Maniškė skaito "Magiją". Aš jai užprenumeravau ,tai kartais net anksčiau gauna nei kioskuose pasirodo
Labai patenkinta .Dar "Panelę "skaito.Tiksliau , mes abi skaitom
QUOTE(Ariella @ 2006 04 15, 16:39)
maniske tik "Magija" skaito ir viskas.Tik viena karta nupirko Barbie zurnaliuka del sparneliu!!!
bet as jai tik del idomiu priedu pirku "Magija" zurnaliuka!
Cia pati 10-ies metu panele ir parase zinute,
siandien tik pamaciau
einu keist passworda, o tai prirasys kur reikia ir nereikia,
gudruole
QUOTE(Ariella @ 2006 04 19, 15:00)
Cia pati 10-ies metu panele ir parase zinute,
siandien tik pamaciau
gudruole
siandien tik pamaciau
gudruole
Beje, mano šešiametė kartą pareiškė, jog paaugusi taip pat ŽAIS Supermamoje
QUOTE(Laisvė @ 2006 04 19, 17:42)
Jauna SM gerbeja
Kaip sako rusai, "Durnoj primer zarazitelen" (Blogas pavizdys uzkreciamas)
man reik patarimo
MB sesutei kita savaite 9 metukai sueis.. nusprendem dovanu uzprenumeruoti zurnala.. nuejom vakar su saviskiu ir perziurejom beveik visus zurnalus parduotuvej
as kazkaip jausdama nostalgija naminukui, jau linkau prie jo ir saviski bandziau ikalbineti, jis kliedejo visokiom justem ir pan. bet apziureja dauguma zurnalu, nusprendem kad musu mergaite dar vaikas ir nereikia jai tu zurnalu kur apie spuogus kalba ir pletkus raso, arba madas demonstruoja.. as net issigandau, kai kazkuriam zurnale pamaciau rubu kolekcijas ir dar su kainom
kaip moteriskuose zurnaluose buna
taigi MB, tas kuris dar nemates labai priesinosi naminukui, ji nusipirko ir sake eis uzsakinet
nes visi kiti atseit nesamone
dar as apie Barbe galvojau
bet jis man toks skystas pasirode
nors vaikui gal patiktu
nes ji kai pas mus atvaziuoja, tai iskart lenda i interneta ir sedi tik puslapyje Barbie.lt
nezinau.. as kazkaip bijau pati rinkti vaikui zurnala
sugalvojau kad reik jai nupirkti visu zurnalu po viena numeri, liept issirinkti paciai ir po to kartu nueiti i pasta ir jai uzsakyti ta kuri issirinks.. ale biski ir ja nepasitikiu
nenoriu kad del spalvu kokia barbe pasirinktu ir po keliu menesiu sakytu kad nesamone.. o isviso dar cia apie wich kazkoki prisiskaiciau, nu neuzkliuvo man vakar toks.. gal ir aciu dievui
o tai visai susipainiociau
MB sesutei kita savaite 9 metukai sueis.. nusprendem dovanu uzprenumeruoti zurnala.. nuejom vakar su saviskiu ir perziurejom beveik visus zurnalus parduotuvej
Maniškės skaito "Mergaitę". Patinka įvairūs testai, anekdotai, konkursai. Šis žurnalas mano kuklia nuomone optimalus šiam amžiui ("Barbė" manau skirta mažesnėms, o "Panelė" - vyresnėms panelytėms)
Kažkada mano vyresnėlė skaitė "Barbie" ir "Donaldą", dabar ji pirmokė ir be jokios konkurencijos yra perkamas žurnalas "Magija" (be to, kiekvieną sekmadienį važiuojam į knygyną ir perkam norimą knygą), o mažė prie to paties dar "perka" "Barbie" ir "Mikę pūkuotuką".
Vyresnėlė dabar vaidina jau didelę ir sako, kad barbės tik mažiukų reikalas.
Mano pirmokė antrus metus prenumeruoja "Mergaitę". Be to, kas mėnesį iš savo kišenpinigių perka "Magiją" ir "SU P.E.R."
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 13, 20:28)
Mano pirmokė antrus metus prenumeruoja "Mergaitę". Be to, kas mėnesį iš savo kišenpinigių perka "Magiją" ir "SU P.E.R."
O kas čia per žurnalas?
QUOTE(Surfinija @ 2007 05 13, 20:57)
O kas čia per žurnalas?
Iš tos pačios serijos kaip ir "Magija"
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 13, 21:00)
Iš tos pačios serijos kaip ir "Magija"
Žodžiu, mergaitiškas. Be to, dar būna magnetinės mergaitės ir drabužėliai, tad ant šaldytuvo susidėliojusi žaidžia įvairiausius siužetinius žaidimėlius 
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 13, 20:28)
Prie jau paminėtų žurnaliukų galiu dar pridėti ir Naminuką.