Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

Būčiniai turi būti šlapi ir gilūs, o liežuviai susipynę. wub.gif
O bučinukai apie kaklą, ausis tikrai virpinantys thumbup.gif
Visi bučiniai turi būtu su mylimu, geidžiamu vyru, kitaip net aistringiausias bučinys neuždegs tolimesniems meilės žaidimams.
Atsakyti
Jeigu su mylimu ir labai geidziamu zmogum, tai tada bet koks bucinys yra thumbup.gif
Nors as tai prisidedu prie daugumos nuomones - man patinka kai buciuoja kakla, krutine, pilvuka. Nu zodziu mane visa... wub.gif
Atsakyti
Kaklas, lūpos, speneliai blush2.gif
Atsakyti
Patinka kai buciuoja vyras vyriskai ir aistringai.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 01, 00:07)
Tiesiog Geras, kiek tau metų? Problemos su priešinga lytimi, ar spuogai užpuolė?  blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man nuo nuotaikos priklauso,kartais nuotaika tokia,kad net svelniausias buckis gali erzinti cry.gif o siaip dievinu svelnuma thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Va, man tokie patinka... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mano mieliausias moka superiskai buciuoti kakla, tiesiog galiu istirpti biggrin.gif , bet ne kiekvienas taip moka biggrin.gif . Buves vaikinas bande (kai draugavome seniau, o ne dabar biggrin.gif ) pabuciuoti, bet nepajutau jokio malonumu! Buciniai yra menas biggrin.gif
Atsakyti
Hmm...man tai slapi patinka blush2.gif blush2.gif
Prasidedantys nuo svelnuciu ir nedrasiu..nuo tokiu atsargiu...toliau vis labiau kaitinanciu..ir iki tokiu...kad kita diena lupytes skauda..bet ka darysi, kai uzvaldo aistra norisi suvalgyti...am amam....
hm, gal jau reik eit namuciu buciuotis?? ba kotai labai jau uzsimaniau blush2.gif blush2.gif

dar man patinka kai svelniai ir teviskai i kakta pabuciuoja thumbup.gif
Atsakyti
Man tai paitnka visi bučiniai, kai aš bučiuoju, mane bučiuoja, bučiuoja į lūpas, kaklą ir visur visur. Neįsivaizduoju gyvenimo be bučinių
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2005 02 28, 22:12)
oj, patinka visokie - ir aistringi, ir itin svelnus ir taip vadinami globejiski buckiukai.  tongue.gif O jautriausiai reaguoju kai kakla buciuoja - net siurpuliukai perbega  smile.gif Ech  rolleyes.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 01, 00:07)
Tiesiog Geras, kiek tau metų? Problemos su priešinga lytimi, ar spuogai užpuolė?  blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif Tiesiog geras, nematei dar per TV - nusiunti zinute 1326 ir atsiuncia instrukcijas ne tik kaip buciuotis, bet ir kaip susipykt, ir susitaikyt, ir meilej prisipazint...
Atsakyti