Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

Visokie bučiniai patinka, jei jie mylimo vyro wub.gif
Atsakyti
Man patinka visokie, priklauso nuo aplinkybiu, svelnus ir grubus, visas kunas arba tik viena vietele......
Atsakyti
...tokie nuo kurių lydaisi, tirpsti, virpi... Su lėta įžanga, nedrąsiai... po to vis aistringiau, karščiau... keičiant tempą... žaidžiant su lūpytėm, liežuviuku... erzinant... o ir į kaklą laabai mėgstu kandžiotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foreverlove @ 2011 12 16, 13:42)
Kai buciuoja mylimas vyras,nemanau kad yra nemegstamu buciniu  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Su nekantrumu laukiu iš vieno vyro šiandien(šįvakar) bučinių wub.gif
Jaučiu, kad jų šiandien jau bus -nerealiai aistringų ax.gif
Atsakyti
O man skauda danti siandien labai labai doh.gif doh.gif SB jau parasiau SMS, kad siandien jokiu buciniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(greater @ 2012 02 11, 11:04)
Visokie bučiniai patinka, jei jie mylimo vyro  wub.gif

Pritariu Jums. man taip pat. Svarbu, kad mylimasis buciuotu.:}
Atsakyti
Netiketi ir tokie, nuo kuriu sulinksta keliai...
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 02 16, 09:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Su nekantrumu laukiu iš vieno vyro šiandien(šįvakar) bučinių wub.gif
Jaučiu, kad jų šiandien jau bus -nerealiai aistringų ax.gif

Tai tu su tuo zenotzmogiu istvirkeliu dar net ir buciuojiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 vasario 2012 - 16:10
Nuo visų vaikino bučinio šiurpuliukai laksto. Kol kas bučiuojamės daug ir tai mane džiugina. biggrin.gif
Pirmojo mūsų bučinio iš tikrųjų ilgokai laukiau. Bet jau kai pagaliau pasiryžo mane pabučiuoti, maniau, žemė nuslys iš po kojų. Tiek bučiavomės, kad net lūpos patino. biggrin.gif Laukinė aistra! biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet jai jau bučiuotojas nubučiuoja taip, kad po to veido nebereikia prausti - tai nafik......jausmas lyg šuva būt užšokęs ir laižytų visą veidą.....va čia kažkas baisaus jau feeee ir nepatinka... Taigi natūralu - su tokiu nk rimto ir nebebus lotuliukas.gif O va mylimo žmogaus bučiniai patys skaniausi ir mieliausi, kad atrodo pakels ir nuneš tave iki pat dausų.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 05 09, 20:19)
Nuo visų vaikino bučinio šiurpuliukai laksto. Kol kas bučiuojamės daug ir tai mane džiugina. biggrin.gif
Pirmojo mūsų bučinio iš tikrųjų ilgokai laukiau. Bet jau kai pagaliau pasiryžo mane pabučiuoti, maniau, žemė nuslys iš po kojų. Tiek bučiavomės, kad net lūpos patino. biggrin.gif Laukinė aistra! biggrin.gif

Ech...kaip aš to pasiilgstu smile.gif kartais skyrybos gerai, nes užleidžia vietą naujam vyrui ir naujiems bučiniams ax.gif Tikiuos jau greit ir aš tokių sulauksiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Bet čia kažkoks bučinių manjakių sambūris...smile.gif
Atsakyti