Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

QUOTE(poskriptum @ 2005 03 23, 14:44)
Na ir fantazija. thumbup.gif  Turi stulbinančių gabumų suvilioti. Reiks ir man išbandyti. g.gif

Maloniausi buciniai - mylimo vyro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2005 03 23, 15:19)
Maloniausi buciniai - mylimo vyro  thumbup.gif

Kad ir kur bebuciuotu, visad tirpstu is laimes ir malonumo wub.gif
Atsakyti
Bucinys tai toks jungiklis, kurio neatlaiko joks saugiklis ....
Atsakyti
Man viskas nuo nuotaikos priklauso. Viena akimirka patinka svelnus lupu prisilietimai,kita-uzsimanau prancuzisko,siaip ir pasikandzioti nieko pries bunu. Kaip ir dauguma tirpstu nuo buciniu i kakla,lupas,krutine... ir zemiau blush2.gif
Atsakyti
Man patinka, kai bučiuoja man pilvuką ypač prie bambutės.Va.Ir išvis man patinka kai bučiuojamas visas kūnas nuo ausyčiu iki pirštukų..........
Atsakyti
Prancūziški wub.gif rolleyes.gif , bet tie tikri prancūziški, o ne lietuvio sufalšyvinti blush2.gif
O šiaip patinka visokie bučiniai - svarbiausia, kad bučiuoklis mokėtų juos tinkamai atlikt. Nepritariu, kad su mylimu bet kokie bučiniai yra patys geriausi - kartais paprasto nemylimo žmogelio technika visus galus nutirpina geriau nei mylimas ir mylintis vyras. Apie jausmus nekalbu - tik meistriškumo klausimas 4u.gif
Atsakyti
man nuo nuotaikos priklauso, kokie bučiniai jaudina, kartais švelnūs, kaip drugelio prisilietimas, o kartais, stiprus, aistringas vyro bučinys ooo ką daro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2005 05 05, 23:04)
man nuo nuotaikos priklauso, kokie bučiniai jaudina, kartais švelnūs, kaip drugelio prisilietimas, o kartais, stiprus, aistringas vyro bučinys ooo ką daro tongue.gif

[SIZE=7][COLOR=purple]
Visada malonu kai tave bučiuoja mylimas ir artimas žmogus, tik gal per eilę metų nebelieka to tokio susijaudinimo, virpuliukų bėgiojančių po kūną. friends.gif
Atsakyti
jooo........ geras dalykelis tie bucinukai, jei ilgiau buciuojiesi ir dar jei labai letai ir svelniai, tai po to jau gali ir neatsilaikyti nuo smileysex.gif
mes kai bunam kartu (kai ne darbuose) tai labai daznai vienas kita buciuojam mini bucinukais, kartais ir maxi... rolleyes.gif
Atsakyti
Kai vyras laiko delnais veidą ir lėtai įsisiurbia į lūpas, man nutirpsta blauzdos. Anksčiau vyras juokaudavo, kad mane labai lengva "suvystyti"... smile.gif
Atsakyti
Mėgstu bučiuotis labai, labai
O kai vyras bučiuoja žemiau juosmens, tai ojojoj
bet turbūt ne man vienai ax.gif
Atsakyti
Niu ir prikvarksejot cia apie tuos bucinius smile.gif Gaila,kad siuo metu nera ka pabuciuoti,nes taip uzvedet smile.gif
Atsakyti