O katras tušas duoda tokį purių blakstienų efektą?

QUOTE(prieblanda @ 2007 11 10, 12:01)
senais laikais toki efekta pasiekdavau su maybellino tusu full&soft
labai patiko sis tusas bet jo jau nebebuna..idomu ar tik LT nera ar jo ivis negamina?
http://www.es.maybel...ils/625M_xl.jpg

QUOTE(puffy_ @ 2007 11 09, 21:51)
noriu ta loreal isbandyt kur penelope reklamuoja, bet ne ta clear definition or senesniji - mane kazkaip su sukytem traukia

tas senesnis man patiko.... ale dabar galvoju kad nieko stebuklingo jame nera

beje papasakok apie ta chanelio baze

ir ESLAUDA kodel shisheido baze nepatiko?

QUOTE(nancy @ 2007 11 10, 13:26)
tokia siek tiek panasi i loreal dvipusinio balta

Merginos, gal padėsit man
Kažkur temoje mačiau berods kalbėta apie L'oreal tuša, kurio pakuotė tokia pati, kaip to plataus, dvipusio Volume Shocking, bet ten kitas pavadinimas... kažkas 4x ar panašiai
Gal žinot tokį?

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 08, 23:27)
Na man geriausiai ir storina ir ilgina tai arba Fatale arba L'oreal Volume Shocking 

Lorealio nelabai patiko ,o Fatale jau laukiu ,tik nežinau kada parkeliaus

Papildyta:
QUOTE(Dovkyte @ 2007 11 10, 11:37)
o man is tavo isvardintu patinka ir MF 2000calorie ir Diorshow
vat hypnose tai paskutini sh...pinigai ismesti..o taip kazko tikejausi..
noreciau fatale bet laiko neturiu ilgai terliotis (prisiklausiau cia jusu)... Is vienos mamytes nusipirkau TBS volume ta,bet dar negavau,sakai nieko gero???
o man sepetelis foto labai patiko 

Man tas TBS kol kas patinka

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 11 10, 20:17)
Lorealio nelabai patiko ,o Fatale jau laukiu ,tik nežinau kada parkeliaus
O kaip su juo reikia dažytis ,kad jau taip sunku?
Ką jis blogo daro ,mažai užsitepa ,ar per storai tepa?

Jis stepa storai, tokią košę uždeda ant blakstienų ir jas sulipina... Reikia tada ilgai šukuot, kol tą košę iššukuosi

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 10, 21:28)
Jis stepa storai, tokią košę uždeda ant blakstienų ir jas sulipina... Reikia tada ilgai šukuot, kol tą košę iššukuosi 

Aš vieną kartą bandžiau man irgi sulipino

Užtat labai patinka Clinique naujas tušas - High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara, šepetėlis dvipusis, viena puse normali, kita - guminis šepetėlis, pirmiausiai padažau paprastu, paskui su tuo guminiu, labai gražios blakstienos gaunasi

QUOTE(Valentinka @ 2007 11 10, 21:51)
Aš vieną kartą bandžiau man irgi sulipino
Nemokėjau įtariu
Užtat labai patinka Clinique naujas tušas - High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara, šepetėlis dvipusis, viena puse normali, kita - guminis šepetėlis, pirmiausiai padažau paprastu, paskui su tuo guminiu, labai gražios blakstienos gaunasi
, labai pailgina
O va apimties neperdaugiausiai
bet šiaip aš patenkinta

man sitas irgi patiko, jau tokias ilgas blakstienas padaro

Man diorshow labai patiko, blakstienos buvo pasakiškos
ir iš kart gerai dažė, bet sudžiuvo po pusantro mėn ir pradėjo byrėti, žodžiu labai greitai pasibaigė
o pinigus tai nemažus kainuoja
beja verkiant labai nubėga, visas veidas juodas buvo
su kitais tušais taip nebūdavo.Nu bet blakstienos su juo kaip priklijuotos
Dabar nusipirkau Max factor Masterpiece Max dar nesidažiau, bet tikuosi kad neblogas bus

Dabar nusipirkau Max factor Masterpiece Max dar nesidažiau, bet tikuosi kad neblogas bus

QUOTE(baste @ 2007 11 11, 12:37)

Ar galima butu komentaru apie Max factor Masterpiece Max? Ir ar jis vis delto skirias nuo tiesiog Masterpiece?

QUOTE(witchcraft @ 2007 11 11, 15:45)
Ar galima butu komentaru apie Max factor Masterpiece Max? Ir ar jis vis delto skirias nuo tiesiog Masterpiece? 

apie MF masterpiece max kalbeta 'en' sykiu

tiek max tiek paprastas liux tusiukai tiesiog max turi papildoma savybe-pastorina blakstienas