Įkraunama...
Įkraunama...

Kulinariniai anekdotai

as irgi galiu pasidalinti keliais juokingais nutikimais...

karta dar budama maza,sugalvojau virti sriuba,dejau viska kas po ranka pakliuvo,bet paragavusi kas be skonio,sugalvojau sviezia pomidora ipjaustit biggrin.gif pati sriubos tos navalgiau,uztat sesuo tuolete ilgai prasedejo doh.gif bigsmile.gif

viena diena isvaziavom su mama i kaima,o sese palikom viena,sakom yra desreliu pasisildyk mikrobangei,uz poros valandu gryzom ziurim - sedi panele tuolete lotuliukas.gif klausiu ka valgei,o jin sypsosi ir sako - nepatikesit bet kaip skanu desreles su kondensuotu pienu ! lotuliukas.gif

viena diena tete ir mano pamote isvaziavo i uzsieni,o as kaip tik gyvenau pas juos,bet jie issiunte mane pas mama,bet raktus nuo ju buto turejau tad nusprendem su draugu (jau dabar vyru) paziureti filma ''Troja'' per namu kino sistema.beziuredami uzsimanem ko nors valgyti,radau isvirtu ryziu,ir tuno skardinej,viska sumaisiau ir dar kecupo ipyliau,brangusis nelabai buvo patenkintas bet valge lotuliukas.gif

kepiau kazkada pagal recepta pyraga,bet tam recepte nebuvo parasyta kad reikia miltu,as ir pati nesusipratau,tai iskepiau be miltu,ir patikekit kas gavos-kose...kuria tete skaniai suslamste thumbup.gif
Atsakyti
oi kokia linksma tema,kol viska perskaiciau tai tiek prisijuokiau thumbup.gif
kolka atsimenu tik viena nutikima kaip pirma karta viriau manu kose,i verdanti piena pilu manu kruopas,kaskaip galvoju skysta,tai beveik visa pakeli suberiau,pradejo kietet emiau pilt piena..zodziu gavosi visas katilas manu koses,valge visa seima ir kaimynai ir sunys doh.gif
praita savaite kai dariau farsa kotletam tai pamirsau ir bulkos idet ir bulves,zodziu tik farsas ir kiasinis.Iskepiau tai gavosi labai sausi.
Atsakyti
man buvo toks nutikimas dar kai mokiaus ir bendrabuty gyvenau... sugalvojau savo brangiajam iskepti kotletu(niekad nebuvau kepus doh.gif ). na ir parejus is paskaitu issitraukiau mesa is saldiklio, galvoju ai ilgai laidinsis, tai as ja dar i viena maisiuka ir i kriaukle po karstu vandeniu biggrin.gif atsileido, issimaisiau su viskuo kas priklauso, prisiskutau bulviu, dar sumasciau kambariokem prie to pacio barsciu isvirt... ir ka, viskas verda kunkuliuoja, o kotletai bjaurybes kazkaip nesilaiko toj formoj kuri priklauso, ir pradejo visa ta mesa skleistis, keptuvej farsas plaukioja, as nevilty doh.gif user posted image, skambinu kambariokei i dusa, ka daryt, sako miltu dek, nepadeda, vel skambinu i dusa(!)... na finise gavos farso sauja gera siuksliu dezej, kokie 5-6 kotletai, skanus kepsniai keli(mama kaip zinodama matyt autobusan idejo wub.gif )fantastiski barsciai ir is to strioko prisvilintas puodas su bulvem... tai tas bulves isgrandziau sveikesnes, sugrudau kitam puode ir padariau bulviu kose, kad skonio svilesiu nesijaustu doh.gif
manasis pirstus laize, o as dar ilgai kotletu nekepiau...
Atsakyti
[quote=Limcamca,2007 11 22, 19:15]
Oi, kokia gera tema thumbup.gif Prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

[quote=ingridukas,2007 11 27, 21:30]
oi kokia linksma tema,kol viska perskaiciau tai tiek prisijuokiau thumbup.gif

mamytės, jūsų dėka ir smagi ši tema wink.gif Nepagailėkite geros humoro dozės, parašykite daugiau kulinarinių nutikimų- anekdotų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 27 lapkričio 2007 - 21:06
dar mokykloj su draugem uzsimanem plaktos grietinėlės. nuėjom į parduotuvę ir nusipirkom gal 6 pakelius neplaktos. nebepamenu kokiais dydžiais ji buvo sufasuota, bet plaktos grietinėlės gavosi didžiuuuuulis puodas (mama jame šaltieną verda, tai galit įsivaizduoti jo išmieras). poto grietinėlės dar ilgai ilgai nenorėjau...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 11 28, 16:36)
dar mokykloj su draugem uzsimanem plaktos grietinėlės. nuėjom į parduotuvę ir nusipirkom gal 6 pakelius neplaktos. nebepamenu kokiais dydžiais ji buvo sufasuota, bet plaktos grietinėlės gavosi didžiuuuuulis puodas (mama jame šaltieną verda, tai galit įsivaizduoti jo išmieras). poto grietinėlės dar ilgai ilgai nenorėjau...

kaip noriu grietinėlės doh.gif Siųsiu vyrą pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaičiau kaip Ingridukas košę pirmą kartą virė, tai ir man taip yra buvę doh.gif

O dar vieną kartą su drauge pasikvietėm kavalierių. Nu kavalieriai iš toli ėjo, iš miesto (mes kaime gyvenom), reik valgyt aniem ką padaryti. Kadangi tuo metu gyvenom dviese, be suaugusiųjų, tai nelabai kuom pasigirti šaldytuve galėjom. Radom tris kiaušinius, dviems vyrams - nusprendėm, kad užteks.
Paėmėm keptuvę ir patingėjom ją išplauti blush2.gif Kai iškepėm kiaušinienę, ji gavosi juoda juoda doh.gif blink.gif Nusprendėm, kad anie jau ne tokie ir alkani biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 04, 20:26)
Paskaičiau kaip Ingridukas košę pirmą kartą virė, tai ir man taip yra buvę  doh.gif

