Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

Galėčiau pasidalinti ką skaito ir skaitė maniškė, kaip tik vakar jai suėjo 9 metai. Šiuo metu kliedi dėl "Magijos" žurnaliuko. Kažkaip dar niekas nepaminėjo, bet maniškė dar skaito ir "Papūga", sprendžia kryžiadžodžius, kas manau nėra blogai. Į Magiją žiūriu skeptiškai, bet kartais nuperku, moka vaikai įsikaulinti..... Kitas žurnaliukas, kurio labai norėdavo "Barbie", bet dabar jau rečiau prašo, kaip kažkas jau paminėjo daugiau dėl smulkmenų, nei dėl skaitymo.
Atsakyti
Aš tokių metų skaičiau "Naminuką", kažkur nuo dvylikos iki keturiolikos - Justę, Mergaitę... (jos, mano manymu, labai suprastėjo). Dabar man 17 ir labiau mėgstu kompiuterinius žurnalus (tiksliau apie kompiuterius - "Komputer Bild Lietuva") 4u.gif Visgi, vaikams lyderiu laikau "Naminuką". Dar kažkada patiko "Donaldo galvosūkiai"(čia ne "Dobaldas ir kiti"). Ten buvo nebrangus žurnaliukas (apie litą), nespalvotas, su komiksais. Aš jį mėgdavau visą spalvinti (komiksus) - labai gera spalvinimo knygelė biggrin.gif Mažos detalės, maži paveiksliukai, tai nepabosdavo bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis (greitai 9 metai) tai skaito "Donaldą' ir "Flintą", labiausiai tai patinka spręsti kryžiažodžius.
Mano mažius tai "skaito" visus žurnalus, ypač tuos kurie gerai plyšta.
Atsakyti
Mano 6,5 metų mergučė dievina "Mergaitę" ir "Magiją" - net kalendoriuje pasižymi dienas, kada turi pasirodyti naujas numeris.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2006 04 02, 18:40)
Mano 6,5 metų mergučė dievina "Mergaitę" ir "Magiją" - net kalendoriuje pasižymi dienas, kada turi pasirodyti naujas numeris.

maniškei 10 ir ji jau 4 metus skaito "Naminuką", laukia mėnesio pradžios ir ieško kioskuose naujo numerio. ten ją domina praktiškai viskas, aptarinėja su draugėmis, patikrina nurodytas svetaines ir t.t. žiemą sirgo, tai dar nupirkau "Justę", kad nebūtų liūdna. perskaitė, bet daugiau neprašo, matyt ji dar "Justei" per maža.
Atsakyti
Kas mėgsta kryžiažodžius ir įvairias užduotis, turėtų patikti
"oho KLASĖ“ ir "oho PLANETA". mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif maniškė tai yra prisiekusi Magijos gerbėja, dar skaito Naminuką. Kai tik nusiperka naujus žurnalus tai vaiko kaip nerasta. Seniau skaitydavo Barbie, Donaldą, Lututę(čia apie gamtą), kartais Mergaitę. tai dar ir dabar jų pilni namai. g.gif Saugo kaip didžiausias brangenybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2006 04 02, 18:40)

Mano irgi Magijos gerbeja. Kadangi per kabeline TV rodo filmuka "Witch", tai perkam viska su Witch atributika, t.y. urnalas Magija, knyginuose knigutes, stiklines, kuprines ir t.t. blink.gif
Atsakyti
Mano septynmetė ir "Magijos" gerbėja, su klasiokėm vyksta aptarimas naujai išėjusio žurnaliuko numerio, kaip sakant skaito visos ir visos turi ką pasakyt apie jį, apie jame rašomus straipsnelius smile.gif Taip pat mėgsta spręsti "Oho klasė", retsykiais nusiperka žurnaliuką "Mergaitė", bet sakė, kad jis nėra jai baisiai įdomus ir jame nėr ko įdomaus paskaityti.
Atsakyti
Maniškiui 9 metai, pamišęs dėl kompiuterių, tai nuolat perka "Žaidimai com", dar patinka "Flintas"
Atsakyti
Apibūdinkite, prašau, kas per žurnalas tas Naminukas. Kiek skaičiau čia, tai ir mergaitės, ir berniukai jį mėgsta. Mano sūnui 7, ir norim, kad seneliai iš Lietuvos kokį žurnaliuką atsiūstų, bet jie patys nežino tų vaikiškų žurnalų...
Šiaip skaityti lietuviškai, tai jis tik pradeda mokytis šeštadieninėj mokyklėlėj, tad įdomus žurnaliukas būtų tikrai geras paskatinimas smile.gif
Atsakyti
maniske tik "Magija" skaito ir viskas.Tik viena karta nupirko Barbie zurnaliuka del sparneliu!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif bet as jai tik del idomiu priedu pirku "Magija" zurnaliuka!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 15 balandžio 2006 - 16:42