Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

O katras tušas duoda tokį purių blakstienų efektą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 10, 12:01)
O katras tušas duoda tokį purių blakstienų efektą?  g.gif

senais laikais toki efekta pasiekdavau su maybellino tusu full&soft
labai patiko sis tusas bet jo jau nebebuna..idomu ar tik LT nera ar jo ivis negamina?
http://www.es.maybel...ils/625M_xl.jpg
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 10 lapkričio 2007 - 11:21
QUOTE(puffy_ @ 2007 11 09, 21:51)
noriu ta loreal isbandyt kur penelope reklamuoja, bet ne ta clear definition or senesniji - mane kazkaip su sukytem traukia  bigsmile.gif

tas senesnis man patiko.... ale dabar galvoju kad nieko stebuklingo jame nera mastau.gif siaip koks MF max daaaug geresnis nors kartu jie ir labai skirtingi... (pastarasis tankesniu blakstieniu vaizda suteikia, o lorealio - storesniu... pirmaji pirkciau antra karta o lorealio nea)

beje papasakok apie ta chanelio baze bigsmile.gif
ir ESLAUDA kodel shisheido baze nepatiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 11 10, 13:26)
beje papasakok apie ta chanelio baze bigsmile.gif

tokia siek tiek panasi i loreal dvipusinio balta cool.gif o efektas geras - man patinka, niekad dabar be bazes tuso netepu bigsmile.gif tikiuos pacias blakstienas kazkiek apsaugo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 10 lapkričio 2007 - 18:33
Merginos, gal padėsit man blush2.gif Kažkur temoje mačiau berods kalbėta apie L'oreal tuša, kurio pakuotė tokia pati, kaip to plataus, dvipusio Volume Shocking, bet ten kitas pavadinimas... kažkas 4x ar panašiai doh.gif Gal žinot tokį?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 08, 23:27)
Na man geriausiai ir storina ir ilgina tai arba Fatale arba L'oreal Volume Shocking  ax.gif

Lorealio nelabai patiko ,o Fatale jau laukiu ,tik nežinau kada parkeliaus ax.gif O kaip su juo reikia dažytis ,kad jau taip sunku? g.gif Ką jis blogo daro ,mažai užsitepa ,ar per storai tepa?
Papildyta:
QUOTE(Dovkyte @ 2007 11 10, 11:37)
o man is tavo isvardintu patinka ir MF 2000calorie ir Diorshow  4u.gif vat hypnose tai paskutini sh...pinigai ismesti..o taip kazko tikejausi..  doh.gif  noreciau fatale bet laiko neturiu ilgai terliotis (prisiklausiau cia jusu)... Is vienos mamytes nusipirkau TBS volume ta,bet dar negavau,sakai nieko gero??? g.gif  o man sepetelis foto labai patiko  g.gif

Man tas TBS kol kas patinka wub.gif ,tik aš prieš jį tepu baltą sluoksnį Loreal tušo biggrin.gif Tačiau vakarui noriu išbandyt Fatale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 11 10, 20:17)
Lorealio nelabai patiko ,o Fatale jau laukiu ,tik nežinau kada parkeliaus ax.gif O kaip su juo reikia dažytis ,kad jau taip sunku? g.gif Ką jis blogo daro ,mažai užsitepa ,ar per storai tepa?

Jis stepa storai, tokią košę uždeda ant blakstienų ir jas sulipina... Reikia tada ilgai šukuot, kol tą košę iššukuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 10, 21:28)
Jis stepa storai, tokią košę uždeda ant blakstienų ir jas sulipina... Reikia tada ilgai šukuot, kol tą košę iššukuosi  doh.gif

Aš vieną kartą bandžiau man irgi sulipino unsure.gif Nemokėjau įtariu schmoll.gif

Užtat labai patinka Clinique naujas tušas - High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara, šepetėlis dvipusis, viena puse normali, kita - guminis šepetėlis, pirmiausiai padažau paprastu, paskui su tuo guminiu, labai gražios blakstienos gaunasi wub.gif , labai pailgina thumbup.gif O va apimties neperdaugiausiai g.gif bet šiaip aš patenkinta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2007 11 10, 21:51)
Aš vieną kartą bandžiau man irgi sulipino  unsure.gif Nemokėjau įtariu  schmoll.gif

Užtat labai patinka Clinique naujas tušas - High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara, šepetėlis dvipusis, viena puse normali, kita - guminis šepetėlis, pirmiausiai padažau paprastu, paskui su tuo guminiu, labai gražios blakstienos gaunasi wub.gif , labai pailgina  thumbup.gif  O va apimties neperdaugiausiai  g.gif bet šiaip aš patenkinta  thumbup.gif

user posted image

man sitas irgi patiko, jau tokias ilgas blakstienas padaro bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man diorshow labai patiko, blakstienos buvo pasakiškos thumbup.gif ir iš kart gerai dažė, bet sudžiuvo po pusantro mėn ir pradėjo byrėti, žodžiu labai greitai pasibaigė doh.gif o pinigus tai nemažus kainuoja doh.gif beja verkiant labai nubėga, visas veidas juodas buvo doh.gif su kitais tušais taip nebūdavo.Nu bet blakstienos su juo kaip priklijuotos thumbup.gif

Dabar nusipirkau Max factor Masterpiece Max dar nesidažiau, bet tikuosi kad neblogas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 11 11, 12:37)

Dabar nusipirkau Max factor Masterpiece Max dar nesidažiau, bet tikuosi kad neblogas bus  g.gif

Ar galima butu komentaru apie Max factor Masterpiece Max? Ir ar jis vis delto skirias nuo tiesiog Masterpiece? g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 11 11, 15:45)
Ar galima butu komentaru apie Max factor Masterpiece Max? Ir ar jis vis delto skirias nuo tiesiog Masterpiece?  g.gif

apie MF masterpiece max kalbeta 'en' sykiu mirksiukas.gif
tiek max tiek paprastas liux tusiukai tiesiog max turi papildoma savybe-pastorina blakstienas smile.gif
Atsakyti