Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

Na įdomu ar yra žmonės kuriem nepatinka bučkiai g.gif
Man labiausiai patinka kai bučiuoja pėčius thumbup.gif na ir aišku visą kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 06 09, 15:56)
Man labiausiai patinka kai bučiuoja pėčius thumbup.gif na ir aišku visą kitą biggrin.gif

O man labiausiai patinka, kai "visa ta kita" butchiuoja. biggrin.gif
Atsakyti
Kai man bučiuoja nugarą, tai iš malonumo net seilės bėga biggrin.gif
Atsakyti
kai mano brangusis so svelniom lupytem prisiliecia...ohhhhhh....tai toks kutuliukas per visa perbega, atrodo, kad tuoj istirpsi...bet labiausiai patinka kai buiuoja krutine...tiesiog alpstu..
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 06 09, 16:56)

Yra kam nepatinka. Mano buvusiam nepatikdavo buciniai - is principo, tiesiog stengdavosi kuo maziau, ir tai tik del manes tuos kelis isspausdavo. schmoll.gif
Todel jis dabar ir buves biggrin.gif
Atsakyti
O mano vyrui irgi atsibodo bučiuotis gun_bandana.gif
Nervas ima, kaip jis tingi mane bučiuot ir iš kart eina "prie reikalo". O man laaaabai noris būt nubučiuotai.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bučiniai yra gerai...
Atsakyti
Tur but vienareiksmiskai atsakyti kokie buciniai patinka - neimanoma, nes visi buciniai buna fantastiski, kai juos gauni is mylimo zmogaus... blush2.gif
Atsakyti
o man visokie ir visur blush2.gif
Atsakyti
wub.gif buciniai visokie niam niam... Ypac pirmieji wub.gif
Atsakyti
man irgi patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 07 12, 16:56)
O mano vyrui irgi atsibodo bučiuotis  gun_bandana.gif
Nervas ima, kaip jis tingi mane bučiuot ir iš kart eina "prie reikalo". O man laaaabai noris būt nubučiuotai.

O va maniškis tai tikras bučiuoklinis biggrin.gif , labai jau jis mėgsta bučiuotis smile.gif , aišku aš tuo tik džiaugiuosi smile.gif .
Na, o kokie bučiniai, tai priklauso kur ir kada smile.gif, bet patinka netgi bučinukai į skruostuką, maniškis taip švelniai moka pabučiuoti, net šiurpuliukai laksto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 29 rugpjūčio 2005 - 11:39