Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 08, 23:16)
Aš turiu, naudoju kartais - dienai labiausiai tinka, nes pailgina blakstienas, atskiria, bet nestorina  schmoll.gif

Tada ne man schmoll.gif o kad ir storintų ir ilgintų? turbūt tokių jau nebūna? g.gif Fatale bijau ,kad šepetėlis gali nepatikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 11 08, 22:22)
Tada ne man schmoll.gif o kad ir storintų ir ilgintų? turbūt tokių jau  nebūna? g.gif Fatale bijau ,kad šepetėlis gali nepatikt ax.gif

Na man geriausiai ir storina ir ilgina tai arba Fatale arba L'oreal Volume Shocking ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 08, 22:27)
Na man geriausiai ir storina ir ilgina tai arba Fatale arba L'oreal Volume Shocking  ax.gif

O kaip naujasis braškinis tušas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 08, 23:14)
O kaip naujasis braškinis tušas?  4u.gif

Ra6iau vakar (prieš du puslapius) ax.gif :

"Gavau aš vakar HR Lash Queen...... Matyt per daug iš jo tikėjausi unsure.gif Šiaip tušas neblogas - pailgina, užriečia.... bet to efekto, kur būna su Fatale - nėra verysad.gif Ech..... Man taip norisi kažkokio tušo panašaus į Fatale, kad būtų "dramatiškas", priklijuotų blakstienų efektas...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 08 lapkričio 2007 - 23:51
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 08, 23:51)
1. Ra6iau vakar (prieš du puslapius)  ax.gif :

2. kad būtų "dramatiškas", priklijuotų blakstienų efektas...."

1. Sorry, nepažiūrėjau blush2.gif
2. O YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS nebandei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 08, 23:58)
1. Sorry, nepažiūrėjau  blush2.gif
2. O YSL  MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS nebandei?  rolleyes.gif

Nebandžiau, bet labai noriu, nes tai mano paskutinė viltis...aj, dar Bourjois Coupe de Theatre... irgi viltis doh.gif Bet vis laukiu, kad tas YSL atpigs..ar kas nors iš pažįstamų į užsienį važiuos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 09 lapkričio 2007 - 00:06
QUOTE(Finna @ 2007 11 08, 21:45)
Deborah tik tankino? Mane domina tušas, kuris ir tankina, ir ilgina g.gif Žodžiu, kad juo pasidažius, blakstienos atrodytų kaip netikros biggrin.gif
O apie kurį Bourjois kalbi? Aš dabar naudoju Volume Clubbing, tai man labai patinka bigsmile.gif

mano blakstienos nera trumpos, tai su deborah gaudavos praktiskai tas pats kas ir su bourjois vollume clubbing. Dabar pastaraji ir naudoju. Is pradziu patiko bet po menesio naudojimo jau nekoks pasidare.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 09, 01:06)
Nebandžiau, bet labai noriu, nes tai mano paskutinė viltis...aj, dar  Bourjois Coupe de Theatre... irgi viltis  doh.gif  Bet vis laukiu, kad tas YSL atpigs..ar kas nors iš pažįstamų į užsienį važiuos....

YSL bandyk tuo atveju, jei tokia kaina ruosies moketi uz tusa, kuris geriausiu atveju ilgiausiai laikys ir graziai dazys iki menesio laiko, nes paskui, tai jis pasidaro nesusipratimas schmoll.gif As kazkada ji pirkdavau ir buvau su tuo susitaikius, bet veliau perejau prie Fatale bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 lapkričio 2007 - 15:57
QUOTE(puffy_ @ 2007 11 08, 22:04)
aha man irgi  biggrin.gif
turiu kaip tik ji dabar, bet kazkaip antra kart tikrai nepirkciau  cool.gif  jei nori 'riebesniu' blakstienyciu tai griebk lancome fatale...tam reikaliukui pats tas  wub.gif

fatale naudotis neismokau per dvi savaites schmoll.gif ....ta prasme blakstienos pasidarbavus kitų tusų sepeteliais 10min (tiek laiko kaip miiininmum skirti reikedavo) budavo aisku ohoho (bet sitai as galiu ir kitais tusais isgauti maziau pastangu idejus) tai ir nesikankinau su juo...

