Įkraunama...
Įkraunama...

Privati Saulės mokykla

QUOTE(elvyrce @ 2014 01 22, 14:48)
Supratau, ačiū už informaciją. Žvėrynas mums irgi atkrito, -kolchozas. O šiaip yra Saulėje penktokų, liekančių ilgiau nei iki pamokų pabaigos? Ar visi iš karto išsilaksto?

Esu šios mokyklos gimnazistė, tai žinokit kiek pastebėjau penktokėliai ne visi bėga namo iš karto, labiau vyresni lekiam kuo greičiau, o mažesnieji dar pabūna, paplepa. mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau patarimo is mamyciu,kuriu vaikai jau lanke pirmaja klase sioj mokykloj 4u.gif kokias kuprines pirkote?kad isivaizduociau kokio didumo bent turi but g.gif ar daug knygu vaikai nesasi namo?
ir dar niekas neatsake kaip vertina pradiniu klasiu mokinukus?

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 01 29, 17:22)

ir dar niekas neatsake kaip vertina pradiniu klasiu mokinukus?

aciu is anksto 4u.gif

Nesvarbu i kokia mokykla eisit - pradinukams negalima rasyti pazymiu 4u.gif, tai manau kiekviena mokytoja turi savo sistema, bet yra vertinama kas pusmeti mokslo metu (aukstesnysis, pagrindinis ir t.t.) ir bendras metinis.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 01 30, 08:15)
Nesvarbu i kokia mokykla eisit - pradinukams negalima rasyti pazymiu  4u.gif, tai manau kiekviena mokytoja turi savo sistema, bet yra vertinama kas pusmeti mokslo metu (aukstesnysis, pagrindinis ir t.t.) ir bendras metinis.

aciu,
taip,zinau,kad pradinukams pazymiu neraso, todel ir idomu buvo suzinot kaip butent vertina sioj mokykloj pradinukus. 4u.gif
Atsakyti
Man tai keistos mamos kurios skundziasi mokytoju kaita. Pvz musu mokytoja susirgo veziu....prisimename tik geruoju ir linkime sveikatos,kad tik viskas susitvarkytu...kitos klases mokytoja keitesi nes isejo i dekreta. Juk ten dirba tokie pat zmones kaip mes, su savo ligom,rupesciais ir savo gyvenimais, tai belieka tikrai direktorei deti diiiideli pliusa, kad taip valdo situacija. Dziaugiuosi profesionalumu,tikrai smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš savo patirtimi apie šią mokyklą pasidalinti ax.gif

Baigiau "Žiburio" pradinę beveik aukščiausiais įvertinimais ir penktą klasę prasimokiau Šv. Kristofore be problemų. Kadangi buvau pirmūnė, mano namų darbų niekas netikrindavo, atsakinėti neklausdavo... Tėvai nusprendė, jog reikia kitos mokyklos, kur gaučiau daugiau dėmesio. "Saulę" parekomendavo šeimos drauugai kurių vyresnėlė šią gimnaziją baigusi, sėkmingai studijuoja. Nuvykom apsižiūrėti ir šių metų Ruugsėjo pirmą, jau stovėjau prie savo naujosios klasės- šeštos B. Mano klasėje- 13 vaikų, 10 vaikinų ir 3 marginos, bet mes visos labai ambicingos, siekiam savo tikslų. Aš- peštukė, taigi pirmieji mėnesiai klasėje buvo košmaras: šokoladas plaukuose, mėlynės, skundimai doh.gif . Tačiau vėliau, visi kažkaip aprimom, ir mokslai pasidarė puikūs, visi sutariam, vakar grįžom iš ekskursijos su nakvyne. Negaliu sakyti, kad mano klasiokai pagyrūnai, tačiau šiek tiek palepinti kaip ir aš 4u.gif , taigi kitais metais- sėkmingai tapsime 7B, ir mūsų klasė galbūt pasipildys nauja mergina smile.gif. Mokytojai šioje mokykloje- griežti, reiklūs, bet puikiai mus išmoko thumbup.gif Ypatingą pagarbą norėčiau pareikšti savo Lietuvių k. ir literatūros mokytojai Jovitai, kuri šiemt net ir turėdama auklėtinius abiturientus sugebėujo pravesti tokias įdomias pamokas, kad kartočiau ir kartočiau wub.gif
Tikiuosi kas nors perskaitys, ir pasirinks šią mokyklą, nes ji- viena geriausiu Lietuvoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvarela @ 2014 06 01, 19:39)
Norėčiau ir aš savo patirtimi apie šią mokyklą pasidalinti  ax.gif

