Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

sveikos mamytes,
zinot, gal jau liaukimes ant austejos001 "vaziuot". juk ne ji viena, pasisako pries gimdyma alytuje. ji tiesiog tiesmukiska, gal turi priezasciu(na tikekimes, nes kitaip nesuprantu jos nusistatymo). taip, kaip tos kurios pasisako uz alytu, taip ji pilnai gali pasisakyti pries(nors ir negimdzius), ka padarysi. juk kiekviena norim irodyti savo tiesa. g.gif ir zymiai nekulturingiau uz austeja001, atrodo tos nestuke.gif , kurios liepia"uzciaupti jai srebtuve".
o as tai lieku prie tos nuomones, kad ar kaune, ar vylniuje, ar alytuje yra ir geru gydytoju ir tokiu, kurie pamirse zmogiskaji faktoriu..... gaila. nes labai graziai mamyte pasake, kad mes ":nestuke esam ypatingos asobos", juk nestumas, tai STEBUKLAS.
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2007 10 28, 23:13)
Ir dziaugiuosi, kad yra galimybe rinktis ax.gif ..

drinks_cheers.gif Ačiū mamytei už išsakytą nuomonę, už nuomonę išsakytą tolerantiškai , be pykčio 4u.gif Sėkmes jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(studente24 @ 2007 10 29, 08:42)
o as tai lieku prie tos nuomones, kad ar kaune, ar vylniuje, ar alytuje yra ir geru gydytoju ir tokiu, kurie pamirse zmogiskaji faktoriu..... gaila. nes labai graziai mamyte pasake, kad mes ":nestuke  esam ypatingos asobos", juk nestumas, tai STEBUKLAS.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 29 spalio 2007 - 08:48
Visiškai pritariu Pranciskai drinks_cheers.gif Svarbiausia, kad turime galimybę rinktis. Ir labai džiaugiuosi, kad man neteko gimdyti Alytuje ( gal ir viskas gerai būtų buvę, nors gimdymas buvo kmplikuotas), bet man pakako daugiau nei mėnesio praleisto ligoninėje nestuke.gif , kad suprasčiau, jog reikia psirinkti savo stebuklui ir sau geresnę vietą gimdymui. Ir tikrai nesuklydau. Deja, gal man neteko su tais alytiškiais perliukais susidurti, todėl ir ta patirtis čia ne kokia verysad.gif O Kaune visada buvo viskas tik gerai, visus medikus, kiek susidūriau (o jų buvo nemažai, nes ir problemų buvo visokiausių) galiu minėti tik geru žodžiu. Skeptikėms pasakysiu, kad KMUK nė vienam nedaviau vokelio, nors kartais gal ir norėjosi, kai palygindavau jų dėmesį, nuoširdumą su gaunamu čia.
Mūsų pasirinkimas susideda iš mūsų patirties, tai tikrai.
Atsakyti
na pagaliau aprimo, net noras rasyti atsirado smile.gif

pritariu visoms sakancioms , kad tik musu teise yra rinktis, na ir del kiekvienos nuomones cia neverta pestis 4u.gif

as pirmaji gimdziau alytuje buvo38 savaites pirma diena( tiksliau valanda) kai atvykau i ligonine nanaktine pamaina pasitaike apsnudusi bet tikiu kad ir kitur nevejais laksto gydytojai ir akuseres.
man neprogresavo gimdymas ar kaip ten issireiksti(vandenys nubege, o kaklelis nei is vietos) tik atvykusi po apziuros gavau doze kad kaklelis atsivertu, na akusere budinti buvo apsimiegojus bet inai ateidavo baziureti ar as ilsiusi gal saremiai prasideje ir nedaznai, bet manau kad kas 5 ar 10 min ir nebuvo reikalo. gydytojas apsilanke tik 6 ryto nes turejo is vakaro operacija ir dar ketusis naktinius gimdymus tai ir nemaciau jo zvalaus veido gal is pradziu pykau kaip taip galima bet po gimdymo daug ka supratau.

manpamaina pasikeite 8ryto o saremiai buvo vos jauciami, per visa gymdyma pamaciau visa personala sutikau visokiausiu zmoniu ir cia priklauso nuo zmogiskumo ir tie blogieji neuzgoze geruju ax.gif

sios temos pradzioje perskaiciau tevelio vaido beroc pasisakyma tikrai nustebau sako septyniolika valandu laike ir cezario nedare ir vakumu istrauke tai as tik galiu pasakyti kad jie dare kas butina.

