negaliu būt be jų, nes jaučiuosi nepatogiai, kažko trūksta doh.gif
5. Prieš atsigulant į lovą, užstatau televizorių, kad išsijungtų už pusvalandžio, kai pati būsiu užmigus. Čia kaip kažkuri forumietė minėjo: televizorius - migdymo priemonė biggrin.gif
6. Spintoj ant pakabų kabantys drabužiai išrūšiuoti pagal spalvas nuo šviesiausios (baltos) iki tamsiausios (juodos).
7. Antrą dieną negaliu vilkėt tų pačių rūbų, nes jaučiuosi kaip nenakvojus namie.
8. Šunį katinėliu arba katinu vadinu biggrin.gif

Nu va, tiek keistumynų šį kartą prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 01 vasario 2009 - 01:05
mano manymu ne viena keistenybe jusu nera keista smile.gif ne jaj tai butu keista darytu tik kelios o kai visos darom ta paty tai manau kad tai tiesiog isskirtiniai moteru bruozai, kurie mums padeda but netokioms kaip vyrai biggrin.gif biggrin.gif nes vyrai niekada neavalo aplasejusiu kriakles krastu,tukstanti kartu nepatikrina duu, jie gali uzmigti kai pintos durys atidrytos ir i suni niekada nesikreipia "mano kaciuk " biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ryte negaliu kavos gert, jau nekalbant apie valgyma neatsikelus ir nenusiprausus, todel tokie dalykai kaip pusryciai i lova man yra didziausias nesusipratimas blink.gif
Miegoti galiu tik absoliuciuoje tamsoje ir tyloje ir tik ant pilvo biggrin.gif
Tokio dalyko kaip per didele lova neegzistuoja, kai miegu viena, miegu skersai lovos, noreciau ja tureti per visa kambari ax.gif
Dar negali buti per dideliu langu, vyras sako, kad galeciau gyventi akvariume (pageidaujamas vaizdas i jura ir kalnus lotuliukas.gif )
Namie visada turi buti zvakiu, pageidautina kvepianciu wub.gif
Viska renkuosi pagal kvapa ir viska uostau blink.gif
Negaliu pakesti dirbtines sviesos, sedziu atsidengus uzuolaidas kol nors ka matau biggrin.gif
Visada namie turi buti atidaryti langai, nesvarbu koks oras, isijungus sildyma uzmirstu uzdaryti, vyras labai "dziaugiasi", o man vis gryno oro reikia doh.gif
Net vesdama suni i lauka turiu pasikvepinti smile.gif
Nuejus i parduotuve suprantu, kad man visko reikia, prisiperku, namie suprantu, kad ne velnio man nereikejo ir tada susinervinu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 vasario 2009 - 10:29
Miegodama visad isivynioju i antklode ir jos gala sukisu tarp koju (vyras del to labai pyksta, nes daznai ji taip nukloju) blush2.gif
taip pat nepakenciu sveciuose autis svetimu slepeciu, man kazkaip nemalonu.
Atsakyti
na, dauguma iprociu kaip ir cia pamineta: patikrinu N kartu duris, lygintuva ir virykle, spintos ir slaciai turi buti tvarkingai uzdaryti, visada nuplaunu kriaukles krastus ir pan.
gal keistenybe butu ta, kad visada pabundu galva pakisus po kaldra (tikriausia del sviesos). dar negaliu uzmigti jei miegamo durys uzdarytos, nenesioju jokiu papuosalu isskyrus auskarus (jei uzsimaunu zieda kur nors einant, nuolat ji sukineju ir galu gale neiskentus nusiimu lotuliukas.gif ).
tiesa galiu pamineti vyro kazkoki liguista iproti deti nesvarius irankius ant svaraus indu sluostuko (tarkim pamaiso kava sauksteliu ir ne i kriaukle, o ant sluostuko ji). is pradziu aggressive.gif , bet paskui nusprendziau, kad kvaila del to gincytis (beje pastebejau, jog taip elgesi jo mama) doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi...u: 06 vasario 2009 - 18:10
1. MB ir kitus nervuoju neatsiliepdama į tel skambučius, neturiu noro, neinu net pažiet kas skambina. Iš viso tel kartais net prie lovos dienų dienas pratūno, nereik man jo smile.gif
2. Miegant turiu apsikloti taip, kad tik galva išlindus turi būt.
3. Miegu tik ant pilvo ir būtinai ranka viena po pagalve.
4.Miegamojo durys turi būt uždarytos.
5. Atsikėlus būtinai pakloju lovą ir atidarau langą, bet kokiu oru.
6. Jei ką nors meistrauju virtuvėj, laukiant svečių, turiu meistraut viena ir būnu labai pikta jei kas trukdo. Susikaupt reikia smile.gif
7. Pats kvailiausias įprotis uostyt vyrus, t.y. jų kvepalus, gatvėj nepuolu, bet jei vakaruškoj kalbam ir būtinai turiu pauost, jei nekoks kvapas, arba pigus - nusimuilinu.
P.s. Paskaičiau apie šakutes su kuriomis nevalgot, a negalima jų pakeist kitomis? biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien dorodama kepsnį dar vieną keistą įprotį pastebėjau biggrin.gif Kai reikia atsipjaut, peilį laikau dešinėje rankoje, šakutę kairėje, o kai kąsnį dedu į burną, tie įrankiai kažkaip susikeičia vietom - šakutė dešinėj, peilis kairėj rankoj. Nu neišeina kaire pjaustyt nors Tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 02 07, 23:43)
Šiandien dorodama kepsnį dar vieną keistą įprotį pastebėjau  biggrin.gif  Kai reikia atsipjaut, peilį laikau dešinėje rankoje, šakutę kairėje, o kai kąsnį dedu į burną, tie įrankiai kažkaip susikeičia vietom - šakutė dešinėj, peilis kairėj rankoj. Nu neišeina kaire pjaustyt nors Tu ką doh.gif

Na šiap pjaustyt taip ir reikia -ne kaire, o dešine. O šakutę laikyt kairėj rankoj, ir kąsnį dėt į burną kaire smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 02 08, 19:52)
Na šiap pjaustyt taip ir reikia -ne kaire, o dešine. O šakutę laikyt kairėj rankoj, ir kąsnį dėt į burną kaire  smile.gif

Oi, susimėžiau berašydama. T.y. neišeina kairėj rankoj šakutės laikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 02 07, 22:43)
Šiandien dorodama kepsnį dar vieną keistą įprotį pastebėjau  biggrin.gif   Kai reikia atsipjaut, peilį laikau dešinėje rankoje, šakutę kairėje, o kai kąsnį dedu į burną, tie įrankiai kažkaip susikeičia vietom - šakutė dešinėj, peilis kairėj rankoj. Nu neišeina kaire pjaustyt nors Tu ką  doh.gif

man visada taip buna, vistik desine ranka pripratus, tai automatiskai i kita ranka persimeta biggrin.gif maniskis apskritai susipjausto viska ir tada deda peili i sali, nemegsta zaisti lotuliukas.gif
juokingiausia MB savybe-butinai turi apsitaskyti bevalgant ar siaip turint salyti su maistu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 08 vasario 2009 - 22:29