Baigiau "Žiburio" pradinę beveik aukščiausiais įvertinimais ir penktą klasę prasimokiau  Šv. Kristofore be problemų. Kadangi buvau pirmūnė, mano namų darbų niekas netikrindavo, atsakinėti neklausdavo... Tėvai nusprendė, jog reikia kitos mokyklos, kur gaučiau daugiau dėmesio. "Saulę" parekomendavo šeimos drauugai kurių vyresnėlė šią gimnaziją baigusi, sėkmingai studijuoja. Nuvykom apsižiūrėti ir šių metų Ruugsėjo pirmą, jau stovėjau prie savo naujosios klasės- šeštos B. Mano klasėje- 13 vaikų, 10 vaikinų ir 3 marginos, bet mes visos labai ambicingos, siekiam savo tikslų. Aš- peštukė, taigi pirmieji mėnesiai klasėje buvo košmaras: šokoladas plaukuose, mėlynės, skundimai  doh.gif . Tačiau vėliau, visi kažkaip aprimom, ir mokslai pasidarė puikūs, visi sutariam, vakar grįžom iš ekskursijos su nakvyne. Negaliu sakyti, kad mano klasiokai pagyrūnai, tačiau šiek tiek palepinti kaip ir aš  4u.gif , taigi kitais metais- sėkmingai tapsime 7B, ir mūsų klasė galbūt pasipildys nauja mergina smile.gif. Mokytojai šioje mokykloje- griežti, reiklūs, bet puikiai mus išmoko  thumbup.gif  Ypatingą pagarbą norėčiau pareikšti savo Lietuvių k. ir literatūros mokytojai Jovitai, kuri šiemt net ir turėdama auklėtinius abiturientus sugebėujo pravesti tokias įdomias pamokas, kad kartočiau ir kartočiau  wub.gif
Tikiuosi kas nors perskaitys, ir pasirinks šią mokyklą, nes ji- viena geriausiu Lietuvoje  4u.gif

Papildyta:
Taip juokingai atrodo. Akivaizdi reklama. Mes čia visos turim vaikus. Ne šeštoko rašymo stillius, o suaugusiojo. Be to, šiuolaikiniai vaikai tokiais"pletkais" neužsiima.
Panašu, kad
Saulės mokykla nesurenka klasių. Na, tai kuri mokytoja rašė? O gal padiktavo? Nes klados taisytos.
Atsakyti
QUOTE(moma @ 2014 06 02, 09:30)
Papildyta:
Taip juokingai atrodo. Akivaizdi reklama. Mes čia visos turim vaikus. Ne šeštoko rašymo stillius, o suaugusiojo. Be to, šiuolaikiniai vaikai tokiais"pletkais" neužsiima.
Panašu, kad
Saulės mokykla nesurenka klasių. Na, tai kuri mokytoja rašė? O gal padiktavo? Nes klados taisytos.

Nežinau ką ir bepasakyti... Jums atsiųsti savo klasės nuotrauką, ar ką? Jeigu reikia įrodymų- parašykit į AŽ, atsiųsiu. Beje, negalima sakyti, kad neprirenka klasių- penktokų šiais metais buvo 23..
Norėčiau paklausti, ką Jūsų nuomonę veikia šiuolaikiniai vaikai? Kodėl aš negaliu parašyti atsiliepimo apie savo mokyklą, nes tik jį parašiusi būsiu "išbarta", kad meluoju arba reklamuoju? Atleiskit, bet visa tai sukelia juoką.
Atsakyti
QUOTE(Akvarela @ 2014 06 02, 15:ok5)
Nežinau ką ir bepasakyti... Jums atsiųsti savo klasės nuotrauką, ar ką? Jeigu reikia įrodymų- parašykit į AŽ, atsiųsiu. Beje, negalima sakyti, kad neprirenka klasių- penktokų šiais metais buvo 23..
Norėčiau paklausti, ką Jūsų nuomonę veikia šiuolaikiniai vaikai? Kodėl aš negaliu parašyti atsiliepimo apie savo mokyklą, nes tik jį parašiusi būsiu "išbarta", kad meluoju arba reklamuoju? Atleiskit, bet visa tai sukelia juoką.

Jei jūs taip gerai žinot šios mokyklos statistiką, tai gal parašykit, kiek mokinių lieka 9-12 klasėse?
Nieko nuostabaus, kad penktokų buvo 23. Pradinė mokykla yra puiki, stiprios mokytojos, nėra jų rotacijos. Todėl tėvai tikisi, kad ir toliau taip bus. Deja, deja...
Tiesiog, aš nenoriu, kad žmonės būtų klaidinami, todėl po tokio "saldaus" pasisakymo, noriu pasakyti, kad turiu kardinaliai priešingą nuomonę.
Atsakyti
Kiek suprantu, problema su vyresnemis klasemis? Man rodos, kad tokia problema visur Vilniaus mieste. Tik tiek, kad privacioje mokykloje turetu buti geresne situacija, bent jau teveliai tikisi daugiau nei is eilines valstybies mokyklos.

