Būčiniai turi būti šlapi ir gilūs, o liežuviai susipynę. O bučinukai apie kaklą, ausis tikrai virpinantys Visi bučiniai turi būtu su mylimu, geidžiamu vyru, kitaip net aistringiausias bučinys neuždegs tolimesniems meilės žaidimams.
Keturi dalykai niekada nesugrįžta: ištartas žodis, paleista strėlė, praėjęs gyvenimas ir praleista galimybė
Jeigu su mylimu ir labai geidziamu zmogum, tai tada bet koks bucinys yra Nors as tai prisidedu prie daugumos nuomones - man patinka kai buciuoja kakla, krutine, pilvuka. Nu zodziu mane visa...
Moteris visuomet skraidys, bet nuo vyro priklauso ar ant šluotos, ar su sparnais...
Mano mieliausias moka superiskai buciuoti kakla, tiesiog galiu istirpti , bet ne kiekvienas taip moka . Buves vaikinas bande (kai draugavome seniau, o ne dabar ) pabuciuoti, bet nepajutau jokio malonumu! Buciniai yra menas
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel
Hmm...man tai slapi patinka Prasidedantys nuo svelnuciu ir nedrasiu..nuo tokiu atsargiu...toliau vis labiau kaitinanciu..ir iki tokiu...kad kita diena lupytes skauda..bet ka darysi, kai uzvaldo aistra norisi suvalgyti...am amam.... hm, gal jau reik eit namuciu buciuotis?? ba kotai labai jau uzsimaniau
dar man patinka kai svelniai ir teviskai i kakta pabuciuoja
True love is like ghosts, which everyone talks about but few have seen."
oj, patinka visokie - ir aistringi, ir itin svelnus ir taip vadinami globejiski buckiukai. O jautriausiai reaguoju kai kakla buciuoja - net siurpuliukai perbega Ech
Tiesiog geras, nematei dar per TV - nusiunti zinute 1326 ir atsiuncia instrukcijas ne tik kaip buciuotis, bet ir kaip susipykt, ir susitaikyt, ir meilej prisipazint...