Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(Justelė @ 2009 12 31, 18:02)
Aš irgi juos skalbiu ir skalbiu, nes man turi kvepėt minkštikliu  biggrin.gif  Pavyzdžiui užsidedu drabužį vieną kartą, grįžus nusiimu ir jis iškart keliauja į skalbinių dėžę, nors iš tikro nėra purvinas. Kitaip negaliu  biggrin.gif

QUOTE(ivy @ 2009 12 31, 18:51)
11. kaip kažkuri minėjote, bandau gauti atsakymą ("jei spėsiu nueiti iki perėjos greičiau, nei privažiuos mašina iš egzamino gausiu 10") ačiū Dievui, nesu viena tokia  bigsmile.gif

pasirasau po abiem rolleyes.gif
Atsakyti
labai smagi tema thumbup.gif
as kad ir ka valgau, turiu viska uzgerti vandeniu, net sriuba:D net atsigerus arbatos ar kavos, einu atsigert vandens blush2.gif
nekenciu kai kas nors man liecia bamba, pats nemaloniausias jausmas koks tik gali buti:D
dar kur nors lipdama skaiciuoju laiptus lotuliukas.gif net ir namie, kai mintinai zinau kur kiek laiptu yra, bet vis tiek skaiciuoju biggrin.gif
dar islipus is automobilio ir nuejus i parduotuve ar dar kur, negaliu ramiai vaikstinet, nes apima paranoja, kad pamirsau uzrakinti ir jau turbut kazkas isilauze i masina:D jei nebunu toli nuejus, griztu atgal patikrinti, ar tikrai uzrakinau lotuliukas.gif
aj dar jeigu zinau kad niekur neisiu, arba kazkur eisiu tik vakare, nedeviu liemeneles ax.gif o tik iseinant uzsidedu:D
valgydama butinai turiu skaityti laikrasti ar su kuo nors kalbetis, nes tiesiog valgyti kazkaip labai nuobodu doh.gif
oj daug tu keistenybiu pas mane is tikro:D papildysiu jei dar ka prisiminsiu:D
Atsakyti
Patinka baldus perstatineti ax.gif

As nurodau kur, vyras stumdo...
Atsakyti
Net nezinau kodel,bet jei pamatau sujaukta spinta,man iskart paranoja doh.gif Turiu kasdien patikrinti ir jei kas ne taip ,sutvarkyti unsure.gif
Atsakyti
Mano yda charakteryje,esu isterike,ir nemoku to pakeisti doh.gif O vyra tai varo is proto.O mano vyrelio yda-susipykus nesikalbeti po savaite laiko doh.gif Dabar taip pat nesikalba su manimi.O man taip negera ant sirdies verysad.gif
Atsakyti
žiūriu visos turim vienokių ar kitokių keistenybių tongue.gif
aš, kaip kažkas jau minėjo, tai darau tokius "jei spėsiu, tai bus šitaip" "jei pamatysiu mašiną su tokiais skaičiais, tai bus anaip" ir niekaip negaliu atsikratyti..

pinigai pas mane visad turi "žiūrėti" viena kryptim ir sudėti didėjimo tvarka

negaliu pakęst nešvarios kriauklės vonioje (galiu kad ir prausiantis ryte pradėti ją šveist).. o vat panaudoti rūbai (bet ne apatiniai, o kelnės, mėgstiniai) patologiškai kaupiasi kambary ant kėdės...

g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 05, 12:26)
Mano yda charakteryje,esu isterike,ir nemoku to pakeisti doh.gif O vyra tai varo is proto.O mano vyrelio yda-susipykus nesikalbeti po savaite laiko doh.gif Dabar taip pat nesikalba su manimi.O man taip negera ant sirdies verysad.gif

Aga itariu sunku ir tau ir jam. As buvau panasi kaip tavo vyras, jei uzpykdavau, tai galedavau savaite nekalbet, bet matyt jau isaugau is to amziaus, pradedu taisytis ir kazkaip nera ko pyktis, vienas su kitu susigyvenom 4u.gif
Linkiu stiprybes ir jusu seimai. Maziau oziu, daugiau supratimo mirksiukas.gif

I tema-turiu bjauru iproti lipti laiptais i namus su batais, jei kazka pamirstu, ir tuo paciu bijau vyro, kad nepamatytu, nes pas mus pedantas gi jis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(balioonelis @ 2010 02 06, 09:19)

tas irgi taip pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 08 vasario 2010 - 17:57
Didžiausias tai ko gero visko iš eilės uostymas doh.gif . Kojas irgi susikeliu prie kompo ir teliką žiūrėdama. Atsimenu dar kai gyvenau bute tai turėjom tokią sofą odinę tai aš bežiūrėdama TV į ją vis nagus gremždavau biggrin.gif . Bet kai sofos nebeliko ir įprotis dingo. Dar turiu įprotį prieš atsiguldama visada išsikrapštyti pėdų tarpupirščius biggrin.gif . Nežinau kodėl taip, bet mama sakė, kad nuo vaikystės visad taip dariau. Dar vienas iš mano refleksų - barbenti pirštais į stalą blush2.gif . Eidama gatve visada žiūriu į žemę, net nežinau kodėl taip, gal labai bijau išsitėkšti. Kaip ir viskas. Ai, dar prisiminiau kai pas mane plaukai supinti į kasytes tai aš visada kasų galiukus kur nesupinta rankose praskirinėju, pirštais taip šukuoju biggrin.gif . Ir dažnai save taip prigaunu.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 05, 13:26)

Čia reikia apie įpročius, ne apie ydas. Tai du skirtingi dalykai smile.gif

QUOTE(balioonelis @ 2010 02 06, 10:19)

Pas mane šis įprotis taipogi yra. Visada pinigai gražiai, tvarkingai sudėti. Dar dažnai pagal dydį, nuo mažiausios sumos banknoto iki didžiausio biggrin.gif
Atsakyti
Turiu iproti nervinantis sukioti plauku galiukus pirstais, kas labai erzina MB biggrin.gif
Atsakyti
Jei einu su kokia bendradarbe i tualeta kartu (tualete 4 atskiros kabinos yra), negaliu prie jos kakoti, kad ir kaip noreciau biggrin.gif netgi jei kas yra tualete man atejus, nekakoju, palaukiu, kol iseis ... biggrin.gif Cia is serijos, grazios moterys nesysioja ir nekakoja biggrin.gif
Atsakyti
Mano vienas iš įpročių yra tas, kad kojines ir batus aunuosi pirmiausia ant kairės kojos, nzn net kodel.
Išeidama iš namų daug kartų patikrinu ar išjungta šviesa, elektrinė plytele ir t.t. nors ir nenaudojau jos tądien.
Grįžus į namus iškart persirengiu naminiais drabužiais, nes tie su kuriais einu kur nors atrodo kad mane varžo ir man nepatogu schmoll.gif
Ne tokie ir keisti bet tokie įpročiai..
Atsakyti