Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(nefertite2007 @ 2007 10 16, 18:59)
O,Jus,Teveli Vaidai,jeigu buvote prie gimdymo ir JUS kankino 14 val.,tai ko tylejote,ko neisreiskete savo priestaravimu,del jusu manymu,netinkamos prieziuros,juk l.didele reiksme turi artimuju palaikymas!!! g.gif Kodel nesauket,kad ei zmones,kodel nieko nedarot?! verysad.gif Reikia kelti balsa tada,kai yra laikas,o ne po visko,kai jau atgal laiko nepasuksi.Manau,kad jeigu butumet protestaves pries "toookia nekompetentiga prieziura,tai butumet kazka pakeite savo artimu zmoniu gyvenime!O gal....jusu ten nebuvo tokiu sunkiu momentu?!Tik dabar labai profesionaliai sprendziat,kaip butu,jeigu butu...
umn.gif

ir as pritariu,kai salia dimdyves buna artimi zmones daktarai visai kitaip ziuri i situacija. Tada ir reikejo reiksti savo nuomone, klausineti kas ir kaip kodel daroma taip ir taip ar daroma viskas kas geriausia gimdyvei? Daktarai visada pasakys jei tik ju klausi
Atsakyti
nu va....aš jau pagimdžiau

ir atsiliepimai kuo nuostabiausi...su niekuo nesitariau, gimdžiau prie gydytojos Bielskienės ir akušerės Bubėnienės...nuostabios moterys kaip ir visas kitas personalas...vienu žodžiu labai labai džiaugiuosi, kad gimdžiau Alytuje, dėmesys tik tau vienai, apšokinėta aprūpinta buvau viskuom ir be jokio atlygio 4u.gif
smulkesnis gimdymo aparšymas pas Alytaus nėštukes...gimdymas buvo greitas ir lengvas, nors vyrukas rimtas gimė 4480 gr ir 59 cm

ir dar: svarbiausia vienas dalykas: tarpusavio supratimas tarp gimdyvės ir akušerės bei gydytojos
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 02 18, 19:27)
nu va....aš jau pagimdžiau

ir atsiliepimai kuo nuostabiausi...su niekuo nesitariau, gimdžiau prie gydytojos Bielskienės ir akušerės Bubėnienės...nuostabios moterys kaip ir visas kitas personalas...vienu žodžiu labai labai džiaugiuosi, kad gimdžiau Alytuje, dėmesys tik tau vienai, apšokinėta aprūpinta buvau viskuom ir be jokio atlygio 4u.gif
smulkesnis gimdymo aparšymas pas Alytaus nėštukes...gimdymas buvo greitas ir  lengvas, nors vyrukas rimtas gimė 4480 gr ir 59 cm

ir dar: svarbiausia vienas dalykas: tarpusavio supratimas tarp gimdyvės ir akušerės bei gydytojos

thumbup.gif kaip smagu skaityti, pastebejau kad Bubeniene daug kam patinka, as ir prie jos gimdziau, nuostabus zmogus 4u.gif
Saunu kad viskas gerai, aukite sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkite įspūdžiais daugiau apie gydytojus ir akušeres.Norėčiau gimdyti Alytuje, bet nepažįstu gydytojų ten - ar reikia tartisiš anksto,kad atvažiuotų į gimdymą?
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 02 22, 11:42)
Pasidalinkite įspūdžiais daugiau apie gydytojus ir akušeres.Norėčiau gimdyti Alytuje, bet nepažįstu gydytojų ten - ar reikia tartisiš anksto,kad atvažiuotų į gimdymą?

na aš irgi nieko nepažinojau, nes nesenai Alytuj gyvenu...bet nesitariau su niekuo ir likau patenkinta visu personalu. O dėl įspūdžių...matai kiekviena skirtingai išsivaizduojam priežiūrą ir ko būtent tu nori iš akušerės ir gydytojos....man reikėjo tik profesionalumo gimdymo metu ir supratingumo iš jų pusės...o iš savo taip pat kiek galima daugiau stengiausi klausytis į akušerės liepimus ir juos vykdžiau....kaip jau ir sakiau, svarbiausia abipusis sutarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
O idomu kaip su epiduru? noriu epiduro.. tai kaip ten reikia is anskto uzsiskayti? ar kuri gal jau bandete??
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 02 22, 14:30)
O idomu kaip su epiduru? noriu epiduro.. tai kaip ten reikia is anskto uzsiskayti? ar kuri gal jau bandete??

