Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

As ir esu uz Alytaus medikus thumbup.gif Gimdziau 2 kartus ir abu kartus buvo puikiai pasirupinta. Visur visko buna ir nebutina varyti ant butent musu mediku cool.gif
Atsakyti
Aš tai apskritai nesuprantu šitos diskusijos, maniau ,kad čia žmonės tiesiog išsako savo nuomonę, o kitiems ją priimti ar ne , sprendžia kiekvienas g.gif
O dabar gaunasi, kad kažkas "varo" ant medikų, atsiranda iš kažkur postai " už" ir "prieš " medikus , na totali nesąmonė doh.gif

Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2007 10 25, 11:37)
Bet gi rašote Jūs:
Be to mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas, o nuvaziavus i Kauna is daktaru isgirdau, ko cia atvaziavai ,cia tau ne viesbutis. Taigi jeigu ne pazystama medike neaisku kaip ten tas gimdymas butu praejes ir kokios butu buve pasekmes.

Kaip supratome, nepaisant visų blogumų, viskas baigėsi gerai.
Na Jūs pati sau prieštaraujate smile.gif Arba netiksliai parašėte.

Zinote, cia jus taip supratote, o ne as paraciau.
Ir is viso, manau ,kad be reikalo ,as cia pasisakiau, bet jau nebegalejau skaityti Austejos001 repliku ir komentaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urciukas: 25 spalio 2007 - 10:09
QUOTE(Urciukas @ 2007 10 25, 11:08)
Zinote, cia jus taip supratote, o ne as paraciau.
Ir is viso, manau ,kad be reikalo ,as cia pasisakiau, bet jau nebegalejau skaityti Austejos001 repliku ir komentaru.

Kaip parašėte, taip supratome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 10 25, 11:48)
Aš tai apskritai nesuprantu šitos diskusijos, maniau ,kad čia žmonės tiesiog išsako savo nuomonę, o kitiems ją priimti ar ne , sprendžia kiekvienas g.gif
O dabar gaunasi, kad kažkas "varo" ant medikų, atsiranda iš kažkur postai " už" ir "prieš " medikus , na totali nesąmonė doh.gif

drinks_cheers.gif nematau reikalo leistis į šią diskusiją. Sėkmės kiekvienos pasirinkime mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat uz Alytaus medikus, tik aisku jeigu nestumas komplikuotas tada gal ir pagalvociau apie Kauna, bet kitu atveju tik Alytus.
Man labai keista skaityti tuos pasisakymus, kurios nera net gimdziusios Alytaus gimdykloje o taip smeizia personala. Gal geriau iskakykite savo mintis po gimdymu Alytuje ir Kaune. Nes tikrai kai kurioms nestuke.gif tikrai nera labai smagu skaityti tokius smeizimus, ivarot baime.
Ka zmones kalba dar ne viskas, nes tiek ten ir tiesos buna kai eina kalbos is lupu i lupas doh.gif
Atsakyti
na ir riejates moteriskes,
urciukas liudna kad pirmas vaikelis mire, bet dziaugiuosi kad dabar viskas laimingai ir turi du maziukus, jau gal ie netoki maziukai ax.gif
o saunuole kad pasisakiai padrasini tas maoteris kurios ruosiasi gimdyti Alytuje
Papildyta:
mano nuomone blogu gydymo istaigu nera, bet gaila kad pasitaiko nekompetetingu gydytoju, bet vieno gydytojo klaida neapsprendzia nuomones apie visa personala
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2007 10 25, 11:31)
Kaip parašėte, taip supratome smile.gif

deja dazniausiai tai jus komentarus suprantate taip kaip pati norite ir taip isprovokuojate bereikalingas diskusijas doh.gif
daktarai ir akuseres pagaliau prabilo , taip, kaip jau seniai turejo sneketi ir informuoti nestuke.gif , nes buvo paspaust,i ,,virsuneliu'' biggrin.gif netgi kai kurie pasiskaite ir si puslapi thumbup.gif o jau diskusija apie epidura vyksta seniai ir kai ja buvo nuspresta atlikineti , tada ir cia buvo apie ja paskelbta, nors austeja001 dar ilgai bande nestuke.gif itikineti , kad tai klaidinga ir nepatikima info verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 25 spalio 2007 - 17:54
Merginos,yra nauja tema ''alytaus gimdykla'' ten galima balsuoti kas uz ir kas pries Alytaus medikus. Nagi,kvieciu visas aktyviai dalyvauti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 10 25, 10:48)

