Sulūžo mano žiogo plokštelės vienas kabliukas, tai eisim šiandien pas ortodontus, kad pažiūrėtų, ar reikia naujos plokštelės, ar jau gal galima būtų operuoti
Sveikos,
Sulūžo mano žiogo plokštelės vienas kabliukas, tai eisim šiandien pas ortodontus, kad pažiūrėtų, ar reikia naujos plokštelės, ar jau gal galima būtų operuoti
Sveikos mamytes
,
kaip gyvuojate? kaip mazuliu sveikateles? Kaip sekesi jums, Zioguti?
Mes tai laikomes kaip ir gerai, baiginejasi kosuliai ir slogos, aciu Dievui neprireike antibiotiku
Ruosiames ateinancia savaite vaziuoti i Zalgirio ligonine, pas logopeda ir siaip pasirodyti, dantu lanka gal dar apziures, nes minejo, kad ji reikes tvarkyti.
kaip gyvuojate? kaip mazuliu sveikateles? Kaip sekesi jums, Zioguti?
Mes tai laikomes kaip ir gerai, baiginejasi kosuliai ir slogos, aciu Dievui neprireike antibiotiku
Ruosiames ateinancia savaite vaziuoti i Zalgirio ligonine, pas logopeda ir siaip pasirodyti, dantu lanka gal dar apziures, nes minejo, kad ji reikes tvarkyti.
Buvome mes nuėję į Žalgirį, tai plokšetlę pašlifavo ir liepė po 2 savaičių pasirodyti trečiadienio komisijoje
Daugiau kaip ir nieko nesužinojau. Ai, tiesa, pasakė, kad žandikauliukas prasiplėtė 2 milimetrais
Sveikutės
Mes irgi laikomės visai neblogai, buvo Gedutis apsirges,bet išsisukome gan lengvai
Žiurėjau jo gomuriuka,tai visai gražiai jis ten atrodo
Greit važiuosim pasirodyt,žiurėsim ka gydytoja pasakys
Mes irgi laikomės visai neblogai, buvo Gedutis apsirges,bet išsisukome gan lengvai
Žiurėjau jo gomuriuka,tai visai gražiai jis ten atrodo
Sveikos,
mes, tai dar vis neišsikapstom
Jau antrus antibijotikus baigiam gerti, bet šiandien vėl temperatūra iki 38 užkilo
Jau trečia savaitė prasidėjo- kelias dienas tempa, paskui kokias 2-3 dienas nebūna ir vėl kyla. Truputį prikimęs, buvo gerklė raudona ir kosėjo, bet jau visi šitie dalykai baigiasi, o tempa vistiek kyla. Kraujo tyrimas dabar geras, tai nežinau net ką ir galvoti. Rytoj vešim šlapimo tyrimą, žiūrėsim. Daktarė sako, kad gali būti dantys, bet jokių dygstančių dantukų dar nesimato. Tai va, kol kas nieko gero...
mes, tai dar vis neišsikapstom
Sveikutes
,
toms ligoms galo nera
. Ramune, tikuosi greitai issikapstysit
O mums jei ne gripai kosuliai, tai dabar dar viena beda-Rokui pradejo dantuka skaudeti. Piktas vaikas, bet valgo aciu Dievui. Jau kaip vargstam su tais dantukais, tai oi oi. Ir atrodo priziurim, bet labai jau jie silpni
Mamos, o treciadienio konsultacijai reikia kazkaip registruotis is anksto ar ne? Man jau kazkaip visai uzkrito...
Papildyta:
Vilmux, kaip gerai kad gomuriukas graziai atrodo
toms ligoms galo nera
O mums jei ne gripai kosuliai, tai dabar dar viena beda-Rokui pradejo dantuka skaudeti. Piktas vaikas, bet valgo aciu Dievui. Jau kaip vargstam su tais dantukais, tai oi oi. Ir atrodo priziurim, bet labai jau jie silpni
Mamos, o treciadienio konsultacijai reikia kazkaip registruotis is anksto ar ne? Man jau kazkaip visai uzkrito...
Papildyta:
Vilmux, kaip gerai kad gomuriukas graziai atrodo
QUOTE(kristina3 @ 2008 02 26, 20:29)
Trečiadienio konsultacijoms registruotis tikrai nereikia. Jie pradeda konsultuoti 11 val. ir priima visus laukiančius. Tik bėda yra ta, kad niekada nežinai, ar būtent tą trečiadienį bus visi gydytojai.
Ramune, o gal tikrai Pauliukui dantys
Sveikos mamos
Ramune,kaip Pauliukas,kaip sveikatėlė?
Vienišoji,kaip jusu mažiukas,kada operuos?
Mes jau norėjom vešt Gedutį parodyt,baisiai įdomu,kaip ten tas jo gomuriukas, bet Martusevičiutė šia savaite nedirbo,tai gal kita trečiadieni važiuosim
Tiesa,Kristina,o jus buvot?
Ramune,kaip Pauliukas,kaip sveikatėlė?
Vienišoji,kaip jusu mažiukas,kada operuos?
Mes jau norėjom vešt Gedutį parodyt,baisiai įdomu,kaip ten tas jo gomuriukas, bet Martusevičiutė šia savaite nedirbo,tai gal kita trečiadieni važiuosim
QUOTE(vilmux x @ 2008 02 29, 11:41)
Oi, bijau jau garsiai ir sakyti, kad geriau, nes kai tik pasigyriu, tai temperatūra atgal ir sugrįžta. Antradienį, trečiadienį buvo tempa vėl iki 38,5- 39 pakilus, tai vaikas visai leisgyvis buvo.Valandai dviem nukrenta ir vėl atgal sugrįžta temperatūra
Jatau...tikiuosi ir aš labai,kad tas nelemtas karštis daugiau nepakils
O antibijotikus dar vartojat,ar jau ne?
Antibijotikus pabaigėm trečiadienį. Bet ir juos geriant jau į pabaigą, pradėjo kilti temperatūra. Tai tikriausiai priežastis ir bus stomatitas
Šiandien pas dukrą darželyje - Kaziuko mugė
Tai pas Paulių ateis močiutė, o mes su vyru - į mugę
Šiandien pas dukrą darželyje - Kaziuko mugė
Ne Vilmux, dar nebuvom, kita treciadieni planuojam, tai sakau gal pasimatysim konsultacijoje
. Gi bedos su tuo dantuku buvo, tai nenorejom vezioti vaiko, negera ir taip jam...
Ramune, pabandykite patepti burnyte saltalankio aliejumi, stebuklus jis daro
, bent jau rokui tai laaaaaaabai padejo
Ramune, pabandykite patepti burnyte saltalankio aliejumi, stebuklus jis daro