Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

norėčiau užprenumeruoti dukroms žurnalų, bet net sunku nuspręst, kokių, visuose kažkoks chaosas, tai per mažiems pritaikyta, tai per daug sudėtingi ( o joms visi tipo tinka ax.gif ), ką patartumėt 7-8m. mergaitėms, ką jūsiškės skaito, mėgsta ir ar išvis skaito, ar perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 27 vasario 2005 - 15:07
[mano dukrai tuoj bus 8 metai.Jai labiausiai patinka "DRAUGAI","MERGAITE"."NAMINUKAS.kartais dar perkame "UPS".
Atsakyti
Aš tai niekaip negaliu ,,išsisukt" nuo BARBĖS žurnalo.Mano galva,ten vieni niekalai,o jau kaina blink.gif Bet dukra ir visos jos draugės vienbalsiai kreizėja dėl šito žurnalo,ir nesunku atspėti,kad toms mažoms pamaivoms rūpi tik priedas - koks nors barbiškas niekutis...
Atsakyti
Maniškė pasinešus ant "Naminuko". Anksčiau labai mėgo "Donaldą". "Barbę" pirkdavom, kai buvo 4-6 metų, bet, laimei, atsibodo, dėl ko labai džiaugiuosi - man gėda būdavo tą beskonybę pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 28, 18:46)
Maniškė pasinešus ant "Naminuko". Anksčiau labai mėgo "Donaldą". "Barbę" pirkdavom, kai buvo 4-6 metų, bet, laimei, atsibodo, dėl ko labai džiaugiuosi - man gėda būdavo tą beskonybę pirkti  blush2.gif

tebeperku tą beskonybę, nes skaityti nemėgsta, o ten daug paveiksliukų ir fintikliuškę dar dovanų duoda...
Atsakyti
Skaito ''Mergaitę'' rolleyes.gif
Atsakyti
nors pas mane berniukas bet jam labai patinka žurnalas witch, labai jau domina jį magija, o ir priedai būna, dar labai patinkantis donaldas 4u.gif
Atsakyti
Mano mažoji skaito "Donaldą" ir "Justę". Vyresnioji perka žurnalus "Panelė" ir "Burėja", aš iš jos skolinuosi smile.gif
Atsakyti
Tokiu metu skaiciau "Naminuka". Siaip sis zurnalas tikrai geras, nes ten yra ir visokiu zaidimu, kryziazodziu, rebusu ir kitu lavinamuju zaidimu, taip pat galima dalyvauti konkursuose ir t.t. Man tai labai patiko. Net neismeciau dar tu senuju numeriu smile.gif
O siaip jei jau norit prenumeruoti, tai gal geriau su vaiku issirinkit kokio labiausiai nores smile.gif
Atsakyti
Saviškei perku Barbę ir Donaldą. Šiaip skaito visus kurie papuola - Anteną biggrin.gif , Cosmopolitan, FMH.....
Atsakyti
Maniškei tuoj bus 9m.,tai ji skaito "Mergatės" žurnalą ax.gif
Atsakyti
Mano mergyte tai raganaite! Skaito "Magija". Anksciau skaite "Barbes" zurnala, taciau dabar jau jis jai pasidare nebeidomus, tipo "vaikiskas" biggrin.gif . Ruosiuosi jai prenumeruoti si zurnala.
Atsakyti