Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

atsiminiau savo dar viena biggrin.gif dantu pasta namie dedu ne ant sepetelio,o i burna biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif kaip keistai
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif kaip keistai
Atsakyti
O as negaliu uzmigti neuzsiklojus galvos,nesvarbu kad karsta.bunu visa nusiklojus,bet galva uzklota rolleyes.gif
Atsakyti
Pagrindinis įprotis - tai pavalgius iškart išsiplauti indus...jei ir sočiai be galo, jei ir tingisi, bet reikia ir viskas! Tai kaip MB pyksta! jam patingėti norisi, o man ne...
Dar turiu įprotį, atsigulusi lovoj pradėt žiovaut miegelio norėdama...Tai MB ir bara, ir karosiuke išvadina, ir bando iš lovos išmesti... g.gif Nervina tas garsas taip sakė blush2.gif
Na, ir paskutinis, kurį dabar atsimenu - tai naktį, prieš einant miegot dar kažką pačepsinti, pažiaumoti...Į šitą įprotį dėmesio taip pat susilaukiu ax.gif
Atsakyti
aš esu tikras keistumo rinkinys.
-negaliu valgyt iš lėkštės,kurioj katik kas nors valgė. net jei pati pavalgau pvz sriubos, ir noriu pakartot, butinai turiu įsipilt į naują lėkštę.
-parduotuvėje visus drabužius uostai ir butinai turiu patrint audinį nagų odele
-eidama pro senyvo amžiaus žmones, stengiuos nekvėpuoti.
-atidarius traškučių,šokolado ar pan pakuotę,stengiuos kuo greičiau įkvėpt to kvapo.
-viskas mano namuose turi būti išdeliota simetriškai,jokios netvarkos negaliu pakęst
-nekenčiu kai kas nors kloja lovą ar užtraukia užuolaidas. visad nueinu ir pataisau
-eidama gatvėje nuolat žiūriu kad lipčiau tik ant sveikų plytelių. jei netyčia pataikau su kaire koja ant suskilusios. turiu kuo greičiau su dešine padaryt tą patį.
-niekad nieko nebaigiu iki galo. net knygų.
-muzikos galiu klausytis tik smarkiai linksėdama galvą
-negaliu nieko skaityt/rašyt jei yra bent menkiausias triukšmas
-žiemą/vasarą miegu su pukine kaldra ir vilnojiniu adijaliuku,bet atsidarius langą
-nemoku valgyt kramotškės kitaip,tik čepsint
-prieš miegą nubėgu pasisiot, atsigulu į lovą. pabūnu kelias min ir vėl nubėgu.
-visus panaudotus daiktus visur dar pritaikau (plastikinius maišelius į šiukšlinę, jogurto indelius kaip pieštukines ir tt)
-visad šimtą kartų pstikrinu ar durys užrakintos.
Atsakyti
Atsiminiau,kad turiu iproti,kai paimu sauksta ar sakute is spinteles valgyti,tai visada juos perlieju tekanciu vandeniu,net jei jie butu katik isplauti,nezinau kodel man sitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 12, 02:16)
nagų odele
-eidama gatvėje nuolat žiūriu kad lipčiau tik ant sveikų plytelių. jei netyčia pataikau su kaire koja ant suskilusios. turiu kuo greičiau su dešine padaryt tą patį.

Pasirodo ne aš viena tokia lengvai pamišusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 12, 01:16)

Ar nesunku taip gyventi? lotuliukas.gif
Nors trečias nuo apačios punktas manyje irgi gerokai įsišaknyjęs.
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 12, 00:16)
-visus panaudotus daiktus visur dar pritaikau (plastikinius maišelius į šiukšlinę, jogurto indelius kaip pieštukines ir tt)

nu sitas, tai ziauuuuuurus!!! frrr, net purto doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif geru cia keistenybiu aprasyta temoje...
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 12, 00:16)
-negaliu valgyt iš lėkštės,kurioj katik kas nors valgė. net jei pati pavalgau pvz sriubos, ir noriu pakartot, butinai turiu įsipilt į naują lėkštę.
-parduotuvėje visus drabužius uostai ir butinai turiu patrint audinį nagų odele
-atidarius traškučių,šokolado ar pan pakuotę,stengiuos kuo greičiau įkvėpt to kvapo.
-viskas mano namuose turi būti išdeliota simetriškai,jokios netvarkos negaliu pakęst
-nekenčiu kai kas nors kloja lovą ar užtraukia užuolaidas. visad  nueinu ir pataisau
-niekad nieko nebaigiu iki galo. net knygų.
-muzikos galiu klausytis tik smarkiai linksėdama galvą
-negaliu nieko skaityt/rašyt jei yra bent menkiausias triukšmas
-žiemą/vasarą miegu su pukine kaldra ir vilnojiniu adijaliuku,bet atsidarius langą
-nemoku valgyt kramotškės kitaip,tik čepsint
-prieš miegą nubėgu pasisiot, atsigulu į lovą. pabūnu kelias min ir vėl nubėgu.
-visad šimtą kartų pstikrinu ar durys užrakintos.

Autizmas

Atsakyti