Norėčiau ir aš savo patirtimi apie šią mokyklą pasidalinti
Baigiau "Žiburio" pradinę beveik aukščiausiais įvertinimais ir penktą klasę prasimokiau Šv. Kristofore be problemų. Kadangi buvau pirmūnė, mano namų darbų niekas netikrindavo, atsakinėti neklausdavo... Tėvai nusprendė, jog reikia kitos mokyklos, kur gaučiau daugiau dėmesio. "Saulę" parekomendavo šeimos drauugai kurių vyresnėlė šią gimnaziją baigusi, sėkmingai studijuoja. Nuvykom apsižiūrėti ir šių metų Ruugsėjo pirmą, jau stovėjau prie savo naujosios klasės- šeštos B. Mano klasėje- 13 vaikų, 10 vaikinų ir 3 marginos, bet mes visos labai ambicingos, siekiam savo tikslų. Aš- peštukė, taigi pirmieji mėnesiai klasėje buvo košmaras: šokoladas plaukuose, mėlynės, skundimai

. Tačiau vėliau, visi kažkaip aprimom, ir mokslai pasidarė puikūs, visi sutariam, vakar grįžom iš ekskursijos su nakvyne. Negaliu sakyti, kad mano klasiokai pagyrūnai, tačiau šiek tiek palepinti kaip ir aš

, taigi kitais metais- sėkmingai tapsime 7B, ir mūsų klasė galbūt pasipildys nauja mergina

. Mokytojai šioje mokykloje- griežti, reiklūs, bet puikiai mus išmoko

Ypatingą pagarbą norėčiau pareikšti savo Lietuvių k. ir literatūros mokytojai Jovitai, kuri šiemt net ir turėdama auklėtinius abiturientus sugebėujo pravesti tokias įdomias pamokas, kad kartočiau ir kartočiau
Tikiuosi kas nors perskaitys, ir pasirinks šią mokyklą, nes ji- viena geriausiu Lietuvoje