Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

Man tai kazkaip labai noretusi, kad vyras kada viesai draugiskai paksteltu i zanduka ar pan. - jis labai santurus zmogus, niekad viesai jokiu emociju nerodo, nemegstu ir as visokiu pasiseiliojimu viesai, bet taip malonu butu, kad kada pvz prie giminiu, draugu apkabintu, pabuciuotu - nu taip draugisku, lengvu buckiu. Gal as vel perdaug noriu, ane? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 03 27, 12:18)
Man tai kazkaip labai noretusi, kad vyras kada viesai draugiskai paksteltu i zanduka ar pan. - jis labai santurus zmogus, niekad viesai jokiu emociju nerodo, nemegstu ir as visokiu pasiseiliojimu viesai, bet taip malonu butu, kad kada pvz prie giminiu, draugu apkabintu, pabuciuotu - nu taip draugisku, lengvu buckiu. Gal as vel perdaug noriu, ane? doh.gif

ne per daug nori...normalu...jk moterys esam...mums reikia vyro demesio ir svelnumo...o bucinukai ir nekalti apkabinimai taip susildo sirdi.... ax.gif
Atsakyti
Geras dalykas tie bučiniai thumbup.gif Man svarbiausia, kad būtų švelnūs. Patinka prancūziški mirksiukas.gif O va kai kaklą, akis bučiuoja, tai iš viso lydausi...
Atsakyti
Man patinka bučiuoti krutinę blush2.gif
Atsakyti
o taip...kai kakla ar krutine buciuoja - lydytis galima blush2.gif

mano manymu vistiek buciniai - labiausiai uzvedanti ir intymiausia..mmm glamone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza @ 2006 04 25, 22:00)
mano manymu vistiek buciniai - labiausiai uzvedanti ir intymiausia..mmm glamone  blush2.gif

Man, pavyzdžiui, bučiniai irgi labai intymu. drinks_cheers.gif Negalėčiau su bet kuo to daryt.
Atsakyti
lydausi kai buciuoja kakla ir nugara... ax.gif ax.gif
na bet svarbiausia kas buciuoja, o po to jau kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 05 15, 10:51)
lydausi kai buciuoja kakla ir nugara... ax.gif  ax.gif
na bet svarbiausia kas buciuoja, o po to jau kaip biggrin.gif

va va tikra tiesa, turint omeny kad mano pasakaičiavimais, 60% lietuvaičių vyrų išvis to nemoka daryti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jei koks pradeda kaip mulas seiliotis arba bando uždusinti tipo aistringu bučiniu, tai jau geriau nieko schmoll.gif atšoak visos fantazijos. Jaučiu naują temą reikia užvesti: kokį šlykščiausią bučinį esat patyrusi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atrodo taip nesunku švelniai, taktiškai, bet kartu ir aistringai bučiuotis, bet ne, reikia bandyt apkramtyt ar dar ką nors prisigalvoja tongue.gif stuobriai tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 15, 13:12)
bet ne, reikia bandyt apkramtyt ar dar ką nors prisigalvoja tongue.gif stuobriai tongue.gif  cool.gif

Oi, kaip džiaugiuosi, kad to neteko patirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2006 05 15, 19:20)
Oi, kaip džiaugiuosi, kad to neteko patirti  mirksiukas.gif

tau pasisekė, tikriau tariant arba jauna labai esi, arba tik su vienu - dviem bandei tai daryti hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
svelnus, ilgi ir zaismingi i lupas clap.gif
kai svelniai kakla buciuoja thumbup.gif
o kai pecius ar nugara isvis kaifas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekvienas bucinys is mylimo zmogaus yra pats maloniausias... 4u.gif
Atsakyti