nu kad vat ir neteko paprašyt...nespėjau lotuliukas.gif ....nors kai per paskaitėles sakė, kad iš anksto reikia....bet gal per kelis mėnesius kas ir pasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 02 22, 15:30)

jo reikia paciai su anesteziologu susitarti,nes kiek as zinau,jei per gimdyma uzsimanysi,tai jau niekas nebekvies g.gif as irgi norejau epiduro,bet va kazkaip nedrasu man alytuj,juolab,kad cia labai mazai norinciu ji darytis,kiek sake viena akusere,tai sausio men buvo viena norinti,bet ir jai buvo nepadarytas,nes tuo metu anesteziologas buvo isvykes,tai gimde be epiduro unsure.gif kai jau man beveik pabaiga pradejau galvoti,kad gal visdelto kur i kauna vaziuoti,tiesiog pasimetus,bet turbut ir ten reikia is anksto tartis su kokiu gyd?prigasdino mane drauges,kad alytuj labai bijo gyd cezari daryti,nebent jau nera kitos iseities verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 02 22, 18:33)
jo reikia paciai su anesteziologu susitarti,nes kiek as zinau,jei per gimdyma uzsimanysi,tai jau niekas nebekvies  g.gif  as irgi norejau epiduro,bet va kazkaip nedrasu man alytuj,juolab,kad cia labai mazai norinciu ji darytis,kiek sake viena akusere,tai sausio men buvo viena norinti,bet ir jai buvo nepadarytas,nes tuo metu anesteziologas buvo isvykes,tai gimde be epiduro unsure.gif kai jau man beveik pabaiga pradejau galvoti,kad gal visdelto kur i kauna vaziuoti,tiesiog pasimetus,bet turbut ir ten reikia is anksto tartis su kokiu gyd?prigasdino mane drauges,kad alytuj labai bijo gyd cezari daryti,nebent jau nera kitos iseities  verysad.gif

Kituose miestuose nereikia su niekuo tartis, gimdysi pas budinti. Tokiose klinikose epidura daro bet kada, nereik is anksto tartis, juk ten anesteziologu daug. Lengvo ir sekmingo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 02 22, 14:30)

jau keli buvo atlikti mirksiukas.gif atvaziavus gimdyt iskart turi sakyt/;
Atsakyti
Jei nori epiduro ir jo reikia,tai gimdykloj pasakai kad jo pageidautim,ir tau iskviecia anesteziologa,kuris sia pagalba suteikia.Apmokejimas vyksta oficialiai su kvitais ir su parasais,jokiu budu ne neoficialiai,taip kad nebijokit,drauge gimde,tai pasakojo,kad vyras bego i priemimo skyriu susimoket jau po visko.Taip kad drasiai prasykit ir nesibaiminkit.
Atsakyti
QUOTE(nefertite2007 @ 2008 02 23, 01:33)
Jei nori epiduro ir jo reikia,tai gimdykloj pasakai kad jo pageidautim,ir tau iskviecia anesteziologa,kuris sia pagalba suteikia.Apmokejimas vyksta oficialiai su kvitais ir su parasais,jokiu budu ne neoficialiai,taip kad nebijokit,drauge gimde,tai pasakojo,kad vyras bego i priemimo skyriu susimoket jau po visko.Taip kad drasiai prasykit ir nesibaiminkit.

tai turbut jau galima ir nuvaziavus gimdyti issikviesti rolleyes.gif nes dar sausio men per paskaitas sake,kad reik paciai g.gif tai liuks,jei matysiu kad negaliu kenteti,jauciu ir as prasysiuosi ax.gif
Atsakyti