Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(sama @ 2008 02 22, 20:30)
jau keli buvo atlikti mirksiukas.gif atvaziavus gimdyt iskart turi sakyt/;

tai tada viskas normaliai smile.gif
nes jei pries kelis menesius tartis, tai kaskaip nesamone... juk cia ne vizitas pas gyd. kad nutarta data atvaziuoji darytis epiduro smile.gif
jauciu kad prasysiu ir as epiduto smile.gif o idomu, jei atvaziuoji jau su pakankamai daug atsiverusiu kakleliu, bet to dar nezinai ir pasakai kad n ori epiduro, sumoki pinigus, o paziuri kad jau gimdyt laikas biggrin.gif ar pirmiau apziuri, kokia situacija ir tada leidzia apsispresti smile.gif o tai jeigu nakti prisireikia epiduro? tai sumoki turbut po visko? nes nakti gi nedirba budinti kasa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 02 23, 14:24)
tai tada viskas normaliai smile.gif
nes jei pries kelis menesius tartis, tai kaskaip nesamone... juk cia ne vizitas pas gyd. kad nutarta data atvaziuoji darytis epiduro smile.gif
jauciu kad prasysiu ir as epiduto smile.gif o idomu, jei atvaziuoji jau su pakankamai daug atsiverusiu kakleliu, bet to dar nezinai ir pasakai kad n ori epiduro, sumoki pinigus, o paziuri kad jau gimdyt laikas biggrin.gif ar pirmiau apziuri, kokia situacija ir tada leidzia apsispresti smile.gif o tai jeigu nakti prisireikia epiduro? tai sumoki turbut po visko? nes nakti gi nedirba budinti kasa biggrin.gif biggrin.gif

kasa dirba visa para biggrin.gif bet tikrai nieks nesiruosia pirma nuplest pinigeliu o paskui sakyt jau psio tongue.gif zinoma kad pirma apziures ir paagal situacija ziures ar galima atlikti ar ne, bet pasakyt turi iskart ax.gif gaila kad gimdysi ne naujose patalpose, as jau viska apejau apziurejau nu thumbup.gif net gimdyt uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2008 02 23, 17:52)
kasa dirba visa para biggrin.gif bet tikrai nieks nesiruosia pirma nuplest pinigeliu o paskui sakyt jau psio tongue.gif zinoma kad pirma apziures ir paagal situacija ziures ar galima atlikti ar ne, bet pasakyt turi iskart ax.gif gaila kad gimdysi ne naujose patalpose, as jau viska apejau apziurejau nu  thumbup.gif  net gimdyt uzsimaniau biggrin.gif

nu tai dar nevelu, gali gimdyti biggrin.gif
tai jo, del epiduro aisku viskas smile.gif
o del patalpu, tai ir man gaila.. nes as taip jau tikejausi .. o gal dar yra shansu...? man dar 3 savaiciukes... ar jau net ir tiketis neverta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 02 24, 10:53)
nu tai dar nevelu, gali gimdyti biggrin.gif
tai jo, del epiduro aisku viskas smile.gif
o del patalpu, tai ir man gaila.. nes as taip jau tikejausi .. o gal dar yra shansu...? man dar 3 savaiciukes... ar jau net ir tiketis neverta? smile.gif

schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2008 02 24, 12:35)

o kada zada su tomis naujomis patalpomis?
as buvau beveik issitikinus kad man pavyks gimdyti naujose, bet dabar ziuriu net nesisviecia unsure.gif
Atsakyti
4u.gif as gimdziau alytuje ir ne minutei nebuvau suabejojus kad galiu kur kitur trenktis 4u.gif
patiko man ir tos senu laiku plyteles, lempos kurios puose gimdykla biggrin.gif o personalas ir nerealus, ypac akusere Bubėnienė 4u.gif 4u.gif 4u.gif kuri pirmoji isvydo mano mazaja thumbup.gif thumbup.gif taip pat ir gydytoja Tarutiene kuri budejo ta para sauniai pasirode musu akyse, nenusivyliau niekuo.
esam patenkytos viskuom ir jei sugalvosim kada broliuka sesei pagimdyt, gimdysim TIK alytuje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 02 22, 14:28)
matai kiekviena skirtingai išsivaizduojam priežiūrą ir ko būtent tu nori iš akušerės ir gydytojos....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(wenita @ 2008 02 22, 17:33)
prigasdino mane drauges,kad alytuj labai bijo gyd cezari daryti,nebent jau nera kitos iseities  verysad.gif

o jos su cezariais kad taip kalba?
na ji ir daro kai pakrypsta ne taip kaip reikia gimdymas, man ji dare ir nepasakyciau kad nenoriai, tiesiog pamate kad komplikuojasi gimdymas tai ir dare, gelbejo mazuti...beje tada mes 4gulejome su cezariu, tai irgi parodo kad jei reikia tai ir daro mirksiukas.gif

