Nu ir ka cia padarysi-va ir siandien sake, kad be naujo numerio namo negrizciau
Barbes fanatike
Mano panelės "pamišusios" dėl "Magijos".
Mano sunus - "Naminuko" fanas
QUOTE(Vilione @ 2005 03 16, 12:58)
manajai (6 metų) irgi "naminukas" labiausiai patinka. Anksčiau skaitė "penki"
O maniškis "Donaldas ir kiti" gerbėjas.
maniškei 8m, kliedi dėl "Magijos". Dabar neseniai prisipažino, kad anksčiau norėdavo jos tik dėl "priedų", o dabar tai labai įdomu pasidarė, matau, senus numerius iš naujo perskaitė
O mano bachūriuks tai pamišes dėl Mikės Pūkuotuko
. Namuose pilna daiktų iš tos operos. Knygą tris kartus perskaitė, tai aišku ir žurnalo negaliu nepirkti. Gal ten ir mažesniems truputį, bet jis labai laukia. Dar mėgsta Donaldą ir Flintą, kuris man labai nepatinka
. Be galo didelė kaina, o skaitymo mažai, tik reklamos pilna. Tai aki tik galiu tai neperku.
Dukra kartais paskaito Justę. Ir Magiją paskaitinėdavo, bet jau gal išaugo. O šiaip skaito visus kuriuos nutveria.
Kai mano pana buvo maža, buvo toks žurnalas Tomas ir Džeris ( atrodo). Ten komiksai. Kažkaip jų neišmetėm, tai dabar mažius su malonumu vis paskaitinėja. Nors ten draiskalai beveik jau. Gaila jo dabar nebėra.
Dukra kartais paskaito Justę. Ir Magiją paskaitinėdavo, bet jau gal išaugo. O šiaip skaito visus kuriuos nutveria.
Kai mano pana buvo maža, buvo toks žurnalas Tomas ir Džeris ( atrodo). Ten komiksai. Kažkaip jų neišmetėm, tai dabar mažius su malonumu vis paskaitinėja. Nors ten draiskalai beveik jau. Gaila jo dabar nebėra.
Mano vyresnėlei irgi reikia visad "Barbie" ir "Donaldas" žurnalėlių, nors jai dar nėra 6 metukų, o abi pupos "dievina" žurnalą "Žmonės"...
o manaja [ir mane t.p.] labai sudomino keleta kartu atsitiktinai knygyne aptikti "Laimiuko" numeriai. Yra ka skaityti, daug konkursu ir mazai komerciniu blizgalu etc. Taciau taip ir likome nesupratusios, kaip ta "Laimiuka" butu galima gauti chronologine tvarka, knygyne metesi palaikiai keleriu metu numeriai, kioskuose tokio zurnalo matyt neteko. Ganetinai sename numeryje buvo skelbiama net apie prenumerata. Bet gal jo leidyba jau uzsiraukusi? Gal kas zino?
Maniske taip pat skaito'BARBE"tiesiog jos fane(jai dabar 7 metai),nors as visada nuperku zurnaliuka"PENKI" ,kad galetu lavinti rankele ir rastas nebutu toks kreivas.