Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

QUOTE(Inevitable @ 2011 11 14, 10:18)
Mylimo vyro visi buciniai geriausi  wub.gif

Kas tiesa tas tiesa smile.gif
Atsakyti
Man patinka netiketi buciniai...Nepagalvokite blogai ir nepulkite mirksiukas.gif vyro neturiu( esu jauna, grazi ir issituokusi) lotuliukas.gif , bet pamenu savo pazinti su drauges pusbroliu...tiesiog buvom susitike kelis kartus, pabendravom ir viskas...per drauges gimtadieni tiesiog isejom i lauka parukyti, as isejau su panom, jis su vyrais, visi issiskyrste ir likome tik mes stoveti, kazka apie ora pakalbejome, bet kai zmogus netiketai pasilenke ir pabuciavo....pasakysiu atvirai,kojytes nutirpo, zandai israudo, sirdis trankytis pradejo, jausmas buvo super blush2.gif tas zmogus labai mielas, bendraujame toliau (nieko rimto), tiesiog kai susitinkame taip gera prisiminti ta grazu, svelnu, jautru, aistringa bucini, ech, net dabar siurpulikai eina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 06, 20:46)
Man patinka netiketi buciniai...Nepagalvokite blogai ir nepulkite mirksiukas.gif  vyro neturiu( esu jauna, grazi ir issituokusi) lotuliukas.gif , bet pamenu savo pazinti su drauges pusbroliu...tiesiog buvom susitike kelis kartus, pabendravom ir viskas...per drauges gimtadieni tiesiog isejom i lauka parukyti, as isejau su panom, jis su vyrais, visi issiskyrste ir likome tik mes stoveti, kazka apie ora pakalbejome, bet kai zmogus netiketai pasilenke ir pabuciavo....pasakysiu atvirai,kojytes nutirpo, zandai israudo, sirdis trankytis pradejo, jausmas buvo super blush2.gif tas zmogus labai mielas, bendraujame toliau (nieko rimto), tiesiog kai susitinkame taip gera prisiminti ta grazu, svelnu, jautru, aistringa bucini, ech, net dabar siurpulikai eina wub.gif

mmm... pilnai tikiu, kad tokiu atveju tikrai neblogi potyriai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermario: 06 gruodžio 2011 - 20:32
sveikos na jums cia gerai ka jus buciuoja smile.gif thumbup.gif o mes su vyru susituoke septyni metai ir buciuojames tik kas puse meteliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai ko taip? salygos neleidzia, kas pusmeti tik matotes?
Atsakyti
nee ne kas pusmeti maniskis nenori buciuotis schmoll.gif
Atsakyti
Kažkada iš ilgiau kartu esančių išgirdau, kad su laiku bučiniai mažėja. Kažkaip nusigandau...
Bet kol kas mes bučiuojamės dažnai.
Ko nemėgstu tai bučinių viešoje vietoje... mažas pakštelėjimas dar dar... bet ilgesni, ne ne ne schmoll.gif

O šiaip ir man, ir jam patinka bučiuotis. Ypač trumpais mažais bučinukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurameiziene24 @ 2011 12 06, 22:54)
nee ne kas pusmeti maniskis nenori buciuotis schmoll.gif

Viskas priklauso nuo zmogaus...Gal jam nepatinka buciuotis, bet gal jam labai patinka kiti svelnus ir aistringi dalykai...Tiesiog as manau, kad buciniai nieko labai nekeicia, tiesiog tai vienas is svelnumo parodymo budu... 4u.gif
Atsakyti
nezinau kaskaip po tiek metu atsalome tiesiog gal nera kad nepatinka bet paprasciausiai nei neapsikabinam vienas kito
Atsakyti
Kai buciuoja mylimas vyras,nemanau kad yra nemegstamu buciniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 06, 20:46)
Man patinka netiketi buciniai...Nepagalvokite blogai ir nepulkite mirksiukas.gif  vyro neturiu( esu jauna, grazi ir issituokusi) lotuliukas.gif , bet pamenu savo pazinti su drauges pusbroliu...tiesiog buvom susitike kelis kartus, pabendravom ir viskas...per drauges gimtadieni tiesiog isejom i lauka parukyti, as isejau su panom, jis su vyrais, visi issiskyrste ir likome tik mes stoveti, kazka apie ora pakalbejome, bet kai zmogus netiketai pasilenke ir pabuciavo....pasakysiu atvirai,kojytes nutirpo, zandai israudo, sirdis trankytis pradejo, jausmas buvo super blush2.gif tas zmogus labai mielas, bendraujame toliau (nieko rimto), tiesiog kai susitinkame taip gera prisiminti ta grazu, svelnu, jautru, aistringa bucini, ech, net dabar siurpulikai eina wub.gif

...beveik pavydžiu Jums šio jausmo... blush2.gif
Atsakyti
Megstam ir mes buciuotis, taciau viesoje vietoje tik pakstelejimas. kaip as sakau kartais, yra tam tikros vietos ir laikas kur galima, o kur reiketu susilaikyti smile.gif
Atsakyti