Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

Man taipat Bubeniene SUPER thumb_yello.gif esu begalo jai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2008 03 26, 15:38)
Man taipat Bubeniene SUPER thumb_yello.gif esu begalo jai dekinga smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Netycia radau Jusu temuke, nutariau ir as prisideti.
Tai va ir MES (mes tai vyras ir as biggrin.gif ) gimdeme Alytuje. Ispudziai kuo geriausi, gyd S.Kriugla man labai patiko, nors niekada ne negalvojau kad teks gimdyti pas vyra gyd., akusere Buibiene atrodo super zmogus....Jei dar kada teks gimdyti tai tik pas ja. Ir paaiskino viska, parode kaip kvepuoti, zinot juk pirmas gimdymas is kur ten gali zinot kas ir kur kaip darosi. Esame labai dekingi visam tada dirbusiam personalui..
Manau visos ten akuseres yra SUPER zmones, atsidavusios tam darbui 4u.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Atsiprasau suklydau blush2.gif akusere V. Buibieniene
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2008 04 17, 14:19)
Atsiprasau suklydau  blush2.gif akusere V. Buibieniene

ir dar suklydai lotuliukas.gif Bubėnienė thumbup.gif aš irgi prie jos gimdžiau...tiesiog nuostabi akušerė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 17 balandžio 2008 - 14:26
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2008 04 17, 16:18)

junkis pas mus "šviežias" mamytes mirksiukas.gif va čia...
http://www.supermama...;#entry16550293
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 17 balandžio 2008 - 19:59
QUOTE(artita @ 2008 04 17, 20:58)
junkis pas mus "šviežias" mamytes mirksiukas.gif va čia...
http://www.supermama...;#entry16550293

sveikos mamytes,pasipiktinau skaitydama kai kuriu mamu pasakojimus.Antra vaikuti gimdziau alytuje,tad galiu palyginti su pirmu gimdymu kitame mieste.Pirmas gimdymas kainavo didelius pinigus ir daug problemiu po to.Blogai susiuvo pjuvi,jis atsivere,teko siuti is naujo,o gydytoja ,,tepe slides,,.Daugiau neteko jos matyt.Antra vaikuti gimdziau alytuje,buvo planinis cezaris del komplikuoto pirmo pjuvio.Tokio demesio ir prieziuros tikrai nesitikejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Operavo Tiskus,priziurejo Kuneviciene,teko ir su Bielskiene bendraut nu vienu zodziu super,ir akuseres labai malonios.Praeinu pro ligonine ir uzsinoriu dar vieno lialiaus biggrin.gif nors po pirmo gimdymo 10 metu galvojau apie broliuka sesei.dar noriu pridurt kadkai kurios mamos pacios susipyksta su personalu ir deda i suns dienas.Maciau kaip mama po cezario vare i dusa rukyt ir putojosi ant personalo kad neleidzia jai rukyt
Atsakyti
QUOTE(URTINELIS @ 2008 04 17, 21:35)
sveikos mamytes,pasipiktinau skaitydama kai kuriu mamu pasakojimus.Antra vaikuti gimdziau alytuje,tad galiu palyginti su pirmu gimdymu kitame mieste.Pirmas gimdymas kainavo didelius pinigus ir daug problemiu po to.Blogai susiuvo pjuvi,jis atsivere,teko siuti is naujo,o gydytoja ,,tepe slides,,.Daugiau neteko jos matyt.Antra vaikuti gimdziau alytuje,buvo planinis cezaris del komplikuoto pirmo pjuvio.Tokio demesio ir prieziuros tikrai nesitikejau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Operavo Tiskus,priziurejo Kuneviciene,teko ir su Bielskiene bendraut nu vienu zodziu super,ir akuseres labai malonios.Praeinu pro ligonine ir uzsinoriu dar vieno lialiaus biggrin.gif nors po pirmo gimdymo 10 metu galvojau apie broliuka sesei.dar noriu pridurt kadkai kurios mamos pacios susipyksta su personalu ir deda i suns dienas.Maciau kaip mama po cezario vare i dusa rukyt ir putojosi ant personalo kad neleidzia jai rukyt

Man irgi Tiskus dare cezari thumbup.gif , siule nepriekaistinga bigsmile.gif nieks net nepasakytu kad ten ji yra bigsmile.gif o nedaviau ne lito jam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(URTINELIS @ 2008 04 17, 22:35)
dar noriu pridurt kadkai kurios mamos pacios susipyksta su personalu ir deda i suns dienas.Maciau kaip mama po cezario vare i dusa rukyt ir putojosi ant personalo kad neleidzia jai rukyt

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku...reikia visų pirma pačioms būti mandagioms ir tolerantiškoms ir viskas bus thumbup.gif ...visų pirma reikia suprasti, kad daug kas priklauso ir no pačios gimdyvės nusiteikimo ir supratimo apie gimdymą...aš apie Alytaus akušeres ir gydytojus taip pat ir naujagimių skyriaus personalą galiu tik galvą lenkti...ir visa priežiūra ir dėmesys buvo be pinigų...ir tegu kas nors pasako, kad nedavus pinigų nieks neprieina ar ne taip žiūri gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikutės. Prisijungsiu prie pagyrimų ir aš. Nors savo saulytę gimdžiau daugiau nei prieš 8 metus, bet apie Alytuje dirbančias akušeres galiu atsiliepti tik kuo geriausiu žodžiu. Gydytoja tai tik trumpam buvo užbėgusi, nes gretimai kita moteris turėjo sunkų gimdymą, o man viskas ėjosi normaliai, todėl net nepastebėjau, kuri dirbo. Dabar planuojam antrą lelių, tai gimdysiu tik Alytuje. Vaikštau pas Tiškų.
Atsakyti
nagi mamytes,negi jau baigesi gmdymai alytuje g.gif ,papasakokit kaip sekesi, issakykt savo nuomone,besiruosiancioms gimdyti tai gali buti svarbu sunglasses2.gif
Atsakyti
Nesamone,kad cia reikia del epiduro tartis is anksto.Reikia tai tiesiog pasakyti atvaziavus, o ne kai kaklelis atsidarys iki galo.Del anesteziologu - juk jie epidura daro ne tik gimdyvems, bet ir su koju operacijomis ir t.t. - daug kur daromas epiduras, o ne visa narkoze duodama, todel nemanau,kad Alytuje anesteziologai nepatyre...
Atsakyti