Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

Oi tie vyrai...Mane irgi labai užknisa kai pastoviai turi maldaut ką nors padaryt,atrodo jog tvarka namie turi man vienai rūpėt.Sutinku nudirbti moteriškus darbus,bet rozečių ar varvančių čiaupų tikrai nesiruošiu taisyti,o vyrą priversti ką nors suremontuot yra labai sunku... aggressive.gif
Atsakyti
Nu duodat moteriškės.... Aišku yra visokių, bet jei iš darbo grįžęs per valandą išgirsti daugiau darbų, negu įmanoma padaryt per savaitę - tai užmuša bet kokį iki tol buvusį norą ką nors daryti verysad.gif Man labiau patinka pačiam planuotis savo darbus - pagal nuotaiką, taip daugiau padarau mirksiukas.gif Be to nuolatinis bumbėjimas santykių netaiso, kur tolerancija????
Atsakyti
QUOTE(MariusS @ 2007 08 23, 07:48)
Nu duodat moteriškės.... Aišku yra visokių, bet jei iš darbo grįžęs per valandą išgirsti daugiau darbų, negu įmanoma padaryt per savaitę - tai užmuša bet kokį iki tol buvusį norą ką nors daryti verysad.gif Man labiau patinka pačiam planuotis savo darbus - pagal nuotaiką, taip daugiau padarau mirksiukas.gif Be to nuolatinis bumbėjimas santykių netaiso, kur tolerancija????

Na taip, tolerancija, supratimas, palaikymas, mylavimas... bet tik is moterų pusės smile.gif Juk brangųjį reikia suprasti, jį palaikyti bet kokioje gyvenimo situacijoje. Bla bla bla... Visa tai gerai, kol moteriskės nepradeda kazko reikalauti iš antrųjų pusių. O tada prasideda priekaistai, kad oj kokios mes nesupratingos, juk vyrui dabar nuotaikos nėra pataisyti jau mėnesį varvantį čiaupą ar kitą kokį senai užsilikusį darbelį. Taip jų susikaupia ir gaunasi tokia situacija, kai žmona susako darbelius visai savaitei. Bet jei moteriai nebūtų nuotaikos valgyt daryt, skalbt, kambarių tvarkyt, indų plaut...ir taip savaitė, dvi? kažin ar rastume mes kur tokį supratingą vyrą, kuris nepabumbėtų...
Atsakyti
QUOTE(MariusS @ 2007 08 23, 08:48)

Šaunuolis, kad pats planuoji darbus thumbup.gif , tada, žinoma, ir pirštu rodyti nereikia. Bet ne visi tokie planuojantys yra, diskutuojame apie neplanuojančius, tokius, kuriems viską reikia parodyti, pasakyti ar dar kaip kitaip "sudominti", nes patys paprasčiausiai t i n g i g.gif .
Atsakyti
As manau, kad tai auklejimo problema.
Mergaite yra auklejama buti seimininke, busima mama,ir jos motina visada stengiasi buti jos pavyzdziu, o vyras yra ko gero auklejamas but stipriu ir nerodyti asaru- ji veda i futbola, perka naujus sportbaciu, dviracius, suni, kompiuerini zaidima, o ne grazta, plaktuka...
tikrai manau, kad musu vyrai su malonumu padarytu mus laimingomis, gal net tai yra vienas is ju dydziausiu noru, tiesiog jie noretu tai padaryti taip, kad nereiketu pasijudinti is vietos ar deti kazkokias pastangas... biggrin.gif