Pritariu visiškai drinks_cheers.gif. Panašu, kad būrelis mamyčių tiesiog sąmoningai nori suskirstyti į nuomones "už" ir "prieš". Visiškai nukrypstama nuo diskusijos esmės. Gerai, kad nors atskirą temelę atidarė smile.gif
Atsakyti
gimdžiau abu vaikus Alytuja.viskas super thumbup.gif pirmą pries 9m o antrą prieš 3m. esu lb patenkita.akušerė buvo Nomeda Bolienė thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Urciukas @ 2007 10 24, 14:08)
Paskaitinejau ir as sitas temeles.
Darosi ir pikta ir juokinga skaitant Austejos001pasisakymus, gaila man tokiu zmoniu, kurie kiek zinau patys Alytuje negimde, o tokias siuksles pila ant mediku. ..
Taigi mano patarimas tau, uzciaup truputi savo srebtuve ir negasdink  nestuke.gif , nes taves pasiskaicius , iseina kad cia Alytuje tikras pragaras...

Tolerancijos ir nors siek tiek kulturos prasom- siaip ar taip nors is pagarbos nestuke.gif ..

Nors jau ankstesneje temoje buvau issakiusi savo nuomone duotuoju klausimu, negaliu neparasyti..Tiesa ta, kad gimdziau ir Alytuje, ir Kaune. Tiesa ta, kad pirmieji gimdymai Alytuje buvo pries keliolika metu( snekant apie juos, islike tik nekokie prisiminimai apie gyd. Spuciene (mano pirmagimiui-VCP, kalta gimdymo trauma)ir jau visai visai nekokie tiek profesionalumo , tiek zmogiskuoju aspektu apie gyd. Tarutiene) . Bet tiesa ir ta, kad nauju ginekologu nuo tu laiku vos vienas kitas. Dideliu pasikeitimu siame skyriuje - taip pat neivyko. Kaip ir dauguma moteru laiks nuo laiko lankydavausi tai pas viena, tai pas kita. Tik su asarom akyse galiu prisiminti savo treciaji nestuma, kuomet jau anksciau jusu minetas gyd. Kriugla iki 12 savaites nepastebejo,jog nestumas nesivysto, tuo tarpu, kai vaisius buvo zuves ankstyvajame periode- vos 2-3 savaite..Ketvirtojo nestumo metu lankiausi pas gyd. Jociu. Tikrai labai kompetetingas medikas, tikras savo darbo profesionalas. Neturiu jam jokiu priekaistu, nors..Susitikus su KMUK medikais, supratau, ko truksta alytiskiams. Atidumo, demesingumo,svelnumo..Juk mes, nestuke.gif , tokios ypatingos asabos mirksiukas.gif ..Alytuje nusprendziau negimdyti del daugelio priezasciu-prasti ankstesniuju gimdymu prisiminimai, epiduro nedarymas..Be to del amziaus jau papuolu i rizikinguju sarasa, o kudikio svoris nusimate didelis- mat nestumo metu patyriau kojos trauma, ko pasekoje iauginau mazaji ir pacia save lotuliukas.gif ..Ir dar labai paveike klasiokes pasakojimas apie ta pati Jociu, kuri ji pati tiesiogiai kaltino del savo sunaus labai sunkaus neigalumo...Be to, susitikus su KMUK gimdymo skyriaus vedeju ak.M.Kliucinsku( ji man rekomendavo Sama- ir dar karta jai labai aciu uz tai), atsirado toks nenusakomas pasitikejimas situo gydytoju, kad abejoniu kur gimdyti ,neliko thumbup.gif ..Nors vaziavau,tikedama , kad gimdysiu , atliekant Cezario pjuvi, ir to prasiau pas minetaji gydytoja, aciu jam ko labiausiai, kad sugebejo mane atkalbeti. Gimdem kartu( jis visa laika buvo salia).Epiduras- is vis nuostabus dalykas, as tik uz ji( bet cia jau atskira tema). Salygos pogimdyviniam skyriuj- nuostabios.Sutinku, mes uz daug ka mokejom. Bet tos sumos tikrai neadekvacios fizinem, moralinems ir net finansinems kancioms, kurias patyriau gimdant ir auginant pirmaji savo sunuka, nors jam ir ne pati sunkiausia VCP forma. ..

Ka pasakyti nestuke.gif , mastancioms , kur gimdyti?Gali rizikuoti, pirkdamas firmini drabuzi ar "podelke", gali rizikuoti, rinkdamasis kirpeja, manikiuriste ar siuveja, bet naujajam zmoguciui suteik visas galimybes ateiti i si pasauli saugiai ir sveikai..
Jeigu tu tiki ir pasitiki cia esanciu gydytoju, viskas puiku..Savo atveju, as to pasakyti negalejau..Ir dziaugiuosi, kad yra galimybe rinktis ax.gif ..

Atsakyti