Visokie bučiniai patinka, jei jie mylimo vyro

...tokie nuo kurių lydaisi, tirpsti, virpi... Su lėta įžanga, nedrąsiai... po to vis aistringiau, karščiau... keičiant tempą... žaidžiant su lūpytėm, liežuviuku... erzinant... o ir į kaklą laabai mėgstu kandžiotis

QUOTE(foreverlove @ 2011 12 16, 13:42)

Su nekantrumu laukiu iš vieno vyro šiandien(šįvakar) bučinių

Jaučiu, kad jų šiandien jau bus -nerealiai aistringų

O man skauda danti siandien labai labai
SB jau parasiau SMS, kad siandien jokiu buciniu

QUOTE(greater @ 2012 02 11, 11:04)
Pritariu Jums. man taip pat. Svarbu, kad mylimasis buciuotu.:}
QUOTE(Natela @ 2012 02 16, 09:57)

Su nekantrumu laukiu iš vieno vyro šiandien(šįvakar) bučinių

Jaučiu, kad jų šiandien jau bus -nerealiai aistringų

Tai tu su tuo zenotzmogiu istvirkeliu dar net ir buciuojiesi?
Nuo visų vaikino bučinio šiurpuliukai laksto. Kol kas bučiuojamės daug ir tai mane džiugina.
Pirmojo mūsų bučinio iš tikrųjų ilgokai laukiau. Bet jau kai pagaliau pasiryžo mane pabučiuoti, maniau, žemė nuslys iš po kojų. Tiek bučiavomės, kad net lūpos patino.
Laukinė aistra!

Pirmojo mūsų bučinio iš tikrųjų ilgokai laukiau. Bet jau kai pagaliau pasiryžo mane pabučiuoti, maniau, žemė nuslys iš po kojų. Tiek bučiavomės, kad net lūpos patino.

Nu bet jai jau bučiuotojas nubučiuoja taip, kad po to veido nebereikia prausti - tai nafik......jausmas lyg šuva būt užšokęs ir laižytų visą veidą.....va čia kažkas baisaus jau feeee ir nepatinka... Taigi natūralu - su tokiu nk rimto ir nebebus
O va mylimo žmogaus bučiniai patys skaniausi ir mieliausi, kad atrodo pakels ir nuneš tave iki pat dausų....

QUOTE(Karolina_22 @ 2012 05 09, 20:19)
Nuo visų vaikino bučinio šiurpuliukai laksto. Kol kas bučiuojamės daug ir tai mane džiugina.
Laukinė aistra!

Ech...kaip aš to pasiilgstu

Bet čia kažkoks bučinių manjakių sambūris...