Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

bigsmile.gif beveik pas visas randu savo bruozu. Tai gal tie musu iprociai visai nekeisti g.gif Paskaicius nustebau, galvojau, kad vienintele turiu koki iproti, o paskaiciau ir radau tokiu pat, ir ne viena...
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 07, 19:56)

Man tas pats drinks_cheers.gif Kartais tokių nesąmoningų įpročių darau, kad atrodo net gėda būtų kam pasakyt, sakytų išprotėjus... biggrin.gif O pasiskaičiau, kad čia daugelis panašių turi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manau keistenybiu turiu nemazai tik dabar neprisiminsiu visu.
As visada sau ir vaikui is vakaro pasiruosiu visus drabuzius,kuriuos vilkesime kita diena.
Ryte,nesvarbu ar veluoju ar ne butinai turiu pasiklot lova ir palikti namus tvarkingus.Pries iseinanat kelis kartus pasitikrinu rankine ar tikrai nieko nepamirsau ir dar karta pasitikrinu automobilyje vaziuojant i darba.
Kaip ir dauguma megstu miegot susikisus kaldra tarp keliu.
Niekada valgydama neskaitau.
Taip pat viska uostau(vyras visad pasiepia)O parduotuvei reikia nereikia uzsuku i skalbimo milteliu,minkstikliu skyriu,nes man ten labai kvepia blush2.gif
Atsakyti
Tas tai tiesa, kad atrodom sau nenormalus vienais ar kitais atvejais, bet kai pradedi gilintis, tie musu keisti iprociai jau ne tokie keisti ir ne tik tarp lietuviu atrandi panasiai besielgenciu zmoniu, bet ir kituose krastuose.
biggrin.gif mums viskas atrodo nenormalu jei kaimynai to paties nedaro
Atsakyti

paskaiciuosiu ir as savo įpročius:

nusiprausus, jau atsigulus, visalaika atsiranda koks reikalas atsikelti ir ka nors paimti/padaryti.... doh.gif frusty.gif
užuolaidos, turi būti užtrauktos be plyšių
valgant skaityti ara ziureti tv
kartai, kai noriu gerai issimiegoti miegu su kojinėm žiemą, vasarą
neapkenčiu šlepečių, amievaikstau basa.
eidama isvecius pasiimu kojinytes,kad galeciau apsiauti vietoj siulomu tapkiu
niekada neragauju gaminamo maisto
vengiu pantomimu ir klounų
zurnalus pirma perverciu, paskaitau kas po nuotraukom parasyta. o paskui ir skaityti nebutina ax.gif
uzmiegu visa laika ant desinio sono
turiu savo 4 puodelius, iš kurio geriu tik aš ir bunu nepatenkinta,kai kas is ju geria
turiu savo skute, su ja tik as galiu valgyti, jei reikia ir is gerkles istraukiu
mėgstu, kai arbatos ar kavos puodelyje pripila iki pat viršaus.
valgau lovoje, ir esu tuo ptenkinta assa.gif
Atsakyti
mano nuomone visi ir visos turime savų keistenybių. Mano tai:
1. Niekada nesidalinu maistu iš savo lėkštės. Tik jei pavalgau ir lieka maisto tik tada duodu 4u.gif
2. Užuolaidos turi būti pilnai užtrauktos
3. neragauju gaminamo maisto
gal yra dar daugiau bet neprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pailsėt, jei namie nešvaru, netvarkinga
Spintos turi būt idealiai sutvarkytos
Negaliu miegot po viena kaldra su kitu žmogumi
Atsakyti
mano iprotis uzmiegant - pradzioj paguliu ant kairio sono, tada persiverciu ant desinio, ir tik ant desiniojo uzmiegu biggrin.gif bet jeigu guluos iskart ant desinio tada sunku uzmigti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2010 01 28, 14:41)
mano iprotis uzmiegant - pradzioj paguliu ant kairio sono, tada persiverciu ant desinio, ir tik ant desiniojo uzmiegu biggrin.gif bet jeigu guluos iskart ant desinio tada sunku uzmigti  lotuliukas.gif

Ir as lotuliukas.gif tik guluosi ant desinio, persiverciu ir ant kairio uzmiegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 04, 22:11)
Nekenčiu, kai MB virdamas ką nors purvinus įrankius padeda ant švaraus stalviršio. Aš visad pasidedu padėkliuką, ant kurio virdama maistą dedu purviną/šlapią ir pan. šaukštą/peilį/šakutę/samtį/puodo dangtį. Nekenčiu, kai padeda ant švaraus stalviršio  doh.gif

O as negaliu pakest visokiu tokiu padekliuku! Nes tada susitepa dar vienas indas, siaip tik stalvirsi nuvalyt reiktu. tongue.gif
Atsakyti
As irgi turiu krūvą keistenybių... biggrin.gif

1. Nekenčiu tapkių, niekada jų nesidedu, net svečiuose.
2. Basa vaikštau visada pasistiebus
3. Miegodama kaldra laikau tarp kojų, kitaip užmigti negaliu
4. Drabužius skalbiusi tik savo vienos, negaliu maišyti net su MB drabužiais.
5. Niekada neragauju maisto iš svetimos lekštės, pvz. jei kavinėje užsisakom maisto, tai aš turiu pirma paragauti, jei prie jo prisilieks kas nors kitas, viskas aš valgyti nebegalesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 03 vasario 2010 - 08:42
I karsta arbata visada idedu pora leduku smile.gif jei esu ne namie arba ten,kur leduku gauti neimanoma,pilu salto vandens rolleyes.gif
Atsakyti