Aš irgi norėjau daryti krūtų korekcijos operaciją, bet dabar entuziazmas atvėsęs

Aš "nusisapaliojau", kad krūtis pakelia natūraliai, t.y. kažkur išpjauna dalį odos, susiūna ir taip va pasikelia

Bet kur tau..pasirodo, krūtinę gali pakelt tik dėdami spec. formos implantą po krūtimis, t.y. po krūtinės raumeniu. Na, bent jau mano atveju, nes mano krūtinė neturi pakankamai liaukinio audinio (t.y. 75B). Na, implantas tai implantas, bet man buvo baisiausia tai, kad tą implantą po kažkur 15 metų rekomenduoja keist..Krūtų korekcija kainuotų kažkur 4000 - 6000 Lt. (kaip skaičiuojamos tos kainos man neaišku). taigi reikia šiaip jau būti pakankamai užtikrinta, kad po 10-15 metų rasi dar 4000 -6000 Lt.

Randas lieka aplink spenelį ir nuo spenelio dar žemyn

Kadangi gydytojas nenusiteikęs meluot, tai sakė, kad tas randelis žemyn metus tikrai bus matomas ir vėliau matysis kaip blyškesnė plona juostelė..

Apie spenelį sako lieka ne toks pastebimas...
Jei būtų didelė krūtinė ir reiktų be implanto iš liuakinio audinio formuot aukštesnę krūtį, tai būtų dar vienas horizontalu srandas po krūtimi

Tai va, man trūksta "papuko mėsos", kad padaryt viską natūraliai

Be to, po operacijos kažkur lyg ir mėnesį sakė reiktų nešiot kažkokią specialią liemenėlę, skausmas sako būna (berods ypač keliant rankas), bet pakenčiamas ir sugijus aišku viskas praeina.
Gal aš dar visgi gimdysiu, tai kažkaip ir nespirgu....noriu antro vaikelio, gydytojas sakė, kad jau geriau būtų moteris visus vaikus išgimdžiusi kiek norėjo, nes pakoreguota krūtinė - neamžina