Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Mano Rokas irgi jau ant ribos, sloga pakilo per nakti, ir tokia didele, upeliais teka blink.gif Irzlus, piktas vaikinas...

Kaip jums, Ramune, sekasi?

Vilmux, linkiu neuzsikresti 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Vaikams temperatūra nukrito, bet sloga siaubinga, užkimę, kosti. Liga labai staigiai prasidėjo: vieną diena Ieva tik čiaudėjo smarkiai, o kitą, jau sloga, gerklės smarkus skausmas. Pauliuko irgi nenusaugojau, užsikrėtė. O dar mažasis vaistų gerti nenori, viską išspjauna. Tai, kai vaistus reikia gerti, jam visą koncertą ir cirką surengiam, kad tik dėmesį nukreipti smile.gif Tikiuosi, apseisim be antibijotikų. Geriam Hedelix, Umckalor, lašiukus į nosytę lašinu, o sesė dar ir Sebidiną bei Sinupretą gauna.
Dabar orai tokie, tai virusų visur pilna, bet namie juk neužsidarysi.

Sveikatytės visiems 4u.gif
Atsakyti
ŽIOGUTI,na jums ir pasisekė,gimti vasario 16 thumbup.gif
Ta proga JUMS patys didžiausi sveikinimai nuo musu šeimynos birthday.gif Nuo visu po butuka oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif ir po balionuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif BUKIT LAIMINGA!
Atsakyti
Rima, user posted image

Padovanok šią dieną sau - paklausyk vėjo, pasigėrėk gėlės žydėjimu, nusišypsok saulei, pamojuok debesiui.
Pajusk, kad šiandien Tu esi pati svarbiausia šiame pasaulyje, kad Tu pasauliui esi svarbiausia.
Nes šiandien Tavo gimimo diena.

Būk laiminga! Labai laiminga.

Linkiu paties geriausio 4u.gif

http://www.pollemor.dk/images/s16.gif
Atsakyti
[/COLOR]Šiltų ir saulėtų dienų, gyvų ir nuostabių dienų, gerų ir amžinų draugų gimimo dienos proga tau linkiu![/B][COLOR=green]
Atsakyti
Dievas kiekvienam gimusiam vaikeliui dovanoja zvaigzdele,Taciau nei vienam nepasako kur ja rasti...Tada kai gimei ji nusviete dangu ir nuleme Tavo likima....Bet ,kad likimas issipildytu ja reik atrasti.Pagrindinis zmogaus tikslas ta zvaigzdele surasti,Nes “joje sutelpa tai kas zmogu padaro laimingu:meile,laime,sveikata,pasisekimas...... Galbut ZIOGUTI ja jau suradai-tuomet palinkesiu,jog ji nuolat sviestu ir nepriblestu.O jej dar ja jieskai,linkiu ja surast,kad myletum,butum mylima ir amzinai laiminga 4u.gif
Atsakyti
oi, mergaites, ačiū už gražius sveikinimus ir linkėjimus. susigraudinau skaitydama tokius gražius žodžius. AČIŪ wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip jūsų vaikučių sveikatėlės?

Mes tai atkritom. Jau kelias dienas Pauliukui nebuvo temperatūros, o vakar naktį visas degė nuo karščio. Tai nieko nepadarysi, teko antibijotikus pradėti gerti. O dukra, tai ačiū Dievui, pasveiko.
Atsakyti
Žioguti happybday.gif birthday.gif Meilės, laimės ir visko visko, ko tik tavo širdelė trokšta. 4u.gif
O prie mano Pauliuko lygtais bando kažkokia liga kibti, kažkaip negražiai kvepuoja, bet tikiuosi nesusirgsim. Man kažkaip dėl jo skranduko neramu, labai atpylinėja, net tyreles. Prašysiu gydytojos, kad patikrintų jo skranduką. O su tyrelių valgymu tai atrodė jau geryn reikalai eina, bet šiandien ir vėl cry.gif
Norėjau sužinoti, ar yra tarp mūsų vienišų mamyčių. Nes mano mažulis vietoj tėvelio senelį turi.Tas tėvelis dar nė karto savo sūnaus ir nematė, tik retkarčiais žinutę parašo, paklausia kaip gyvenam. fool.gif
O mano kleckas išmoko traktoriu vaidinti, kai bradeda birgzti, tai kokį pusvalandį gali birzgėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 02 17, 21:41)
Žioguti  happybday.gif  birthday.gif Meilės, laimės ir visko visko, ko tik tavo širdelė trokšta. 4u.gif
Norėjau sužinoti, ar yra tarp mūsų vienišų mamyčių. Nes mano mažulis vietoj tėvelio senelį turi.Tas tėvelis dar nė karto savo sūnaus ir nematė, tik retkarčiais žinutę parašo, paklausia kaip gyvenam. fool.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Vienišoji, žinai kartais senelis tūkstantį kartu geriau nei tėvelis. O jūsų tėvelis oi kaip gailėsis prarasto laiko, per kurį nematė ir nebendravo su sūneliu.