QUOTE(nareta20 @ 2008 02 24, 19:51)
4u.gif  as gimdziau alytuje ir ne minutei nebuvau suabejojus kad galiu kur kitur trenktis 4u.gif
patiko man ir tos senu laiku plyteles, lempos kurios puose gimdykla biggrin.gif o personalas ir nerealus, ypac akusere Bubėnienė 4u.gif  4u.gif  4u.gif  kuri pirmoji isvydo mano mazaja thumbup.gif  thumbup.gif taip pat ir gydytoja Tarutiene kuri budejo ta para sauniai pasirode musu akyse, nenusivyliau niekuo.
esam patenkytos viskuom ir jei sugalvosim kada broliuka sesei pagimdyt, gimdysim TIK alytuje biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

thumbup.gif

ziuriu Bubeniene antra po Nomedos cia tokia isgirta, super zmogus thumbup.gif
Atsakyti
as manau kad ten jos visos akuseres thumbup.gif tiek gimdykloj tiek patologiniam skyriui visos zino ka daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nareta20: 25 vasario 2008 - 20:07
O kada žada tą naują gimdyklą atidaryt?
Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2008 02 25, 20:06)
as manau kad ten jos visos  akuseres thumbup.gif tiek gimdykloj tiek patologiniam skyriui visos zino ka daro mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif šaunios moterys dirba thumbup.gif

QUOTE(pykstu @ 2008 02 28, 18:28)

niekas nežino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 02 28, 19:28)

uzklydau cia pas jus pasiskaitinet apie alytaus gydytojus,gimdymus ir kokie daugumos atsiliepimai 4u.gif
nors savo pirmaja irgi cia gimdziau,bet su pirmu kaip su pirmu:daug ko tiesiog nezinai ir net nezinai kaip turi buti,tai buna gerai visaip (arba ne).
apie nauja gimdykla teko girdet is gyd.Morkunaites,kai gulejau ligoninej,kad pavasari ar vasaros pradzioj planuoja atidaryt.ji kviete mano palatos kaimyne i paskaiteles,nes sako tuomet galesi apziureti naujas patalpas,nes cia jau tau neteks gimdyti,ta prasme senosiose. biggrin.gif
tai jeigu tai tiesa,tai manau vasarinukes tikrai keliaus i naujas gimdyklas wub.gif
net pavydziu blush2.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau alytuje, bet buvau susitarusi su Jocium, kuris priziurejo visa mano nestuma, tai viskas buvo labai gerai. del antros panikavau, kad nera Jociaus ir nezinau ka daryti kur lekti ir kur gimdyti... galiausiai nusprendziau nesiblaskyti, kas duota, nuo to nepabegsi ir gimdyti vel alytuje nesitarus su jokiais daktarais. taip atsitiko, kad atvykus "gimdyti" (daryti cezari), buvo susauktas daktaru konciliumas (nzn kaip tariasi/rasosi blush2.gif ) ir mane issiunte i kauno klinikas (mazyte per mazo svorio buvo). bet dziaugiuisosi nerealiai, kad teko belstis i kauna, nes ten daktarai taip neskubejo daryti man pjuvio, o ramiai palaukem dar beveik savaitele (kaip as ir pati nujauciau, kad neverta skubeti), pas mus nestumo laikas iki galo nebuvo aiskiai nustatytas ir svyravo 2 savaitem blink.gif
siaip tai as nespjaunu ant alytaus gimdymo namu. man labai patiko Tarutiene, tikrai labai rupinosi manim ir labai domejosi, kaip man sekasi, netgi labai prase, kad paskambinciau grizus is kauno, tik as va tel neradau kur uzsirasiau jos blush2.gif bet va per ta daktaru susiejima tikrai matesi, kuriem daktaram rupi mano gimdymas, o kuriem kad greiciau nuspresti ir eiti savo reikalais...

dar pagalvoju, kad is tikruju toki dalykai gali atsitikti bet kur, tik kad didziuosiuose miestuose aparatura ekstra atveju vietoj yra... cia klausimas, kaip sugebam vertinti tokias nelemtas situacijas...
Atsakyti