Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

QUOTE(Zitlali @ 2007 07 19, 19:59)
siaubas kaip pykstu  doh.gif

O kodel tiek tylejai? Gal jis is tu diedu kategoijos, kurie kol nepasakysi, pirsto nepajudins? Gal jis priprates: mama visa jaunyste aiskino ka daryt tai to pateis ir is zmonos laukia? Aisku, uzknisa pastoviai kartoti: isplauk indus, pakeisk lempute ir pan., bet nors namai bus bent truputi aptvarkyti.
Moterys, netylekit! biggrin.gif Diedams kol siknon neispyret, nieko nebus. Nebent siukslyne begyvenant jiems ziurke nosi apgrauztu. Vat tada turbut patys ir pultu namus tvakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 07 19, 23:20)
O kodel tiek tylejai? Gal jis is tu diedu kategoijos, kurie kol nepasakysi, pirsto nepajudins? Gal jis priprates: mama visa jaunyste aiskino ka daryt tai to pateis ir is zmonos laukia? Aisku, uzknisa pastoviai kartoti: isplauk indus, pakeisk lempute ir pan., bet nors namai bus bent truputi aptvarkyti.
Moterys, netylekit!  biggrin.gif Diedams kol siknon neispyret, nieko nebus. Nebent siukslyne begyvenant jiems ziurke nosi apgrauztu. Vat tada turbut patys ir pultu namus tvakyti  4u.gif

Bet Tu tikrai teisi.. kol jam asmeniškai kažkas tame bardake nenutiks, kol kojos užkliuvęs už kokio nors daikto nesusilaužys tol nieko ir nebus.. doh.gif Siaubas.. kaip su jais (juo) sunku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 liepos 2007 - 22:23
as savo vyrui turiu pastovei sakyti padaryk ta padaryk ana pats niekada nesusiproteja ir taip 2 metai blink.gif
Atsakyti
Mano vyras isvis pasako "man daiktai turi tarnauti, o ne as jiems" kai uzsimenu apie kambariu tvarkyma, kilimu siubliavima, dulkiu valyma verysad.gif . Nes jis vaikysteje buvo auklejamas grieztai, ir kiekviena diena tvarkydavo namus. O kai pradejom gyventi atskirai, tai visiskai kitas zmogus pasidare g.gif . Jau per 5 bendro gyvenimo metus, neismokiau jo, tai manau ir neismokinsiu. Atsibodo man jam aiskinti, kaip viska reikia daryti. O paskui dar klausytis jo bumbejimu, kokia ir as esu netvarkinga,kai issimetau po visa nama savo kremus, nagu lakus ir visokius kitokius "biesus" ax.gif
Atsakyti
maniskiui kaip "uzplaukia" tai jis nepajudina siknos nuo kompo ir savo muzikos kurimo, nieko negirdi nedaro, pareiskia eisiu sveist vonios , gal reikia naktines uzuolaidas pakabint?Kai dienines kabinau pati net kedes nepalaike , kai as noriu tvarkytis- vakar (isikraustem) - jis pareiskia vaziuojam i kluba as siandien groju, o nakti kai grizom pavarge is klubo sako davai tvarkomes, vargau iki 4 ryto kol isaiskinau kad grysim po darbo ir sutvarkysim nakti ner nei jegu nei noro viska kuopt ypac kai i darba reikia 6 val keltis g.gif Nu pas mus dar tik bendo gyvenimo pradzia ziuresim kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis is tokiu, ne tik buityje, bet ir santykiuose. Anksciau tiesiog uzpykdavau, galvojau, nu pasinervuok, gal kitakart taip nebedarysi. Bet kur tau, jie gi net nesupranta, ko cia pykti, tai kaip gali pasikeisti. dabar stengiuos nugaleti isdiduma ir pasikalbeti blush2.gif
Atsakyti
Manasis tai prisipažįsta, sako : "aš toks esu", ir ką jam bepasakysi frusty.gif bash.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif
QUOTE(vene @ 2007 07 18, 20:30)
Bandžiau neprašyti vyro pagalbos, pati ką sugebu pasidaryti ir ką, ogi patenkintas iki ausų  doh.gif . Siurbiu, dulkinu kilimus, laimingas žiūri sau teliką. Bėgu į parduotuvę, bėgu šiukšlių nešti, bėgu į darželį dukros pasiimti, darau valgyti, o jam gerai, jam nieko nereikia daryti. Aš irgi maniau, kad susipras, pasijaus nereikalingas, bet kur tau, "ponas" sau ilsisi  g.gif . Tada gal jau geriau su riksmais bash.gif  vis kažką padaro, negu pačiai per galvą verstis arba... keisti vyrą  g.gif .

4u.gif Oi, kokia žinoma situacija g.gif . Neveltui statistika teigia, kad vedę vyrai gyvena ilgiau nei vienišiai, o moterys atvirkščiai greičiau "susidėvi" šeimoje. Na, aišku būna ir išimčių doh.gif , bet geros išimtys visada kažkodėl būna kitų šeimose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2007 08 01, 11:36)
maniskiui kaip "uzplaukia" tai jis nepajudina siknos nuo kompo ir savo muzikos kurimo, nieko negirdi nedaro,  pareiskia eisiu sveist vonios , gal reikia naktines uzuolaidas pakabint?Kai dienines kabinau pati net kedes nepalaike , kai as noriu tvarkytis- vakar (isikraustem) - jis pareiskia vaziuojam i kluba as siandien groju, o nakti kai grizom pavarge is klubo sako davai tvarkomes, vargau iki 4 ryto kol isaiskinau kad grysim po darbo ir sutvarkysim nakti ner nei jegu nei noro viska kuopt ypac kai i darba reikia 6 val keltis  g.gif Nu pas mus dar tik bendo gyvenimo pradzia ziuresim kaip bus toliau rolleyes.gif

thumbup.gif sėkmės mokantis gyventi kartu!
P.S. tai tegul jis tvarkosi naktimis, o tu miegok. Atsikelsi ryte - namai blizga, lyg naktinė fėja buvo apsilankiusi biggrin.gif
Atsakyti
maniskiui tokios problemos nera, tad nelabai save isivaizduoju tokioj situacijoj, tiesiog manau su tokiu zmogum ilgai neistverciau g.gif
Atsakyti
visada atsiras kur pirstu parodyt, kad ir koks tvarkinguolis vyras butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškiui irgi į viską pirštu parodyt reikia doh.gif Labai daug dėl to pykstamės unsure.gif Kartais mane taip viskas užknisa, kad kelias dienas netvarkau kambario, tai dar lieku kalta jog apsileidus esu doh.gif verysad.gif Tada norisi jį gun_bandana.gif
Atsakyti