Oi, mergaitės, susirgau ir aš pati. Šiandien pirma diena kai pakilau iš lovos. Ja maniau, kad paskutinioji ateina. Blogiausia buvo tai, kad nosis užgulta ant tiek, kad negalėjau nei įkvėpti, nei išpūsti nosies. KVėpavau tik per burną, ausys užgulę blink.gif Galva plyšo non stop. Vyras vaistinėje paklausė, ką galima nestuke.gif nuo slogos, tai davė tik aliejų, nuo kurio atrodė, kad tik blogiau. Jūros vanduo davė nulinį pagerėjimą. Teko peržengti per save ir susipurkšti vaistų nuo slogos. Palengvėjimas atėjo akimirksniu, bet su juo ir savigrauža. Jūs mane geriausiai suprasit, kodėl aš taip graužiuos dėl vaistų vartojimo.
Perskaičiau dabar internete, kad nestuke.gif galima vartoti vietinius vaistus nuo slogos, bet savigrauža nepraeina schmoll.gif
Atsakyti
Žioguti, sveikatėlės tau 4u.gif Stenkis kuo daugiau ilsėtis. Kol visai liga nepraeis apie darbą net negalvok schmoll.gif O dėl vaistukų, tai tikrai suprantu tave... Bet, jei taip blogai, kad net kvėpuot negalėjai, tai tikrai kitos išeitie nebuvo. Juk jei mamytei blogai, tai ir mažyliui sunkiau. Sveik, ir būkit abu sveikučiai ir laimingi wub.gif
(Kai praeis visos ligos, būtinai norėsiu pasimatyt ir su Tavo pilvelio Gyventoju/a
susipažinti nestuke.gif smile.gif ).

Vienišoji, tikrai, kartais žymiai geriau turėti gerą ir mylintį senelį, nei tokį tėvelį, kuris dar nei karto SAVO sūnaus nėra matęs. Vadintis tėčiu, tai dar nereiškia juo būti.
Jei tavo sūnelis atpila ir tirštą maistą, tai tikrai verta su daktare pasikonsultuoti, gal ir echoskopija tikslinga būtų atlikti g.gif O gal jis tiesiog per daug suvalgo? Na, tikėsimės, kad viskas yra ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 18 vasario 2008 - 10:43
QUOTE(Ziogutis @ 2008 02 18, 08:19)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Oi, mergaitės, susirgau ir aš pati. Šiandien pirma diena kai pakilau iš lovos. Ja maniau, kad paskutinioji ateina. Blogiausia buvo tai, kad nosis užgulta ant tiek, kad negalėjau nei įkvėpti, nei išpūsti nosies. KVėpavau tik per burną, ausys užgulę blink.gif Galva plyšo non stop. Vyras vaistinėje paklausė, ką galima  nestuke.gif nuo slogos, tai davė tik aliejų, nuo kurio atrodė, kad tik blogiau. Jūros vanduo davė nulinį pagerėjimą. Teko peržengti per save ir susipurkšti vaistų nuo slogos. Palengvėjimas atėjo akimirksniu, bet su juo ir savigrauža. Jūs mane geriausiai suprasit, kodėl aš taip graužiuos dėl vaistų vartojimo.
Perskaičiau dabar internete, kad  nestuke.gif galima vartoti vietinius vaistus nuo slogos, bet savigrauža nepraeina schmoll.gif

Zioguti nuo slogos galima naudot vaistus,nors turbut ir as nenoreciau vartot tokioj situacijoj.Kaip as pirma syki pastojau,antra savaite uzejo taip skrandi skaudet,kad neatsimenu,kaip nuveze i ligonine.Sviete kelis sykius,bet aisku ,kad nescia nerado blink.gif sukiso slangas pernosi,plove skrandi doh.gif dvi paras per laseline leido antibijotikus ir dar pora savaiciu geriau namie antibijotikus.Kaip jau buvau virs dvieju men,is kraujo,rado,kad laukiuosiu . doh.gif tai toks cirkas buvo Atenuos,aisku miesto ligonine.O su antra niekad jokiu vaistu nenaudojau,buvo labai lengvas nestumas...
Atsakyti