Moma, pasidalinkite savo nuomone placiau. Idomu butu suzinoti, nes kaip tik svarstome, ar vertetu leisti cia busima penktoka po metu
Atsakyti
QUOTE(moma @ 2014 06 04, 09:59)
Jei jūs taip gerai žinot šios mokyklos statistiką, tai gal parašykit, kiek mokinių lieka 9-12 klasėse?
Nieko nuostabaus, kad penktokų buvo 23. Pradinė mokykla yra puiki, stiprios mokytojos, nėra jų rotacijos. Todėl tėvai tikisi, kad ir toliau taip bus. Deja, deja...
Tiesiog, aš nenoriu, kad žmonės būtų klaidinami, todėl po tokio "saldaus"  pasisakymo, noriu pasakyti, kad turiu kardinaliai priešingą nuomonę.

O jus pagal mokiniu skaiciu sprendziate apie mokyklu kokybe wink.gif biggrin.gif Taip,lieka ju nedaug(juk ne visi tevai patys argumentuotai ziuri i vaiku investicija,geriau koki skudura nusipirks ar siaip isleis pinigus,cia kaip keli pvz. is girdetu pasisakymu apie pinigus,kurie mokami "ale turtingu tevu vaiku mokslams") ,bet...todel ir paruosimas yra kokybiskas,o ne kaip valstybinese "kam dasilo,o kam ne,prasau korepetitorius samdyti,galiu rekomenduoti...",daznas posakis valstybiu mokyklu mokytoju blink.gif Ne tik pradine mokykla puiki ir paruosia kokybiskai vaikus,bet ir vyresniu klasiu mokinius motyvuoja mokytis,o ne siaip praleisti laika. Jus pati neklaidinkite kitu. O del "saldziu" apart jusu pasisakymu,tai gal argumentuokite savo zodzius,o ne uzsiimkite pletku lygio pasisakymais. Jei jums Akvarelos pasisakymas netinka,tai cia matyt jau jusu problema. ax.gif Beje,jos mintys visiskai teisingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2014 06 04, 14:56)
O jus pagal mokiniu skaiciu sprendziate apie mokyklu kokybe wink.gif  biggrin.gif Taip,lieka ju nedaug(juk ne visi tevai patys argumentuotai ziuri i vaiku investicija,geriau koki skudura nusipirks ar siaip isleis pinigus,cia kaip keli pvz. is girdetu pasisakymu apie pinigus,kurie mokami "ale turtingu tevu vaiku mokslams") ,bet...todel ir paruosimas yra kokybiskas,o ne kaip valstybinese "kam dasilo,o kam ne,prasau korepetitorius samdyti,galiu rekomenduoti...",daznas posakis valstybiu mokyklu mokytoju blink.gif  Ne tik pradine mokykla puiki ir paruosia kokybiskai vaikus,bet ir vyresniu klasiu mokinius motyvuoja mokytis,o ne siaip praleisti laika. Jus pati neklaidinkite kitu. O del "saldziu" apart jusu pasisakymu,tai gal argumentuokite savo zodzius,o ne uzsiimkite pletku lygio pasisakymais. Jei jums Akvarelos pasisakymas netinka,tai cia matyt jau jusu problema.  ax.gif  Beje,jos mintys visiskai teisingos mirksiukas.gif

Labai teisingai parašėte thumbup.gif
Praėjusį kartą labai išgyriau mokyklą, bet visur yra šiokių tokių problemų- pas mus didžiausia su maitinimu verysad.gif. Visi- nuo penktokų iki dvyliktokų turi tą pačią, dvidešimt penkių minučių pertrauką pavalgyti kadangi ten yra kitos mokyklos valgykla. Natūraliai išeina, kad eilės- labai ilgos, tai būna ir, kad pasistumdom ax.gif

Papildyta:
QUOTE(moma @ 2014 06 04, 08:59)
Tiesiog, aš nenoriu, kad žmonės būtų klaidinami, todėl po tokio "saldaus"  pasisakymo, noriu pasakyti, kad turiu kardinaliai priešingą nuomonę.

Saldus, labai saldus, bet kažkaip taip išėjo... 9-12 klasėse kiek žinau nedaugiau nei 16 vaikų, pvz.: dabartinių dešimtokų tik 7 smile.gif
Atsakyti