Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Sveikutės yu.gif

Dinge visos,liudna čia pas mus kažkaip...
Mes irgi nelinksmiausi,apsirgo mano vaikai,abudu kosti,važiuosim šiandiena pas daktare doctor.gif

Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Čiurkute, kaip tavo vaikinukas laikosi? Ar jau pasveiko?
Vilmux, o kaip taviškiai?
Žioguti, kai ryt grįši iš ortodontės, parašyk, kokios naujienos mirksiukas.gif

Pas mus kaip ir nieko naujo. Buvom skiepytis, tai pasvėrė ir pamatavo Paulių. 11,5 mėn. ūgis 76 cm, o svoris 8700. Draugai padovanojo mašiną ant kurios atsisėdęs pats kojytėmis spiriasi ir važiuoja, tai su ja po namus varinėja ir vazonus kapsto. Vakar, kol nešiau į vonią rankyčių nuplauti, tai spėjo ir žemių paragauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 23 spalio 2007 - 14:16
Sveikos, merginos,

Šiandien lankėmės pas ortodontę. Nuėmė mums antspaudus. Apatinio žandikaulio iš pirmo karto, o va viršutinio, tai pavyko tik iš antro. Vaikinas mano buvo tikrai kantrus. Didžiuojuos aš savo vaiku. Jis tikras šaunuolis iškentėjo procedūrą labai ištvermingai. Už jo drąsą gydytoja padovanojo lipdukų ir plokštelės muliažią, kurią Viliukui teks nešioti. Viliukas pasirinko žalios spalvos plokštelę. Tai po ilgojo savaitgalio plokštelė kaip ir turėtų būti pagaminta ir mes ją turėsim kažkaip pratintis nešioti. Ši plokštelė turėtų praplėstį mūsų viršutinį žandikaulį, po šio praplėtimo mūsų lauks operacija po kurios atsikišimas turėtų atsistoti į savo vietą. Labiausiai pergyvenu dėl to, kad mano žiogas bus pirmasis pacientas Lietuvoje, kuriam tokiame mažame amžiuje bus uždėta plokštelė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 10 24, 11:54)
Sveikos, merginos,

Šiandien lankėmės pas ortodontę. Nuėmė mums antspaudus. Apatinio žandikaulio iš pirmo karto, o va viršutinio, tai pavyko tik iš antro. Vaikinas mano buvo tikrai kantrus. Didžiuojuos aš savo vaiku. Jis tikras šaunuolis iškentėjo procedūrą labai ištvermingai. Už jo drąsą gydytoja padovanojo lipdukų ir plokštelės muliažią, kurią Viliukui teks nešioti. Viliukas pasirinko žalios spalvos plokštelę. Tai po ilgojo savaitgalio plokštelė kaip ir turėtų būti pagaminta ir mes ją turėsim kažkaip pratintis nešioti. Ši plokštelė turėtų praplėstį mūsų viršutinį žandikaulį, po šio praplėtimo mūsų lauks operacija po kurios atsikišimas turėtų atsistoti į savo vietą. Labiausiai pergyvenu dėl to, kad mano žiogas bus pirmasis pacientas Lietuvoje, kuriam tokiame mažame amžiuje bus uždėta plokštelė unsure.gif

Žioguti, labai džiaugiuosi, kad pagaliau ledai pajudėjo thumbup.gif O tavo Žiogas, tikras šaunuolis clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vilmux tikiuosi Jūsų šeimyna sveiksta, linkiu sveikatytės 4u.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2007 10 24, 11:54)

Šaunuolis Viliukas, šitaip ištveria visas procedūras thumbup.gif
Gerai kad bent dabar jau aišku ką reikia daryti ir viskas juda į priekį.
Įdomu ar sakė kiek laiko reikės nešioti plokštelę? Ar ją reikia nešioti visą dieną, o naktį?
Papildyta:
QUOTE(RamuneR @ 2007 10 23, 15:15)
Pas mus kaip ir nieko naujo. Buvom skiepytis, tai pasvėrė ir pamatavo Paulių. 11,5 mėn. ūgis 76 cm, o svoris 8700. Draugai padovanojo mašiną ant kurios atsisėdęs pats kojytėmis spiriasi ir važiuoja, tai su ja po namus varinėja ir vazonus kapsto. Vakar, kol nešiau į vonią rankyčių nuplauti, tai spėjo ir žemių paragauti biggrin.gif

Mano pupa labai panašiai svėrė, o ūgis tokio amžiaus buvo lygiai toks pats 4u.gif
Dėl vazonų kapstymo tai thumbup.gif net juokas ima...
Suprantu, kad tėveliams nelabai, bet labai juokingai nuskambėjo...
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 10 24, 12:32)

Šaunuolis Viliukas, šitaip ištveria visas procedūras  thumbup.gif
Gerai kad bent dabar jau aišku ką reikia daryti ir viskas juda į priekį.
Įdomu ar sakė kiek laiko reikės nešioti plokštelę? Ar ją reikia nešioti visą dieną, o naktį?
Papildyta:

