Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

Kvepiantys, svelnus ir minksti buciniai.MHMHHHHH smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 05 13, 09:53)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 05 13, 08:53)

Graziai pasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vygta @ 2012 05 15, 17:28)
Graziai pasakyta wub.gif

Nes nemegstu "barzdotu" buciniu, kurie bruzina lupas ir veida smile.gif
Atsakyti
Žaismingi. Kartais lėti ir švelnūs vos liečiantis lūpomis. Kartais šlapi. Kartais stiprūs ir aistringi, su lūpų krimstelėjimais. Kartais (dažnai biggrin.gif ) šiurkštūs nuo neskustos barzdos. Žaist liežuvėliais, bučiuot lūpų kampučius, lyžtelt lūpas.
Ach, noooriu wub.gif
Atsakyti
Visokie bučiniai yra geri, beeet labiausiai patinka su kelių dienų barzdele ir liežuviu, tik ne per dažnai, nes tada jie labiau laukiami būna biggrin.gif O įprastai labai malonu ir paprasti bučinukai, paerzinimai bučiuojant kaklą ar ausų kaušelius blush2.gif
Atsakyti
mirstu tiesiog kai vyras buciuoja kakla 4u.gif o jei dar uz nugaros jauciu jo kvepavima i kakla tai is vis linksta kojos biggrin.gif
Atsakyti
Man kiekviena mano kūno vieta jam neatsispiria,esu jautri visoms vietoms. smile.gif kaip mano mažytis sako,tu mano pelytė smile.gif o aš tavo katinukas,tiesiog pasiduodu jam ir jo bučiniams. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Man patinka mano vyro eistringi buciniai kurie pasipila ne is to ne is sio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana23 @ 2012 05 23, 12:51)
mirstu tiesiog kai vyras buciuoja kakla  4u.gif o jei dar uz nugaros jauciu jo kvepavima i kakla tai is vis linksta kojos  biggrin.gif

O taiiip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ThornBird: 02 birželio 2012 - 09:21
QUOTE(lijana23 @ 2012 05 23, 11:51)
mirstu tiesiog kai vyras buciuoja kakla  4u.gif o jei dar uz nugaros jauciu jo kvepavima i kakla tai is vis linksta kojos  biggrin.gif

Ir dar jeigu su neskusta barzda prisiliečia, šakėsssss... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Net karšta pasidarė paskaičius apie paskutinius bučinius biggrin.gif
Atsakyti