Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

miegu visada su kojnem.negaliu palikti kriauklej purvinu indu,mane tai zudo,arba pvz turi rubai buti butinai taip sulankstyti ir nekitaip. smile.gif mane erzina kai atidarau spinta o ten vyras rubus sugrudes belekaip.tada visi rubai buna ant zemes ir lankstomi is naujo.
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2009 04 02, 11:58)

- kai valgau obuolį, suvalgau visą, palieku tik kotuką  ax.gif

drinks_cheers.gif

valgant sriubą, pirma suvalgau skystį,tik po to viską,kas liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2009 04 02, 12:58)
- kai neturiu ką veik, sėdžiu ir skaičiuoju, kiek tarkime patalpoje yra vertikalių ir horizontalių linijų  biggrin.gif  doh.gif

va cia tai keistas iprotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2009 04 02, 11:58)
*- valgant cepelinus arba koldūnus iš karto suvalgyti mėsą o po to tešlą, taip man skaniau  biggrin.gif
**- kai neturiu ką veik, sėdžiu ir skaičiuoju, kiek tarkime patalpoje yra vertikalių ir horizontalių linijų  biggrin.gif  doh.gif

* Aš atvirkščiai visada bigsmile.gif
**Neužmiegi? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 03 27, 11:38)
jei nukrenta duona ant žemės, visuomet pakeliu, nupučiu ir abi puses pabučiuoju  blush-anim-cl.gif

va man taip pat negaliu duonytes neatsiprasyti ir nepabuciuoti,tai gal mociutes nuopelnas smile.gif,netgi kai dirbau padaveja negalejau taip paprastai duonytes metyti,gal nepatikesit bet netgi 3metus n-kartu per diena atsiprasinedavau ir tik tada ismesdavau kazkaip net nejauciu kad taip elgiuosi,ispradziu kolektyvas kreivai ziurejo o paskui priprato biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau tema ir rasau ta, ka prisiminiau apie save:

-Nuolat tikrinu ar kazko nepamirsau iseidama is namu (isjungt televizoriu, dujine ir pan), o isejus nuolat galvoju ar tikrai ta padariau - baisiau buna kelioneje, kai visus dokumentus pasitikrinu simtus kartu (kelis kartus pries iseinant is namu, kelis kartus pakeliui i oro uosta, ten dar kelis kartus) ir visai nesvarbu, kad viskas rankinej uzsegta stovi

-Niekada neragauju maisto gamindama (visada tam susirandu auka). Ir net kai jau buna viskas beveik paruosta (telieka paziuret ar uztenka surumo) as vistiek neragauju... doh.gif

-TV turi buti ijungtas nepriklausomai ziuriu ar ne (o jei vakaras, tai dar ir sviesa kitame kambaryje, nes man kazkaip nejauku vienai)

-Nekenciu kai svetimi liecia mano plaukus

-Nuolat jungineju tv kanalus (daznai net ka nors idomesnio rodant - pabosta kazkaip)

-Yra namuose keletas sakuciu/leksciu/puodeliu, kuriais nepatinka naudotis ir nesinaudoju

-Situ iprociu jau po truputi atsisakau, bet seniau negaledavau valgyt sriubos neuzsigerdama vandneiui (pasistetydavau 0,5l bokaliuka vandens ir kas pora saukstu sriubos uzgerdavau) ir bet koks valgis (nepriklausomai nuo to, ar valgomas su bulvem ar su ryziais) budavo papildomas duoda

-Miegu tik ant desines puses, bet atsigulu is pradziu ant kaires, prisnustu, o tik tada verciuosiu ant desines

-Erzina kai vyras zirkles palieka ant stalo, o neideda atgal i stalciu (nu tiesiog siutas apima), nepakenciu kai samtis buna paliekamas sriuboje saldytuve

-Cia prie issigydytu iprociu: niekaip negaledavau pakesti liesti rankenas viesajame transporte ar parduotuveje, todel net siltuoju metu laiku nesiodavausi pirstinaites tma tikslui biggrin.gif

-Neiseinu is namu nenuejus i tualeta (net kai visai nereikia). Tai pat elgiuosiu ir eidama miegot - cia buna paskutine stotele pries lova.