O dar vieną kartą su drauge pasikvietėm kavalierių. Nu kavalieriai iš toli ėjo, iš miesto (mes kaime gyvenom), reik valgyt aniem ką padaryti. Kadangi tuo metu gyvenom dviese, be suaugusiųjų, tai nelabai kuom pasigirti šaldytuve galėjom. Radom tris kiaušinius, dviems vyrams - nusprendėm, kad užteks.
Paėmėm keptuvę ir patingėjom ją išplauti  blush2.gif Kai iškepėm kiaušinienę, ji gavosi juoda juoda  doh.gif  blink.gif Nusprendėm, kad anie jau ne tokie ir alkani  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vaikystej mes irgi kiausiniene bernams kepem biggrin.gif bet tada turejom "busta" tokia pasistate, tai sakom namai cia musu, reik valgyt pasidaryt doh.gif tai pasiemem is namu kiausiniu, uzsikurem nedideli lauzeli ir kepem skardinej nuo konservu lotuliukas.gif bet skanu buvo ta musu pirma kiausiniene samadielkine lotuliukas.gif
ir dar is barako istoriju... pas mus vidurnakti uzrakindavo virtuve, o karta kaip tycia labai velai gryzom nuo juros, kambarioke isejo pas drauga, o as taip valgyt noriu!.. o kambary tik sumustiniu keptuve elektrine doh.gif tai ka, pasikaitinau as ja, isipyliau plakto kiausinio, desreles ipjausciau ir kepiau kaip vaflius vartydama lotuliukas.gif bet irgi rezultatas buvo liuks thumbup.gif
o pirmaji ryta bendrabuty neturejau virdulio, o be arbatos negaliu verysad.gif tai plikiaus arbata vandeliu is krano blink.gif
Atsakyti
Čia ne mano, bet mamos nuotykis.
Augo jinai vienturtė dukrelė ir valgyti gaminti visai nemokėjo. O kai ištekėjo ir prasidėjo kančių keliai lotuliukas.gif . Jos mama (mano močiutė) labai skaniai inkstus gamindavo, tai nusprendė jaunamartė palepint vyrelį skaniu patiekalu. Aišku, kaip gaminti tiksliai nežinojo doh.gif . Paėmė inkstus ir kepė tiesiog ant keptuvės ax.gif ...Grįžta vyras namo peralkęs, o namai...kaip čia pasakius...sisiuku tokiu negeru dvokia lotuliukas.gif . Oi buvo gėdos mano mamai, dar iki šiol susinepatogina kai pasakoja lotuliukas.gif .
Atsakyti
Nors šiaip gaminu gerai, bet nuotykių neišvegiau ax.gif mano draugui labai patinka kiniečių virtuvė. Ten yra toks patiekalas: ryžių makaronai su faršu. Nutariau jį palepinti ir pagamint tų makaronų bigsmile.gif Nusipirkau tuos makaronus, jie dar ir kainuoja normaliai. Skaitau instrukciją ant pokelio: virti 10 min. Nu ką, kadangi pirmą kartą darau, tai griežtai laikausi nurodymų. Suverčiu į verdantį vandenį ir laukiu 10 min... Praėjus tam laikui einu vandens nupilt... O tų makaronų visas pilnas puodas ir atrodo kaip želė blink.gif Nu ką, vistiek sumaišiau tą želė su keptu faršu. Kadangi MB labai mandagus, tai ir kabino tą žele-faršą.... Tik paskui pasakė, kad feee... (Dar ir dabar man primena)
Paskui ištraukus makaronų pakuotę, nuplėšiau lietuvišką vertimą ir paskaičiau, kas angliškai parašyta: reikia virti 3 min blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2007 12 05, 14:41)
Nors šiaip gaminu gerai, bet nuotykių neišvegiau ax.gif mano draugui labai patinka kiniečių virtuvė. Ten yra toks patiekalas: ryžių makaronai su faršu. Nutariau jį palepinti ir pagamint tų makaronų bigsmile.gif  Nusipirkau tuos makaronus, jie dar ir kainuoja normaliai. Skaitau instrukciją ant pokelio: virti 10 min. Nu ką, kadangi pirmą kartą darau, tai griežtai laikausi nurodymų. Suverčiu į verdantį vandenį ir laukiu 10 min... Praėjus tam laikui einu vandens nupilt... O tų makaronų visas pilnas puodas ir atrodo kaip želė blink.gif Nu ką, vistiek sumaišiau tą želė su keptu faršu. Kadangi MB labai mandagus, tai ir kabino tą žele-faršą.... Tik paskui pasakė, kad feee... (Dar ir dabar man primena)
Paskui ištraukus makaronų pakuotę, nuplėšiau lietuvišką vertimą ir paskaičiau, kas angliškai parašyta: reikia virti 3 min blink.gif

Aš irgi viriau tokius makaronus. Gavosi tokie baisus permatomi makaronai, panasus i klijus. O padažą dariau kažkokį irgi egzotišką, švelniai rudą (gal jūros gėrybių). O baisiausia kad aš tą patiekalą ruošiau savo gimtadienio proga ir buvau prisikvietusi daug svečių. Skonis sumaišius nebuvo bjaurus, nu bet vaizdelis doh.gif Chebra valge, bet jaučiu pagalvojo, kad man visai kuku. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Daugiau taip nebeeksperimentuoju, o ypač gimtadienio proga norėdama nustebinti svečius. blush2.gif
Atsakyti