Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(RamuneR @ 2007 11 05, 10:14)
Sveikos, mamytės 4u.gif

Pas mus tai viskas gerai 4u.gif Savaitgalį atšventėm savo pirmąjį gimtadienį, tai nuotaikėlės puikios thumbup.gif

Pauliukui triskart valio valio valio ir vienas ilgas vaaaaaaaalioooooooo thumbup.gif

O mums ketvirtadienį jau statys plokštelę unsure.gif Pergyvenu iki negalėjimo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės wub.gif

Aš jau irgi senokai buvau čia užsukus blush-anim-cl.gif kad net paržioplinau Pauliuko gimtadienį doh.gif
Siunčiu pačius didžiausius linkėjimus ir sveikinimus JUBILIJATUI PAULIUKUI happybday.gif DAUG VISO KO GERIAUSIO MAŽULIUI wub.gif oro_buckis.gif

Na,o mes tai neblogai laikomės,nieko naujo, augam, sveiki ir laimingi wink.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus mano pupuliukui wub.gif

Žioguti, sekmės ketvirtadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš žinoma pražiopsojau... bet geriau vėliau...
Sveikinu Ramune tavo sūniuką su pirmuoju tortadieniu.
QUOTE(Ziogutis @ 2007 11 06, 08:57)
O mums ketvirtadienį jau statys plokštelę unsure.gif Pergyvenu iki negalėjimo unsure.gif

Sėkmės Jums 4u.gif
Būtinai lauksim žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 07 lapkričio 2007 - 10:06
QUOTE(RamuneR @ 2007 11 06, 21:21)
Ačiū visoms už sveikinimus mano pupuliukui wub.gif

Žioguti, sekmės ketvirtadienį mirksiukas.gif

Jetus,kokia geda ,praziopsojom jubiljata:geda2:
Prisidedam ir mes prie paveluotu sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zioguti nepergyvenk,tavo Viliukas saunuolis,viskas bus gerai 4u.gif ir sekmes jums ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
Žioguti, ar naujienų turi?
Atsakyti
Naujiena tokia - kad mums plokštelės pastatyti nepavyko, nes per smulkūs dantukai. Kankino vaiką apie valandą ir dabar visą šį "malonumą" pratęsim antradienį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 11 10, 08:48)
Naujiena tokia - kad mums plokštelės pastatyti nepavyko, nes per smulkūs dantukai. Kankino vaiką apie valandą ir dabar visą šį "malonumą" pratęsim antradienį verysad.gif

Ach... Daug balionų Viliukui už kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smarkiai laikysim kumštukus, kad tik antradienį viskas pavyktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 11 lapkričio 2007 - 09:38
Sveikos mamytes, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

net geda, kad taip senai lankiausi, jus jau ir temele pratęsėte...
Sveikinu su praejusiu pirmuoju gimtadieniu Pauliuka, didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zioguti, stiprybes ir kantrybes jums antradienį.

Mes per ta laika neigalumo reikalus suistvarkem, o siaip tai sveiki, tfu tfu tfu, smile.gif , augam, mokomes sneketi, bet sunkiai mums tas gaunasi. Gudrus vyrukas, žino, kad mama supranta ka bepasakys, ir net nebando taisyklingai tarti. O vat nuvaziaves pas mociute, kuo graziausiai pasako "baba" "kate" ir t.t. lotuliukas.gif
Tiesa, baigiam draugystes su pampersais, koks vyrukas savimi patenkintas, kad kaip brolis viska daro i klozeta, o ant puodo nepasodinsi biggrin.gif
Atsakyti
kristina3, smagu, kad pas jus viskas gerai smile.gif O pas logopedę ar jau kada buvot?
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Mes jau su plokštele. Ne viskas buvo taip sklandžiai kaip kad aš tikėjausi, bet rezultatas toks, kad plokštelė burnytėje. Kadangi Viliuko dantukai mažiukai, tai plokštelė nelabai laikosi burnytėje, o beto Viliukas gudrus berniukas ir iš karto pagavo ką reikia padaryti, kad plokštelę nusiimti. Todėl tą plokštelę teko tvirtinti prie burnytės klijais (na ta pasta, kuri klijuoja protezus burnoje). Pas gydytoją vakar vaikinas nusprendė plokštelės nesidėti nė už ką schmoll.gif Nei geruoju, nei bloguoju nepavyko įkalbėti. Vaikinas sutiko ją užsidėti tik namie ir tik, kad mama jam uždėtų, tai patikėkit kaip man drebėjo rankos, tai darant. Vakar išbuvo vaikinas su ta plokštele visą dieną, vakare ją išėmė ir išplovėm, o nakčiai ir vėl dėjom. Jei mums seksi viskas taip gerai, tai jau rytoj arba penktadienį turėsim ją pasukti, kad plėstusi.
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 11 14, 07:29)
Sveikos, merginos,

Mes jau su plokštele. Ne viskas buvo taip sklandžiai kaip kad aš tikėjausi, bet rezultatas toks, kad plokštelė burnytėje. Kadangi Viliuko dantukai mažiukai, tai plokštelė nelabai laikosi burnytėje, o beto Viliukas gudrus berniukas ir iš karto pagavo ką reikia padaryti, kad plokštelę nusiimti. Todėl tą plokštelę teko tvirtinti prie burnytės klijais (na ta pasta, kuri klijuoja protezus burnoje). Pas gydytoją vakar vaikinas nusprendė plokštelės nesidėti nė už ką schmoll.gif Nei geruoju, nei bloguoju nepavyko įkalbėti. Vaikinas sutiko ją užsidėti tik namie ir tik, kad mama jam uždėtų, tai patikėkit kaip man drebėjo rankos, tai darant. Vakar išbuvo vaikinas su ta plokštele visą dieną, vakare ją išėmė ir išplovėm, o nakčiai ir vėl dėjom. Jei mums seksi viskas taip gerai, tai jau rytoj arba penktadienį turėsim ją pasukti, kad plėstusi.

Saunuolis jus Viliukas.Nieko,tuoj apsipras ir viskas bus gerai.Mums taip pat ne iskarto pritaike gomurio plokstele,reikejo irgi klijuoti.Reikejo plaut maziausiai 3 kartus per diena,o kaip buvo baisu isimt ir idet ispradziu doh.gif
Atsakyti