Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

Maniškė skaito "Magiją". Aš jai užprenumeravau ,tai kartais net anksčiau gauna nei kioskuose pasirodo thumbup.gif Labai patenkinta .Dar "Panelę "skaito.Tiksliau , mes abi skaitom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dew23: 16 balandžio 2006 - 09:33
QUOTE(Ariella @ 2006 04 15, 16:39)
maniske tik "Magija" skaito ir viskas.Tik viena karta nupirko Barbie zurnaliuka del sparneliu!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif bet as jai tik del idomiu priedu pirku "Magija" zurnaliuka!

Cia pati 10-ies metu panele ir parase zinute,
siandien tik pamaciau doh.gif
einu keist passworda, o tai prirasys kur reikia ir nereikia,
gudruole tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 19 balandžio 2006 - 14:02
QUOTE(Ariella @ 2006 04 19, 15:00)
Cia pati 10-ies metu panele ir parase zinute,
siandien tik pamaciau doh.gif
einu keist passworda, o tai prirasys kur reikia ir nereikia,
gudruole tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, mano šešiametė kartą pareiškė, jog paaugusi taip pat ŽAIS Supermamoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2006 04 19, 17:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beje, mano šešiametė kartą pareiškė, jog paaugusi taip pat ŽAIS Supermamoje  biggrin.gif

Jauna SM gerbeja mirksiukas.gif

Kaip sako rusai, "Durnoj primer zarazitelen" (Blogas pavizdys uzkreciamas) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man reik patarimo biggrin.gif
MB sesutei kita savaite 9 metukai sueis.. nusprendem dovanu uzprenumeruoti zurnala.. nuejom vakar su saviskiu ir perziurejom beveik visus zurnalus parduotuvej biggrin.gif as kazkaip jausdama nostalgija naminukui, jau linkau prie jo ir saviski bandziau ikalbineti, jis kliedejo visokiom justem ir pan. bet apziureja dauguma zurnalu, nusprendem kad musu mergaite dar vaikas ir nereikia jai tu zurnalu kur apie spuogus kalba ir pletkus raso, arba madas demonstruoja.. as net issigandau, kai kazkuriam zurnale pamaciau rubu kolekcijas ir dar su kainom blink.gif doh.gif kaip moteriskuose zurnaluose buna blink.gif taigi MB, tas kuris dar nemates labai priesinosi naminukui, ji nusipirko ir sake eis uzsakinet biggrin.gif nes visi kiti atseit nesamone doh.gif dar as apie Barbe galvojau g.gif bet jis man toks skystas pasirode g.gif nors vaikui gal patiktu g.gif nes ji kai pas mus atvaziuoja, tai iskart lenda i interneta ir sedi tik puslapyje Barbie.lt biggrin.gif nezinau.. as kazkaip bijau pati rinkti vaikui zurnala g.gif sugalvojau kad reik jai nupirkti visu zurnalu po viena numeri, liept issirinkti paciai ir po to kartu nueiti i pasta ir jai uzsakyti ta kuri issirinks.. ale biski ir ja nepasitikiu biggrin.gif nenoriu kad del spalvu kokia barbe pasirinktu ir po keliu menesiu sakytu kad nesamone.. o isviso dar cia apie wich kazkoki prisiskaiciau, nu neuzkliuvo man vakar toks.. gal ir aciu dievui biggrin.gif o tai visai susipainiociau doh.gif
Atsakyti
Maniškės skaito "Mergaitę". Patinka įvairūs testai, anekdotai, konkursai. Šis žurnalas mano kuklia nuomone optimalus šiam amžiui ("Barbė" manau skirta mažesnėms, o "Panelė" - vyresnėms panelytėms) 4u.gif
Atsakyti
Kažkada mano vyresnėlė skaitė "Barbie" ir "Donaldą", dabar ji pirmokė ir be jokios konkurencijos yra perkamas žurnalas "Magija" (be to, kiekvieną sekmadienį važiuojam į knygyną ir perkam norimą knygą), o mažė prie to paties dar "perka" "Barbie" ir "Mikę pūkuotuką". smile.gif Vyresnėlė dabar vaidina jau didelę ir sako, kad barbės tik mažiukų reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmokė antrus metus prenumeruoja "Mergaitę". Be to, kas mėnesį iš savo kišenpinigių perka "Magiją" ir "SU P.E.R."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 13 gegužės 2007 - 19:28
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 13, 20:28)
Mano pirmokė antrus metus prenumeruoja "Mergaitę". Be to, kas mėnesį iš savo kišenpinigių perka "Magiją" ir "SU P.E.R."

O kas čia per žurnalas?
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 05 13, 20:57)
O kas čia per žurnalas?

Iš tos pačios serijos kaip ir "Magija" mirksiukas.gif Žodžiu, mergaitiškas. Be to, dar būna magnetinės mergaitės ir drabužėliai, tad ant šaldytuvo susidėliojusi žaidžia įvairiausius siužetinius žaidimėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 13, 21:00)
Iš tos pačios serijos kaip ir "Magija"  mirksiukas.gif  Žodžiu, mergaitiškas. Be to, dar būna magnetinės mergaitės ir drabužėliai, tad ant šaldytuvo susidėliojusi žaidžia įvairiausius siužetinius žaidimėlius  biggrin.gif

aciuks.gif Dabar jau daugiau, mažiau įsivaizduoju. Kažkaip nepakliuvo toks akiratin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 13, 20:28)

Prie jau paminėtų žurnaliukų galiu dar pridėti ir Naminuką. smile.gif
Atsakyti