Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

Sveikos,
Tikrai nedaryciau jokios operacijos, jei tai nebutu butina.
Pati visa gyvenima baisiai kompleksuoju del mazos krutines ir tai man labai trukdo gyventi... cry.gif
Taigi, po ilgu svarstymu ir abejoniu, nusprendziau pasididinti krutine pas Vitku. Zinau, kad pas ji brangiau. Bet, man atrodo, kad jis patikimiausias plastikos chirurgas Lietuvoj. Baisiai bijau, bet ir labai noriu.
Aisku, nedarysiu labai dideles krutines, man paciai labai negrazu. Bet noriu siek tiek didesnes. Va verysad.gif
Buciau labai dekinga, jei atsilieptu tos, kurios pasidare tokia operacija arba rimtai planuoja darytis ax.gif
Atsakyti
Sveikos panelės,merginos,moterys ir vyrai mirksiukas.gif Turiu labai džiugių naujienų tam,kas turi randu.Skambino mano chirurgė ir sako man : turiu jums labai gerą žinią thumbup.gif .Nuo 1962m.yra daromi bandymai su kažkokiais implantais (ar kaip ten jie vadinasi...),kurie regeneruoja odos lasteles.Taip kad įmanoma pašalinti randą,kad neliktų jokios žymės.Apie tai nebuvo kalbama kadangi su oda eksperimentai buvo sudėtingi ir turėjo būti išbandoma įvairūs variantai.Žinoma Lietuvoje šis dalykas bus naudojamas turbūt po kokių kelerių metų ir žinoma ne pigus,bet viltis juk yra thumbup.gif
Man pačiai tai skamba kaip stebuklas,bet gruodžio mėnesį žinosiu viską tiksliai,nes chirurgė vyks stebėti operacijos ir mokytis dirbti su tokiais implantais.
Būtinai parašysiu drinks_cheers.gif
Aš labai džiaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
Atrodo, čia visos su idealiomis ausimins, nes niekas taip ir neatsakė į mano klausimą cry.gif
Atsakyti
O gal nori konkrečiai ką nors paklausti? Nes,manau,ausu operacijos nera sudetingos.Viskas priklauso nuo tavo ausu ir nuo noru mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur operavotės rolleyes.gif
Kokios kainos unsure.gif ir nuo ko kaina priklauso ( nes kelių klinikų puslapiuose radau pvz. 700-2000, kodėl toks intervalas?).
Ar skaudėjo biggrin.gif, kaip gyja ir kada geriau darytis: vasarą ar žiemą?

Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2005 10 16, 18:14)
Kur operavotės  rolleyes.gif
Kokios kainos  unsure.gif ir nuo ko kaina priklauso ( nes kelių klinikų puslapiuose radau pvz. 700-2000,  kodėl toks intervalas?).
Ar skaudėjo  biggrin.gif,  kaip gyja ir kada geriau darytis: vasarą ar žiemą?

Žiemą mažesnė infekcijos tikimybė. Mano bendradarbis darėsi tokią operaciją, tai gal porą savaičių vaikščiojo apibintuota galva. Jis šiuo metu jau nebedirba, o tai galėtume jo smulkiau paklausinėt.
Gal 700 lt kainuoja vienos ausies operacija? Gal kam reikia jas dar ir pamažint, ne tik priglausti? Todėl ir kaina tokia .
Atsakyti
Kurią kliniką Vilniuje būtų geriau rinktis ausų korekcijos operacijai: Estetinės Plastinės Chirurgijos centrą Pamėnkalnio g. ar Grožio terapijos ir chirurgijos kliniką g.gif ?

Dar pasižiūrėjau, kad Kaune iš viso perpus pigiau ta pati operacija, gal ten geriau operuotis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2005 10 20, 20:04)
Kurią kliniką Vilniuje būtų geriau rinktis ausų korekcijos operacijai: Estetinės Plastinės Chirurgijos centrą Pamėnkalnio g. ar Grožio terapijos ir chirurgijos kliniką g.gif ?

Dar pasižiūrėjau, kad Kaune iš viso perpus pigiau ta pati operacija, gal ten geriau operuotis g.gif ?

Grožio-terapijos ir chirurgijos klinikoje kadaise pas pastikos chirurgą R. Vaičiūną norėdama tik pasikonsultuoti sumokėjau 160 lt (na, gal 140 lt). Tai pati įsivaizduok kokios ten kainos. Lazdynuose, Raudonojo kryžiaus ligoninėje susižinok ar dar dirba mikrochirurgė E. Knėpienė arba chirurgas Riauba ir darykis tą operaciją perpus pigiau pas juos. Arba pas tuos pačius gydytojus privačioj klinikoj už dvigubai didesnę kainą. Vat taip. Juk jau rašiau apie tai.
Atsakyti
Na linkiu visoms sekmes mergaites besidarancioms, pasidariusioms operacijas.
As tai kolkas nezadu nieko imtis, nors nosyte kiek pasimazinti gal ir noretusi, bet siaip kol mane myli tokia, kokia esu, tai nesirysiu tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 10 21, 07:15)
Grožio-terapijos ir chirurgijos klinikoje kadaise pas pastikos chirurgą R. Vaičiūną norėdama tik pasikonsultuoti sumokėjau 160 lt (na, gal 140 lt). Tai pati įsivaizduok kokios ten kainos. Lazdynuose, Raudonojo kryžiaus ligoninėje susižinok ar dar dirba  mikrochirurgė  E. Knėpienė arba chirurgas Riauba ir darykis tą operaciją perpus pigiau pas juos. Arba pas tuos pačius gydytojus privačioj klinikoj už dvigubai didesnę kainą. Vat taip. Juk jau rašiau apie tai.

Pamėnkalnio g. kainuotų 1500-1600, konsultacija apie 50 Lt. Sužinojau, kad Knepienė dar dirba Greitosios pagalbos ligoninėje. Kaip paprastai pilietei pakliūti į šios ligoninės skyrių operacijai? Nes kiek žinau, čia dažniausiai vežamo žmonės po l. sunkių traumų ir pan. O gal aš klystu?
Atsakyti
Nejau nera mamyciu ar ne mamyciu, pasidariusiu krutines didinimo operacija???
Labai reiktu atsiliepimu.... Jei nedristat cia parasyt, gal galetumet i AZ? 4u.gif
Atsakyti
Taip labai reikėtų jūsų nuomonių ir atsiliepimų apie krutų korekciją(kas nori parašyti kad tai nereikalinga operacija- nesivarginkit). Kokie specai yra geriausi? Gal kas žino kokie rezultatai būna kai kartu šalinamas odos perteklius, noriu daryti tokia op. tad reikia info, gal kas turi kokių atsiliepimų apie chirurgą Gelžinį( jis Klaipėdoj operuoja). ax.gif
Atsakyti