-Nekenciu kai padazas nuo maisto lieciasi su darzovem

-Valgydama ne namuose nuolat lupas valausi servetele

-Nepakenciu sausumo jausmo ant ranku, todel turiu kuo greiciau kremu pasitept (pvz kosmetikos parduotuvej isbandinejant ivairius produktus ant rankos ir juos nusivalius rankos issauseja, tai taip ir norisi greiciau lekt namo pasikremuot)

-Parduotuveje prekes imu kuo toliau padetas lentynoje (jokiu budu ne pirma, o jei tik viena vienintele likus, tai daznai apsieinu)

-Sporto klube negaliu maudytis (nes po to negaliu kaip noriu issikuist, neturiu megstamu priemoniu ir isvis ne nuotaika) - aisku gyvenu pries sporto klubo, tai tas ne problema

-Visur turi buti tam tikra tvarka (pvz virtuveje negali lekste su maistu stovet tarp 2 tusciu/nesvariu leksciu, vitaminu buteliukai turi but isdestyti tam tikra tvarka ir pan)

QUOTE(kristi...u @ 2009 02 06, 19:08)
tiesa galiu pamineti vyro kazkoki liguista iproti deti nesvarius irankius ant svaraus indu sluostuko (tarkim pamaiso kava sauksteliu ir ne i kriaukle, o ant sluostuko ji). is pradziu  aggressive.gif , bet paskui nusprendziau, kad kvaila del to gincytis (beje pastebejau, jog taip elgesi jo mama) doh.gif .

Mane labai erzina kai maniskis taip elgiasi doh.gif Pvz is sriubos isima samti ir deda ant spinteles, o jei po to kazkur kitur perdeda ir as nepamacius ten pasidedu ka nors verysad.gif

QUOTE(Baltija @ 2009 03 27, 11:38)
jei nukrenta duona ant žemės, visuomet pakeliu, nupučiu ir abi puses pabučiuoju  blush-anim-cl.gif

Mus taip pradiniu klasiu mokytoja moke....
Atsakyti
na pvz pas mane stalo irankiai irankiai sudelioti i viena puse, sakutes turi ziureti i viena puse, saukstai turi kitaip buti sudeti.. nes kaip man peiles.. visada sulankstau maiselius, vienaip ir nekitaip, nes kitaip nesiziuri ( kazkada kolekcionavau maiselius, tai taip istrigo), miegu tik ant desines puses, tai MB klausia kaip dar taip sugebu.. ir megeja nakti pasimusti. Kartais ir pati pabundu nuo trenksmo.. niekur nevaikstau basa..nei su kojinemis..turi butinai buti tapkes. smile.gif
Atsakyti
as tai turiu is vakaro susidet rytdienos drabuzius nes kitaip ramiai nemiegu.Galvoju 'o jei pramigsiu tada reiks bet kaip rengtis?!'.Ne,ne..jau geriau ramybe biggrin.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
lytinio akto metu dainuoju...
(arija is "kleopatros mirtis")
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.155 @ 2009 04 15, 21:40)
lytinio akto metu dainuoju...
(arija is "kleopatros mirtis")

otu ir vel prisijunges ir vel blink.gif doh.gif nesiseka tau lotuliukas.gif turbut per ilga liezuvi turi biggrin.gif
Atsakyti
Parduotuveje prekes imu kuo toliau padetas lentynoje (jokiu budu ne pirma, o jei tik viena vienintele likus, tai daznai apsieinu)

ir as turiu si iproti, mb jau juokiasi, kad galiu visas lentynas isvartyt, kol pasiekiu tolimesne preke, nei pradzioj stovincios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 04 17, 12:11)
ir as turiu si iproti, mb jau juokiasi, kad galiu visas lentynas isvartyt, kol pasiekiu tolimesne preke, nei pradzioj stovincios  cool.gif

o as baigiau tik 4 klases, todel turiu durna iproti naudoti tik 30 zodziu:
mb,
mmm,
ooo,
жуть,
мрак,
красота...

Atsakyti