Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

as tai irgi turiu 100 kartu paprasyt kad kanors padarytu, ir tik girdziu : rytoj arba gerai, ir vistiek nepadaro cool.gif
tai galvoju as irgi nieko nedarysiu, karta kai paklause kur jo dzinsai sakau skalbiniu dezei, sako kada isplausi sakau rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
na pas labai ivairiai buna ,tai sutvarko greitai,tai reikia prasyti amzius,tada pati pasidarau, po to jam buna lb geda.manau maniskiui priklauso nuo nuotaikos.
Atsakyti
mes del netvarkingumo kovojam apie 3 metai, pertuos metus ismoko nunest koines i skalbimo masina o ne numesti prie lovos aggressive.gif o kiti like drabuziai dazniausiai atsiduria prie lovos ir siaip del tvarkos tai reikia paskui vaiksciot irtvarkyt
Atsakyti
dėl ruošos darbų reikia kartasi sakyt 5 kartus doh.gif kartais atsisėdu ir nieko nedarau, metu visus darbus (įskaitant ir valgio gaminimą) tongue.gif tada greit susizgriebia biggrin.gif
Atsakyti
aš tai nepatingiu ir pakartoju nors 100 kartų.. nu po kelių prašymų padaro ką reikia rolleyes.gif aš kažkaip į galvą neimu, prisiknisu prie MB, zyziu kol padaro. nu kas iš to kad pykčiau ar bandyčiau auklėt, nieko nepakeisčiau.. taigi apsišarvuoju kantrybe ir zyyyyyyyyyziu dirol.gif
Atsakyti
as prasau tik vyrisku darbu padarymo, bet jie uzsitesia iki dveju savaiciu - tai pareina ultimatiumas arba ryt arba dvi savaites valgai ka nori blink.gif , o kad kitaip nepadeda
Atsakyti
Su valgio neruosimu maniskio nepagasdinsi schmoll.gif Labiau veikia, jei jo rubu neiskalbiu, tada viena ryta nustemba nerades nei vienos svarios poros kojiniu, dzinsu ar megztinio tongue.gif Siaip dazniausiai zyziu ir bambu, kol padaro.
Atsakyti
o as nekartoju ne karto, jei nepadaro cia ir dabar - padarau pati! Bet uztad po to jis labai susigesta blush2.gif ir padaro uz mane ka nors thumbup.gif
Atsakyti
Daugiausia viska pati darau, bet jei jau vyrui kazka liepiu padaryti, tai nurodau termina iki kada ir kodel tai svarbu.
O jei tada buna nepadaryta, paklausiu, o kas tai padarys?
Atsakyti
Su maniskiu irgi sunku - vis reikia stumti traukti, kad bent pirsteli pajudintu tvarkingu namu labui doh.gif O pats vis bumba "kas pas mus per tvarka, nieko negalima rasti", nes daiktai ne po kambari metosi, o tvarkingai sudeti biggrin.gif
Dazniausiai buitinius darbus padarau pati, bet kartais tai jau siutas ima ir imu zyzti 4u.gif
Viena karta net nustebino kai neprasytas siuksles isnese blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 31 spalio 2007 - 12:55
As svaiskio ismetytus daiktus ti ksurenku ir igrudu i spinta - tegul ten pats rankiojasi lotuliukas.gif O rankiojasi kantriai, rimta veido israiska, lyg viskas taip ir turi buti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(letka @ 2007 11 01, 13:07)
As svaiskio ismetytus daiktus ti ksurenku ir igrudu i spinta - tegul ten pats rankiojasi  lotuliukas.gif  O rankiojasi kantriai, rimta veido israiska, lyg viskas taip ir turi buti  lotuliukas.gif

Aš ir mėgstu įgrūsti į spintą, kad pvz., ir rūbus. Bet koks nepatenkintas būna, kai randa sukimštus gerus drabužius, kaip pyksta, o kitą kartą ir vėl tas pats g.gif
Atsakyti