norėčiau užprenumeruoti dukroms žurnalų, bet net sunku nuspręst, kokių, visuose kažkoks chaosas, tai per mažiems pritaikyta, tai per daug sudėtingi ( o joms visi tipo tinka
), ką patartumėt 7-8m. mergaitėms, ką jūsiškės skaito, mėgsta ir ar išvis skaito, ar perkat?
[mano dukrai tuoj bus 8 metai.Jai labiausiai patinka "DRAUGAI","MERGAITE"."NAMINUKAS.kartais dar perkame "UPS".
Aš tai niekaip negaliu ,,išsisukt" nuo BARBĖS žurnalo.Mano galva,ten vieni niekalai,o jau kaina
Bet dukra ir visos jos draugės vienbalsiai kreizėja dėl šito žurnalo,ir nesunku atspėti,kad toms mažoms pamaivoms rūpi tik priedas - koks nors barbiškas niekutis...
Maniškė pasinešus ant "Naminuko". Anksčiau labai mėgo "Donaldą". "Barbę" pirkdavom, kai buvo 4-6 metų, bet, laimei, atsibodo, dėl ko labai džiaugiuosi - man gėda būdavo tą beskonybę pirkti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 28, 18:46)
Maniškė pasinešus ant "Naminuko". Anksčiau labai mėgo "Donaldą". "Barbę" pirkdavom, kai buvo 4-6 metų, bet, laimei, atsibodo, dėl ko labai džiaugiuosi - man gėda būdavo tą beskonybę pirkti 
tebeperku tą beskonybę, nes skaityti nemėgsta, o ten daug paveiksliukų ir fintikliuškę dar dovanų duoda...
Skaito ''Mergaitę''
nors pas mane berniukas bet jam labai patinka žurnalas witch, labai jau domina jį magija, o ir priedai būna, dar labai patinkantis donaldas
Tokiu metu skaiciau "Naminuka". Siaip sis zurnalas tikrai geras, nes ten yra ir visokiu zaidimu, kryziazodziu, rebusu ir kitu lavinamuju zaidimu, taip pat galima dalyvauti konkursuose ir t.t. Man tai labai patiko. Net neismeciau dar tu senuju numeriu
O siaip jei jau norit prenumeruoti, tai gal geriau su vaiku issirinkit kokio labiausiai nores
O siaip jei jau norit prenumeruoti, tai gal geriau su vaiku issirinkit kokio labiausiai nores
Saviškei perku Barbę ir Donaldą. Šiaip skaito visus kurie papuola - Anteną
, Cosmopolitan, FMH.....
Maniškei tuoj bus 9m.,tai ji skaito "Mergatės" žurnalą