Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

Tai gal ne del stafilokoko,o del streptokoko.....
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 10 22, 17:24)
Tai gal ne del stafilokoko,o del streptokoko.....

tai ,kad daro tyrimą ir tiria ir streptokoką ir stafilokoką, bent jau man taip sakė ginė
Atsakyti
Nes kiek zinau baisiausia yra mamyte streptokoko B nesiotoja.Kazkada sis tyrimas buvo privalomas,o dabar matyt per brangus .....Bet pasekmes yra baisios......
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 10 22, 19:05)
tai ,kad daro tyrimą ir tiria ir streptokoką ir stafilokoką, bent jau man taip sakė ginė

Dėkuj lili78, už patikslinimą 4u.gif Tas baisusis auksinis stafilokokas plinta sergančiojo, nuo ligos nešiotojo, per nešvarius vystyklus, patalynę, nešvarias rankas... scare.gif todėl, kaip ir visoms ifekcijoms, savrbiausia sterilumas, higiena, "kaukė" ant veido... Nors negali žinoti, kur ir kas slypi. Tikėkimės, kad šie nemalonumai tikrai aplenks, tad gal nereikėtų labai baimintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 10 22, 19:17)
Nes kiek zinau baisiausia yra mamyte streptokoko B nesiotoja.Kazkada sis tyrimas buvo privalomas,o dabar matyt per brangus .....Bet pasekmes yra baisios......

Dabar jis mokamas, bet visuomet gydytoja parekomenduoja jį pasidaryti. O mokėti ne tiek ir daug , sakė akušerė, kad apie 20lt.
Už tai isas nemokai tiria dėl Aids ir sifilio po keli skartus, va čia tai man juokinga , geriau jau būtų apmokamas kitas tyrimas, bet tokia jau ta pas mus sveikatos apsaugos sistema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 10 22, 19:17)

Dauguma infekcijų baisios ir pasekmės gali būti liūdnos sad.gif Tad jei yra nors menkiausia galimybė užkirsti kelią, kad ir mokamais tyrimais, tai reikia tirtis. Matyt ligonių kasoms "labiau apsimoka" gydyti užsikrėtusius, nei tirti nestuke.gif . Liūdna, aišku sad.gif
Atsakyti
Paskaitinejau ir as sitas temeles.
Darosi ir pikta ir juokinga skaitant Austejos001pasisakymus, gaila man tokiu zmoniu, kurie kiek zinau patys Alytuje negimde, o tokias siuksles pila ant mediku. as pati gimdziau ir Kaune ir Alytuje, ir dabar rinkciausi tik Alytu. kaune man buvo atliktas epiduras, nu ir kas , nebuvo ten jokio stebuklo, skaudejo taip pat , kaip ir be jo.Va tau ir Kauno daktarai doh.gif Be to mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas, o nuvaziavus i Kauna is daktaru isgirdau, ko cia atvaziavai ,cia tau ne viesbutis. Taigi jeigu ne pazystama medike neaisku kaip ten tas gimdymas butu praejes ir kokios butu buve pasekmes.
Taigi mano patarimas tau, uzciaup truputi savo srebtuve ir negasdink nestuke.gif , nes taves pasiskaicius , iseina kad cia Alytuje tikras pragaras.
nestuke.gif - nesibaiminkit, tikrai taip nera. Alytuje gimdziau 2 vaikelius , viskas vyko sklandziai ir nebuvo nei rekianciu ar dar ten kokiu akuseriu.Kiek zinau epiduras bus daromas ir pas mus tikrai , ir iki Nauju metu atidarys naujas patalpas.
Taigi drasiai pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Urciukas @ 2007 10 24, 15:08)
Darosi ir pikta ir juokinga skaitant Austejos001pasisakymus, gaila man tokiu zmoniu, kurie kiek zinau patys Alytuje negimde, o tokias siuksles pila ant mediku. as pati gimdziau ir Kaune ir Alytuje, ir dabar rinkciausi tik Alytu. kaune man buvo atliktas epiduras, nu ir kas , nebuvo ten jokio stebuklo, skaudejo taip pat , kaip ir be jo.Va tau ir Kauno daktarai  doh.gif Be to mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas, o nuvaziavus i Kauna is daktaru isgirdau, ko cia atvaziavai ,cia tau ne viesbutis. Taigi jeigu ne pazystama medike neaisku kaip ten tas gimdymas butu praejes ir kokios butu buve pasekmes.
Taigi mano patarimas tau, uzciaup truputi savo srebtuve ir negasdink  nestuke.gif , nes taves pasiskaicius , iseina kad cia Alytuje tikras pragaras.
nestuke.gif - nesibaiminkit, tikrai taip nera. Alytuje gimdziau 2 vaikelius , viskas vyko sklandziai ir nebuvo nei rekianciu ar dar ten kokiu akuseriu.Kiek zinau epiduras bus daromas ir pas mus tikrai , ir iki Nauju metu atidarys naujas patalpas.
Taigi drasiai pirmyn  4u.gif

