Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(rusnele @ 2010 02 11, 01:03)
Jei einu su kokia  bendradarbe i tualeta kartu (tualete 4 atskiros kabinos yra), negaliu prie jos kakoti, kad ir kaip noreciau  biggrin.gif netgi jei kas yra tualete man atejus, nekakoju, palaukiu, kol iseis ... biggrin.gif Cia is serijos, grazios moterys nesysioja ir nekakoja  biggrin.gif

Pas man tas pats thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jau belaukiant kol tūlikas bus atlaisvintas man vienai, ypač kai kuri prie veidrodžio užsibūna, tai tokie rusiški žodžiai pro galvą prasineša, kad jomajo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 11 vasario 2010 - 14:21
Dar prisiminiau viena iproti smile.gif kai ziurim filma ar siaip kokia laida, as akies krasteliu stebiu jo reakcija... net nezinau kodel taip darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 02 15, 01:05)
Dar prisiminiau viena iproti smile.gif kai ziurim filma ar siaip kokia laida, as akies krasteliu stebiu jo reakcija... net nezinau kodel taip darau smile.gif

Kad žinotum, kaip reaguot tikriausiai hihihi.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad eidama kur mieste, visada apeinu aplink arba peržengiu šulinio dangčius. Niekada nelipu ant jų.
Atsakyti
Idomiu iprociu nelabai turiu bet va 'priesnaktini rituala' turiu labai senai. Vakare isejusi is vonios iskart uzsiplikau arbatos. Kol kloju lova ir siaip kuiciuosi vis priebegom ja gurksnoju. Baigiu gerti jau sededama lovoj.Tada skaitau knyga arba siaip ka galvoju ir laukiu kol prispirs ''pas nykstukus''.Ne nebandau uzmigti nes zinau kad vistiek reiks,todel tempiu laika biggrin.gif Kai jau prireikia ,keliauju tuo paciu ir i vonia isiplaunu dantis ,tada jau ramia dusia einu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Kokia gera tema thumbup.gif
Zinot maniau, kad as kazkokia keistuole, kad tokia esu vienintele, pergyvenau, bet perskaicius sia tema ziuriu, kad as ne viena turiu tokiu pat keistenybiu biggrin.gif

Pirmiausiai man irgi sunku, nepatogu sedeti normaliai nuleidus kojas, as turiu jas pasikisti po uzpakaliu doh.gif As ir sveciuse kankinuosi ,negaliu normaliai sedeti lotuliukas.gif
grizus namo irgi tuoj pat turiu persirengti naminiais drabuziais ir nusiimti laikrodi, papuosalus, kitaip truksta oro, yra nepatogu doh.gif

Negaliu miegoti su naktiniais, kankinuosi puse nakties, kol juos nusivelku ir nudrebiu i kampa doh.gif

Taip pat su kai kuriais stalo irankiais negaliu valgyti, tarkim irgi nervina sakuciu per trumpi dantys biggrin.gif

kai vaistau su kepure, blogai jauciosi, rods, kad nematau ir negirdziu, tad vaikstau neuzsidengus galva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 18 vasario 2010 - 20:25
Smagi temelė : DD

Aš kaskart žiūrėdama TV arba sėdėdama prie kompiuterio turiu susikelti kažkur kojas tongue.gif

Kai būnu namuose (nesvarbu viena ar ne) būtinai kažkur turi būti įjungtas televizorius, kad girdėčiau kažkokius garsus lotuliukas.gif Netgi rytais, jei skubu išeiti, bet būnu viena namuose, visada įsijungiu virtuvėje televizorių, kad kažkas šnekėtų doh.gif

Kai kaime miegu ant šono, tai "koldros" kraštas turi būti tarp kojų. Neįsivaizduoju kodėl taip, bet būtent tik kaime blink.gif doh.gif

Prieš einant miegot būtinai turiu išgerti puodelį arbatos, kitaip neužmiegu biggrin.gif

Kol kas kaip ir nebepamenu nieko rolleyes.gif
Atsakyti
LABAI LINKSMA TEMUTE thumbup.gif
prisijuokiau pries miega ax.gif
tikrai kartasi keisti tie musu iprociai. bet jau taip yra. be ju butu liudna gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 04 kovo 2010 - 21:56
QUOTE(rusnele @ 2010 02 11, 00:03)
Jei einu su kokia  bendradarbe i tualeta kartu (tualete 4 atskiros kabinos yra), negaliu prie jos kakoti, kad ir kaip noreciau  biggrin.gif netgi jei kas yra tualete man atejus, nekakoju, palaukiu, kol iseis ... biggrin.gif Cia is serijos, grazios moterys nesysioja ir nekakoja  biggrin.gif

ha priminet su tuo kakojimu- man apskritai yra kompleksas kakoti ne namie doh.gif taip esu daugiau kaip 6dienas nekakojus doh.gif dabar jau su laiku siek tiek apsiprantum bet dar sunkoka ax.gif
Atsakyti
mano iprotis taip pat susikelti kojas biggrin.gif eiti ant plyteliu neuzminant susidurimo plyteliu biggrin.gif issiplovus galva turiu pabut biski laiko susikus juos i ranksluosti negaliu iskart dziovint, nors ir skubu biggrin.gif
kai atsigulu i lova turiu butinai lupas pasidazyt su vazelinu biggrin.gif ir vazelinas turi but ant lentyneles prie lovos, jei jo nera, pradedu ieskot, kad ir kaip miegot noriu biggrin.gif taip pat negaliu isskisti koju is po kaldros, taip pat kaldra tarp koju pasidedu biggrin.gif kai vairuoju ir suklystu ka nors visada pasiemu uz ausies biggrin.gif turiu mada atsistot prie veidrodzio ir apziurineti dantis biggrin.gif
kai susipazystu su zmogum ziuriu i jo dantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 03 05, 13:37)
ha priminet su tuo kakojimu- man apskritai yra kompleksas kakoti ne namie doh.gif  taip esu daugiau kaip 6dienas nekakojus doh.gif  dabar jau su laiku siek tiek apsiprantum bet dar sunkoka ax.gif

smile.gif)) na manau cia daugeliui zmoniu taip yra:)))
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 03 05, 13:37)
ha priminet su tuo kakojimu- man apskritai yra kompleksas kakoti ne namie doh.gif taip esu daugiau kaip 6dienas nekakojus doh.gif  dabar jau su laiku siek tiek apsiprantum bet dar sunkoka ax.gif

lotuliukas.gif 6 dienas??? netikiu lotuliukas.gif
Atsakyti