QUOTE(Urciukas @ 2007 10 24, 14:08)
Paskaitinejau ir as sitas temeles.
Darosi ir pikta ir juokinga skaitant
Austejos001pasisakymus, gaila man tokiu zmoniu, kurie kiek zinau patys Alytuje negimde, o tokias siuksles pila ant mediku. ..
Taigi mano patarimas tau, uzciaup truputi savo srebtuve ir negasdink

, nes taves pasiskaicius , iseina kad cia Alytuje tikras pragaras...
Tolerancijos ir nors siek tiek kulturos prasom- siaip ar taip nors is pagarbos 
..
Nors jau ankstesneje temoje buvau issakiusi savo nuomone duotuoju klausimu, negaliu neparasyti..Tiesa ta, kad gimdziau ir Alytuje, ir Kaune. Tiesa ta, kad pirmieji gimdymai Alytuje buvo pries keliolika metu( snekant apie juos, islike tik nekokie prisiminimai apie gyd. Spuciene (mano pirmagimiui-VCP, kalta gimdymo trauma)ir jau visai visai nekokie tiek profesionalumo , tiek zmogiskuoju aspektu apie gyd. Tarutiene) . Bet tiesa ir ta, kad nauju ginekologu nuo tu laiku vos vienas kitas. Dideliu pasikeitimu siame skyriuje - taip pat neivyko. Kaip ir dauguma moteru laiks nuo laiko lankydavausi tai pas viena, tai pas kita. Tik su asarom akyse galiu prisiminti savo treciaji nestuma, kuomet jau anksciau jusu minetas gyd. Kriugla iki 12 savaites nepastebejo,jog nestumas nesivysto, tuo tarpu, kai vaisius buvo zuves ankstyvajame periode- vos 2-3 savaite..Ketvirtojo nestumo metu lankiausi pas gyd. Jociu. Tikrai labai kompetetingas medikas, tikras savo darbo profesionalas. Neturiu jam jokiu priekaistu, nors..Susitikus su KMUK medikais, supratau, ko truksta alytiskiams. Atidumo, demesingumo,svelnumo..Juk mes,

, tokios ypatingos asabos

..Alytuje nusprendziau negimdyti del daugelio priezasciu-prasti ankstesniuju gimdymu prisiminimai, epiduro nedarymas..Be to del amziaus jau papuolu i rizikinguju sarasa, o kudikio svoris nusimate didelis- mat nestumo metu patyriau kojos trauma, ko pasekoje iauginau mazaji ir pacia save

..Ir dar labai paveike klasiokes pasakojimas apie ta pati Jociu, kuri ji pati tiesiogiai kaltino del savo sunaus labai sunkaus neigalumo...Be to, susitikus su KMUK gimdymo skyriaus vedeju ak.M.Kliucinsku( ji man rekomendavo Sama- ir dar karta jai labai aciu uz tai), atsirado toks nenusakomas pasitikejimas situo gydytoju, kad abejoniu kur gimdyti ,neliko

..Nors vaziavau,tikedama , kad gimdysiu , atliekant Cezario pjuvi, ir to prasiau pas minetaji gydytoja, aciu jam ko labiausiai, kad sugebejo mane atkalbeti. Gimdem kartu( jis visa laika buvo salia).Epiduras- is vis nuostabus dalykas, as tik uz ji( bet cia jau atskira tema). Salygos pogimdyviniam skyriuj- nuostabios.Sutinku, mes uz daug ka mokejom. Bet tos sumos tikrai neadekvacios fizinem, moralinems ir net finansinems kancioms, kurias patyriau gimdant ir auginant pirmaji savo sunuka, nors jam ir ne pati sunkiausia VCP forma. ..
Ka pasakyti

, mastancioms , kur gimdyti?Gali rizikuoti, pirkdamas firmini drabuzi ar "podelke", gali rizikuoti, rinkdamasis kirpeja, manikiuriste ar siuveja, bet naujajam zmoguciui suteik visas galimybes ateiti i si pasauli saugiai ir sveikai..
Jeigu tu tiki ir pasitiki cia esanciu gydytoju, viskas puiku..Savo atveju, as to pasakyti negalejau..Ir dziaugiuosi, kad yra galimybe rinktis

..