nu nežinau kaip kitas, bet manęs nei viena nuomonė neveikia 4u.gif aš turiu savo nuostatas ir jų laikausi. kai pati patirsiu ką reiškia gimdyti Alytuje, tada parašysiu, bet daug kas priklauso nuo kiekvienos norų ir pageidavimų. Man nereikia, kad aplink mane šokinėtų, svarbu vaikutis gimtų sveikas, o kad kelias dienas pagulėsiu kietoj lovoj nematau tragedijos mirksiukas.gif namie irgi gydytojų nebus, kurie maloniai kalbins ir leliuką pervystys ar dar ką padarys ax.gif

Tingiu plėstis, taip kad drąsiai sakau, gimdysiu Alytuje, visi mes esam žmonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Urciukas @ 2007 10 24, 14:08)
Darosi ir pikta ir juokinga skaitant Austejos001pasisakymus, gaila man tokiu zmoniu, kurie kiek zinau patys Alytuje negimde, o tokias siuksles pila ant mediku. as pati gimdziau ir Kaune ir Alytuje, ir dabar rinkciausi tik Alytu. kaune man buvo atliktas epiduras, nu ir kas , nebuvo ten jokio stebuklo, skaudejo taip pat , kaip ir be jo.Va tau ir Kauno daktarai  doh.gif Be to mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas, o nuvaziavus i Kauna is daktaru isgirdau, ko cia atvaziavai ,cia tau ne viesbutis. Taigi jeigu ne pazystama medike neaisku kaip ten tas gimdymas butu praejes ir kokios butu buve pasekmes.
Taigi mano patarimas tau, uzciaup truputi savo srebtuve ir negasdink  nestuke.gif , nes taves pasiskaicius , iseina kad cia Alytuje tikras pragaras.
Taigi drasiai pirmyn  4u.gif

nesupratau, pradzioj rasiai, kad ir kaune , ir alytuj gimdej, o paskui, kad abu vaikus alytuj? tai kaip cia iseina?
Atsakyti
QUOTE(studente24 @ 2007 10 24, 19:11)
nesupratau, pradzioj rasiai, kad ir kaune , ir alytuj gimdej, o paskui, kad abu vaikus alytuj? tai kaip cia iseina?

Melo kojos trumpos taip išeitų, Urciuk, tad ir klausimas, kam čia "reikėtų užčiaupti srėbtuvę". O Jūsų vaizduotė apie tai, kaip dirba ir elgiasi gydytojai, nesumenkins jų darbo tikrai. Paprasčiausiai GĖDA.

Beja, gydytoja sakė, kad tikrai derinamas klausimas dėl epidūro, artimiausiu metu kalbės ir paskaitose nestuke.gif ligoninėje. Tik ir ji mano, kad epidūras neturėtų būti noro reikalas, o jam turi būti indikacijos. Ir gydytojai tikrai patars verta jį atlikti konkrečiu atveju ar ne, o gal net ir siųlyti kai kada. Deja, bus mokama paslauga sad.gif
Šaunu, reikia džiaugtis thumbup.gif Tobulėjam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja001: 25 spalio 2007 - 07:48
QUOTE(austeja001 @ 2007 10 25, 09:40)
Melo kojos trumpos taip išeitų, Urciuk,  tad ir klausimas, kam čia "reikėtų užčiaupti srėbtuvę". O Jūsų vaizduotė apie tai, kaip dirba ir elgiasi gydytojai, nesumenkins jų darbo tikrai. Paprasčiausiai GĖDA.

Beja, gydytoja sakė, kad tikrai derinamas klausimas dėl epidūro, artimiausiu metu kalbės ir paskaitose  nestuke.gif  ligoninėje. Tik ir ji mano, kad epidūras neturėtų būti noro reikalas, o jam turi būti indikacijos. Ir gydytojai tikrai patars verta jį atlikti konkrečiu atveju ar ne, o gal net ir siųlyti kai kada. Deja, bus mokama paslauga sad.gif
Šaunu, reikia džiaugtis  thumbup.gif Tobulėjam smile.gif

Nera cia jokio melo Austeja001, kadangi musu pirmas vaikelis gimdumo metu mire, todel kitus 2 gimdziau Alytuje.
Atsakyti
Bet gi rašote Jūs:
Be to mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas, o nuvaziavus i Kauna is daktaru isgirdau, ko cia atvaziavai ,cia tau ne viesbutis. Taigi jeigu ne pazystama medike neaisku kaip ten tas gimdymas butu praejes ir kokios butu buve pasekmes.

Kaip supratome, nepaisant visų blogumų, viskas baigėsi gerai.
Na Jūs pati sau prieštaraujate smile.gif Arba netiksliai parašėte.
Atsakyti