man praejo lygiai 20 valandu nuo vaisiaus vandenu nutekejimo, pasikeite 3pamainos, gavau skatinamuosiu ir visokio kito gero... ir butau pati laimingiausia jai man vaikuti butu istraukia vakumo budu, bet deje pasikeitus treciai pamainai buvo sukviestas skubus pasitarimas yvertinta mano situacija net su kaunu ir cezaris atliktas alytuje nes tam pritare gydytojai is ten

na aciu dievui mergyte sveikutele ir mano nuomone apie alytaus gimdymo namus gera gydytojai jau kaip dievas duos gali pati pasirinkti ir daug kas prikauso ir nuo paciu gimdyviu ir savo antraji gimdysiu tik alytuje jai nestumas pasibaigs sklandziai nes turiu tik50/50 kad taip bus jai ne tai tik nutars gydytoju komisija ar siusti i kauna ar cia

tai linkiu visoms busimoms mamytems issirinkti gimdymo namus pagal savo poreikius ir norus, nes as sakau kaip dievas duos 4u.gif

beje jau mes i zengeme i trisdiasimta savaite nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
dar karta sveikos noreciau paklausti apie kalbas apie naujas gimdymo namu patalpas, ne skai su pirmu buvau tai ir gimdymo palata nauja ir pogimdybine buvo nauja, grazei suremontuota, viskas nauja, tai gal dar kokiu nors naujienu daugiau? aciu uz atsakyma:-)
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 10 30, 23:08)
dar karta sveikos noreciau paklausti apie kalbas apie naujas gimdymo namu patalpas, ne skai su pirmu buvau tai ir gimdymo palata nauja ir pogimdybine buvo nauja, grazei suremontuota, viskas nauja, tai gal dar kokiu nors naujienu daugiau?  aciu uz atsakyma:-)

Ateik į mūsų Alytaus nėštukių skyrelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai nepatiko austejos001 pasisakymai. Ji visų pasisakymus kritikuoja, kurios bent ką gero parašo apie Alytaus gydytojus. Geriau tokiose temose pasidainti savo patirtimi, ar gera, ar bloga. O ne kritikuoti kitų
Pati abi dukras Alytuje gimdžiau. Per pirmą gimdymą likau labai patenkinta gydytoja Bielskiene. O antrą dukrą gimdžiau prie Tarutienės, jos priežiūra man nepatiko. Ir dar teko man gulėti Kauno klinikose, tai gydytojų kvalifikacija likau patenkinta. Bet ten tikrai ne visi malonūs ir užjaučiantys. Nes man po gimdymo nuvažiavus pas dukrytę nedavė jokios palatos, nes pasakė, kad vietų nėra. Aš po gimdymo negalėjau sėdėti, tai labai pavargau per dieną bestovėdama, ir radusi kolidoriui sofą priguliau. Tai labai daug gydytojų praėjo ir nei nepaklausė, ko aš čia guliu. Kai kurios paklausė, bet nesuregavo. Tik skyriaus vedėja pakraupo, kad man po gimdymo atvažiavus į kitą miestą pas dukrą, kad ja galėčiau rūpintis, maitinti, ir niekas neduoda jokios palatos. Tai jau kai ji sužinojo, tada po 5minučių atsirado ir palata nauja, ir netgi labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Tevelis Vaidas @ 2007 10 14, 08:22)
Mano zmona gimde 2007 09 27 Alytaus ligonineje. Gimdyma prieme daktaras Krugla ir akusere Kizeliene. Negalvojau kad tokiu nekompetetingu ir abejingu daktaru yra. Gimdymas buvo labai sunkus cezario pjuvio atsisake daryti. Kankinomes 14 val kai pamate daktaras kad nieko nesigaus musu mazyli trauke vakumu. Pats  blogiausias daktaras ir akusere.

As esu gimdzius pirma dukra prie Kizelienes nu man tai ji buvo nuostabi ir esu jei iki siol dekinga ax.gif
Atsakyti
aš už gimdymą alytuj. man pasitaikė super personalas. Gimdžiau pas Tiškų ir akušerę Radziavičienę ( jei gerai atsimenu). Atvažiavom naktį, jokių nusiskundimų neturiu jų mieguistumu. Na taip neklykavo iš džiaugsmo ir energijos pertekliaus bet paprasčiausiai ramiai atliko savo darbą. Važiavom naūra, su niekuo nesitariau, o gavau dėmesio pakankamai. Apie dėmesį po gimdymo tai išvis patyliu, nes man jo buvo PERDAUG, ėjo ir ėjo personalas, aš jau nesuprasdavau kur ten gydytojai, kur akušerės ar slaugės ir klausė ar nieko man ir vaikui netrūksta. Na kai mum trūko tik ramybės ir miego tai tas dėnesys šiek tiek vargino. Tiesa, vos tik mane atvežė po gimdymo į palatą atėjo viena gal sesutė gal gydytoja ir paklausė ar neturiu nusiskundimų dėl visko kas vyko gimdykloje, nustebus pasakiau kad ne ir net nežinau kas ji buvo nes daugiau nebuvau jos sutikus. labai nuostabi akušerė vaikų skyriuj dirba VILMA, nuostabi moteris, o ir kitos visos paliko tik gerą įspūdį. Pirmą dukrą gimdžiau irgi Alytuj, per 9 metus labai viskas pasikeitę į gerą pusę, jei vėl reiktų rinktis rinkčiausi tik Alytuj gimdyti .
Atsakyti
QUOTE(studente24 @ 2007 10 29, 08:42)

o as tai lieku prie tos nuomones, kad ar kaune, ar vylniuje, ar alytuje yra ir geru gydytoju ir tokiu, kurie pamirse zmogiskaji faktoriu..... gaila.