Atsakyti
Pilnai sutinku su Petit drinks_cheers.gif As tai savajam nuolat sakau, kad padaryk vakare vieną darbelį ir per mėnesį bus viskas aptvarkyta. O dabar tik pasiteisinimas, kad tiek daug visko susakei, kad aš nespėju sutvarkyti. Tai neapleistų ir nebūtų tiek tų darbų. Aš irgi esu labai pikta ant savojo, nes kol gerai nesusipyksi, tol nieko nepadarys. O dažniausiai pačiai kantrybė trūksta ir pati padarau ar meistrą nusamdau. Va jau savaitę klozeto bakelis nebeveikia, o tas net nepažiūrėjo, nors pati jau porą kartų bandžiau kažką daryti ir jo prašiau man padėti. Jau nekalbu apie aibę kitų nepabaigtų ar net nepradėtų darbų. Kartais išties atrodo, kad vienintelė išeitis tokiu atveju skyrybos, nes jei kompromisų ieškoma tik iš vienos pusės ir taip metai iš metų, tai kas ir belieka blink.gif
Atsakyti
Aš pagąsdinau, kad meistrą išsikviesiu cool.gif , užpyko baisiausiai- tu kąąąą, matai koks aš užsiėmęs buvau šį mėnesį/pusmetį/metus blink.gif . Niu tai pakabino šviestuvą pagaliau. Bet dar liko daug kitų reikaliukų, kol nepajudinsiu, viskas taip ir liks.
Dažniausiai aš jam planuoju dieną- per rytdieną turi padaryti šiuos 3 reikalus, įpaišyk į savo dienotvarkę, paskui dar priminimą atsiunčiu internetu. Jokių nesusipratimų thumbup.gif . O jau namus aš geriau ir 1000000 kartų greičiau pati susitvarkau, bet paburbuliuoju, kad eilinį kartą ta pati betvarkė unsure.gif .
Atsakyti
apie neplanuojančius, tokius, kuriems viską reikia parodyti, pasakyti ar dar kaip kitaip "sudominti", nes patys paprasčiausiai t i n g i

Tokius karstas ištiesins verysad.gif
Atsakyti
Na kartais mes tuos savo brangiausiuosius nuvertiname. Tas nuolatinis bambejimas irgi gali privesti prie kantrybes galo. Bet turiu pripazinti, kad tas nuolatinis elgimasis kaip su vaiku ir grazus prasymas, paciai gali labai atsibosti. Bet tikrai veikia kur kas geriau nei priekaistavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 02 27, 20:41)
kaip tik turiu toki zmogu salia. na kazkaip daugiau nebegaliu, atsibodo, kaip mazas vaikas, pats tikrai nieko nepadarys kol nepaprasysi, kalbu ir apie namu tvarkyma ir apie vyriskus darbus namuose, tarkim rozetes sutvarkymas. gal kas yra tokioj pat situacijoje? kaip kovojat? gun_bandana.gif abejoju ar toks vyras butu geras seimoje

Įdomu...vyriškas darbas...negi ir lovoj tenka rodyt ką ir kaip?...
Aš mėgstu virtuvėj pasisukiot...moteriškas darbas...maniškė gali vinį į sieną įkalt...dar gali pasikviest elektriką,santechniką...jei aš negaliu...
Bet lovą saugau...tai mano darbas...
Atsakyti
Mane irgi užknisa, kai pusę metų niekaip neprisiruošia pakabint paveikslo. Tai jam nuotaikos nėra, tai rytoj, tai dar kas nors mad.gif Lygiai tas pats ir su baldų išvežimu. Jau apie metus turime naująjį komplektą, o MB niekaip nesugeba prisiruošti išvežti senojo doh.gif Tai taip ir gyvenam, kitąsyk toks įsiūtis suima bash.gif O kas jam? Teko pasitelkti fantaziją ir senuosius baldus išstumdyt taip, kad bent neatrodytumėm kaip baldų salone.
Atsakyti
ai,aš tai jau nebesiparinu..pamačiau,kad čia aiškus reikalas su juo,kad jis ne toks žmogus,ne jam namų ūkio darbai schmoll.gif ir ką padarysiu,kad jis tik prie popieriukų tinka biggrin.gif Tokį sutikau,tokį pamilau,tai negi dabra paliksiu lotuliukas.gif nors jua labai norėjosi,galvojau nusišausiu...priverčiau per visą mūsų draugystės laiką indus plauti,ot tai man dabar gerai..nors teik padaro..o čiaupą aš jau senai pati susitvarkau,užsikimšusius vamzdžius ir t.t Aišku būtų puiku, kad būtų darbininkas anmie,viską mokėtų,bet jei šioje srityje nelabai jam sekasi,tai džiaugiuosi,kad sekasi kitoje...Nors jau esu paaskiusi,kai susituoksime,turės daug uždirbti,nes man net rozetei sutvarkyti reiks meistrą kviestis biggrin.gif
P.S. viskas iš šeimos..maniškio šeimoje,tėvas nieko nedaro..viską mama, baisu žiūrėti,šokinėja kaip tarnaitė...kartais pastebiu,kad ir aš pan. elgiuosi blink.gif reikia save prižiūrėti lotuliukas.gif neapsileisti smile.gif
Atsakyti