dabar net nezinau koki tusa reiks kita pirkti mastau.gif nes dabar darau taip: paimu burjois tusa "yes to volume no to clupms" (Kadaise pirktas buvo ir labai nemegtas nes jo net i blakstienas neiseidavo ikisti) bet uztat kaip saknis blakstienu fainai padazo bigsmile.gif kaip su laineriu kokiu.... ir tada su MF masterpiece max tepuosi... tai toks derinys man labai wub.gif bet labiau norisi viena superiuka (kad ir brangu) tureti...
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 11 09, 16:08)
fatale naudotis neismokau per dvi savaites schmoll.gif ....ta prasme blakstienos pasidarbavus kitų tusų sepeteliais 10min (tiek laiko kaip miiininmum skirti reikedavo) budavo aisku ohoho (bet sitai as galiu ir kitais tusais isgauti maziau pastangu idejus) tai ir nesikankinau su juo...

dabar net nezinau koki tusa reiks kita pirkti  mastau.gif nes dabar darau taip: paimu burjois tusa "yes to volume no to clupms" (Kadaise pirktas buvo ir labai nemegtas nes jo net i blakstienas neiseidavo ikisti) bet uztat kaip saknis blakstienu fainai padazo bigsmile.gif kaip su laineriu kokiu.... ir tada su MF masterpiece max tepuosi... tai toks derinys man labai wub.gif bet labiau norisi viena superiuka (kad ir brangu) tureti...

as kasdienai irgi su dviem dazaus biggrin.gif nesioju tsakant bigsmile.gif shocking volume pradziai ir tada rimmel toks kazkoks ale su sukytem - irgi riebokai riestai gaunas bigsmile.gif o vakarui tai fatale.pries tai chanel baze uzdedu - kazkaip nebegaliu be bazes dazytis..ot kvailas isitikinimas cool.gif o superiuko ir as noriu wub.gif noriu ta loreal isbandyt kur penelope reklamuoja, bet ne ta clear definition or senesniji - mane kazkaip su sukytem traukia bigsmile.gif nors fatale galeciau beveik prie superiuku priskirt wub.gif daba turiu nemazai tusu, bet daugeli tik suoptimizuot stengiuos ax.gif
nepatinka :
benefit bad gal
TBS kazkoks volume
lancome 'hypnose'
ardeco color mascara nelabai
MF 2000 calorie ir masterpiece pusetini, bet ne 'tie'
CD dior show..
o vat fatale kazkaip issiskiria wub.gif
jei kazka uzmatysit riebesniai dazancio apsvieskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 09 lapkričio 2007 - 20:53
kai turiu laiko, naudoju lancome fatale. bet kad su juo pasidazyti graziai, oi laiko prireikia. ka pirkti "greiciau" naudojamo su panasiu efektu?
man anksciau labai tiko ir patiko loreal intensifique tusas, paskutinius du kartus nusipirkau ir toks jausmas, kad cia ne tas pats tusas. matyt, kokioj lenku manufakturoj pagaminti pasitaike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle_83: 10 lapkričio 2007 - 02:21
QUOTE(puffy_ @ 2007 11 09, 20:51)
as kasdienai irgi su dviem dazaus  biggrin.gif  nesioju tsakant  bigsmile.gif shocking volume pradziai ir tada rimmel toks kazkoks ale su sukytem - irgi riebokai riestai gaunas  bigsmile.gif  o vakarui tai fatale.pries tai chanel baze uzdedu - kazkaip nebegaliu be bazes dazytis..ot kvailas isitikinimas  cool.gif  o superiuko ir as noriu  wub.gif noriu ta loreal isbandyt kur penelope reklamuoja, bet ne ta clear definition or senesniji - mane kazkaip su sukytem traukia  bigsmile.gif nors fatale galeciau beveik prie superiuku priskirt  wub.gif  daba turiu nemazai tusu, bet daugeli tik suoptimizuot stengiuos  ax.gif 
nepatinka :
benefit bad gal
TBS kazkoks volume
lancome 'hypnose'
ardeco color mascara nelabai
MF 2000 calorie ir masterpiece pusetini, bet ne 'tie'
CD dior show..
o vat fatale kazkaip issiskiria  wub.gif
jei kazka uzmatysit riebesniai dazancio apsvieskit  4u.gif

o man is tavo isvardintu patinka ir MF 2000calorie ir Diorshow 4u.gif vat hypnose tai paskutini sh...pinigai ismesti..o taip kazko tikejausi.. doh.gif noreciau fatale bet laiko neturiu ilgai terliotis (prisiklausiau cia jusu)... Is vienos mamytes nusipirkau TBS volume ta,bet dar negavau,sakai nieko gero??? g.gif o man sepetelis foto labai patiko g.gif
Atsakyti