drinks_cheers.gif butent, visur visokiu yra ir jeigu kazkas nesutiko blogu Kaune ar Vilniuje, dar nereiskia kad ten visi super, o jei nesutiko Alytuje geru, tai nereiskia kad cia visi blogi tongue.gif
QUOTE(myliu gyvenimą @ 2007 11 02, 13:41)
aš už gimdymą alytuj. man pasitaikė super personalas. Gimdžiau pas Tiškų ir akušerę Radziavičienę ( jei gerai atsimenu). Atvažiavom naktį, jokių nusiskundimų neturiu jų mieguistumu. Na taip neklykavo iš džiaugsmo ir energijos pertekliaus bet paprasčiausiai ramiai atliko savo darbą. Važiavom naūra, su niekuo nesitariau, o gavau dėmesio pakankamai. Apie dėmesį po gimdymo tai išvis patyliu, nes man jo buvo PERDAUG, ėjo ir ėjo  personalas, aš jau nesuprasdavau kur ten gydytojai, kur akušerės ar slaugės ir klausė ar nieko man ir vaikui netrūksta. Na kai mum trūko tik ramybės ir miego tai tas dėnesys šiek tiek vargino. Tiesa, vos tik mane atvežė po gimdymo į palatą atėjo viena gal sesutė gal gydytoja ir paklausė ar neturiu nusiskundimų dėl visko kas vyko gimdykloje, nustebus pasakiau kad ne ir net nežinau kas ji buvo nes daugiau nebuvau jos sutikus. labai nuostabi akušerė vaikų skyriuj dirba VILMA, nuostabi moteris, o ir kitos visos paliko tik gerą įspūdį. Pirmą dukrą gimdžiau irgi Alytuj, per 9 metus labai viskas pasikeitę į gerą pusę, jei vėl reiktų rinktis rinkčiausi tik Alytuj gimdyti .

wub.gif kaip smagu thumbup.gif
o kuri ten Vilma blush2.gif is jaunesniu ar pagyvenusiu, vardu neprisimenu nei vienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 10 30, 21:46)
.

man praejo lygiai 20 valandu nuo vaisiaus vandenu nutekejimo, pasikeite 3pamainos, gavau skatinamuosiu ir visokio kito gero... ir butau pati laimingiausia jai man vaikuti butu istraukia vakumo budu, bet deje pasikeitus treciai pamainai buvo sukviestas skubus pasitarimas yvertinta mano situacija net su kaunu ir cezaris atliktas alytuje nes tam pritare gydytojai is ten

na aciu dievui mergyte sveikutele ir mano nuomone apie alytaus gimdymo namus gera gydytojai jau kaip dievas duos gali pati pasirinkti ir daug kas prikauso ir nuo paciu gimdyviu ir savo antraji gimdysiu tik alytuje jai nestumas pasibaigs sklandziai nes turiu tik50/50 kad taip bus jai ne tai tik nutars gydytoju komisija ar siusti i kauna ar cia

Atleisk, bet tos 20 valandu nuo vaisiaus vandenu nutekejimo skamba isties kraupokai , o tas delsimas liudija anaiptol ne Alytaus gydytoju naudai schmoll.gif ..Manau, kad ne jiems , o tik Dievui gali dekoti, kad Tavo mazyle gyva ir sveika wub.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 02 lapkričio 2007 - 23:32
QUOTE(pranciska @ 2007 11 03, 00:32)
Atleisk, bet tos 20 valandu nuo vaisiaus vandenu nutekejimo skamba isties kraupokai , o tas delsimas liudija anaiptol ne Alytaus gydytoju naudai schmoll.gif ..Manau, kad ne jiems , o tik Dievui gali dekoti, kad Tavo mazyle gyva ir sveika wub.gif ..

Man irgi visada keistai nuskamba, kad "esu viskuo patenkinta", nors "paliko su lašeline ir verkiančiu kūdykiu po gimdymo kelioms valandoms", "praėjo 20 val. po vandenų nutekėjimo" ir pan. blink.gif Suprantama, kad kai paimi savo turtelį ant rankų, užsimiršta visos kančios, bet...
Atsakyti