Viskas priklausys nuo to, kokia jam plokštelę sugebės pagaminti - greito plėtimo ar ne. O nešioti ją reikės kuo ilgiau
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 10 24, 14:09)
Viskas priklausys nuo to, kokia jam plokštelę sugebės pagaminti - greito plėtimo ar ne. O nešioti ją reikės kuo ilgiau

Kažkaip vistiek man klausimas kyla... blush2.gif o tai pagamins tokią plokštelę kokia gausis??? nelabai aišku kaip su ta greito arba ne plėtimo.
Atsakyti
Sveikutės,užsivertusi darbais aš ,todėl čia retokai papuolu. Na keistai čia mus ta temperatūra užpuolė,pora dienų pabuvo ir tikėkimės daugiau nesugrįš. Na mes irgi dėl plokštelės važiuosim,nes 5m. vaikams jau bando ją pritaikyti,nors ne visi tokie šaunūs kaip tavo Žioguti .Kitų mažylių neprikalbina.O sakykŽioguti Ar jūs užsiregistravę važiavot? Ar tiesiog atvažiavot ir sulaukėt eilutę?
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 10 24, 09:54)
Sveikos, merginos,

Zioguti,tikrai smagu girdet,kad pas jus jau yra naujienu.Na,kiekviena mama pergyventu Zioguti,bet juk zinom,kad blogiau nebus.Is pradziu turbut nebus lengva priprast prie ploksteles.Linkiu,jum,kad viskas butu gerai.Jus Viliukas tikrai kantrus vyriukas,jam pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 10 24, 13:49)
Kažkaip vistiek man klausimas kyla...  blush2.gif o tai pagamins tokią plokštelę kokia gausis??? nelabai aišku kaip su ta greito arba ne plėtimo.

Jie dar tarsis tarpusavyje, dar darys kelių gydytojų pasitarimą su technikais, todėl atsakymą žinosiu tik pirmadienį

QUOTE(čiurkutė @ 2007 10 24, 15:16)
Sveikutės,užsivertusi darbais aš ,todėl čia retokai papuolu. Na keistai čia mus ta temperatūra užpuolė,pora dienų pabuvo ir tikėkimės daugiau nesugrįš. Na mes irgi dėl plokštelės važiuosim,nes 5m. vaikams jau bando ją pritaikyti,nors ne visi tokie šaunūs kaip tavo Žioguti .Kitų mažylių neprikalbina.O sakykŽioguti Ar jūs užsiregistravę važiavot? Ar tiesiog atvažiavot ir sulaukėt eilutę?

važiavom užsirašę. Čiurkute, tavo sūnelis jau didelis, su juo galima susitarti ir manau, kad problemų tikrai nebus 4u.gif
QUOTE(sopfi @ 2007 10 24, 19:52)
Zioguti,tikrai smagu girdet,kad pas jus jau yra naujienu.Na,kiekviena mama pergyventu Zioguti,bet juk zinom,kad blogiau nebus.

pergyvenu nerealiai ir su tuo "blogiau nebūna" kartais kyla abejonių, nes juk pirmos 2 operacijos nepavyko taip kaip turėjo būti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 10 25, 10:14)
Jie dar tarsis tarpusavyje, dar darys kelių gydytojų pasitarimą su technikais, todėl atsakymą žinosiu tik pirmadienį

Siaubas kaip viskas dar neaišku... Aš jau galvojau viskas jau nuspręsta ir dabar plokštelė, pairodysit kelis kartus ir bus aiški operacijos data, o čia dar nežino ir kokią plokštelę daryti... verysad.gif Baisi ta nežinomybė ir toks neaiškumas.
Tik nenusimink Žioguti, nebus gi visada blogai, praeina blogumai visi ir tikrai viskas eina į priekį ir į gera 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Žioguti,viskas bus gerai thumbup.gif svarbu,kad Viliukas kantrus vaikinas,ka jau dabar padarysi,kad likimas lėmė tokius išbandymus,galvokit,kad kitiem buna dar sunkiau...aš tik tuo save ir raminu smile.gif Tiesa,norėjau paklausti,jusu del tos antros operacijos,gomurio.Ji jums nepavyko? Kas negerai,skylutės atsirado,ar dar kas? g.gif

Čiurkute,o mano draugai pasirodo su jumis gulėjo ligoninėj prieš 5metus,kai Mariukui po lupytės operacijos buvo komplikacijos. Jie man pasakojo,o tik dabar supratom,kad kalba eina apie jus. Ar pamenat Justę,jai operavo rankyte Santariškėse? Jie jums ir Mariukui siunčia pačius didžiausius linkėjimus wub.gif oro_buckis.gif

Na o mano vaikinas tai labai greitai su virusiuku susidorojo gun_bandana.gif Dar šiandien į laukutį nejom,bet jau ryt jei toks oras bus tai butinai keliausim. O šiaip mano vaikinas irgi labai padukes, baisu,nei minutėlei nusisukt negali schmoll.gif Neseniai virduli ant galvos užsivertė,gerai,kad vanduo buvo tik šiltas,kaktusas vos neužvirto doh.gif jau net nežinau kur gėles statyt,kaip baldus sustumt,kad prie razečiu neprieitu..
Atsakyti