http://www_klinika_lt/kainos.phtml
Cia visu operaciju kainos, as jau pradedu apsigalvoti :-/
:oNa ir kainos!Mano drauge Amerikoj pasidare krutu didinimo operacija,kainavo 2000$.
As pati tai noreciau pakelti krutis,nes po 2 vaiku...Tik aisku,jei zinociau,kad nebus blogu pasekmiu.
Mes visos rašinėjamės apie grožio procedūras ir t.t. Norėčiau paklausti ar kas nors darėsi kokią operaciją. Aš pavyzdžiui norėčiau pasišalinti riebaliukus nuo pilvo nors jei apie tai sužinotų vyrukas iškart pareikštų, kad tai nesąmonė ir lieptų lakstyt krosus
).
Pasidalinkite patirtimi, o gal jau ir vėl buvo tokia tema?

Pasidalinkite patirtimi, o gal jau ir vėl buvo tokia tema?

as labai noriu pasidaryti nosies plastine operacija. dabar kaupiu pinigelius ir informacija
asmeniskai pazystu zmoniu darusiu plastines operacijas. nezinant neitartum

asmeniskai pazystu zmoniu darusiu plastines operacijas. nezinant neitartum

Daryt nesidariau, bet dar pagimdžius du vaikus, eisiu nuo žemės kelt papukų
Garbės žodis, pasiimsiu atostogas, paskolą arba storą kiaulę taupyklę ir užsidarysiu kokioj klinikoje
Na,. lašinukų atsikratoma, neverta išlaidauti..Didelių kitų defektų neturiu
O sensti žmogus savaime, natūraliai..gal galima kokias pykčio raukšleles pripildyt, bet aš dar pagalvosiu, ar verta gyvenimo patirtį iš veido trint

Idomu pasidare, o kiek papuku pakelimo operacija kainuoja? Dabar kol maitinu vaikeli, tai viekas gerai, atrodo, tik dviem ismerom didesni papuku nesimo itaisa uzsidedu. O kas bu po to
Maciau kaip "spanielio ausiukai" atrodo...
laaabai jau nieko gero...

Maciau kaip "spanielio ausiukai" atrodo...

Manau, kad kaina prikaluso individualiai nuo operacijos. pakankamai tikslu ispudi galima susidaryti nuejus i Sugiharos website. bet mielos moterys nepamirskit paklaust savo gydytojo apie sauguma tokios operacijos, aisku rizikinga yra bet kokia. as skaiciau, kad implantams yra duodama 10m "garantija", bet po to patartina juos keisti, tai ar verta sitiek investuoti, kesti baisinius skausmus, kai zinai kad tai nera 100% patikima.

As tai jau ka pasidarysiu, ta pasidarysiu, bet pilva tai jau tikrai nusipjausiu. Man po dvieju nestumu plokscio pilvo nebeatstatys nei mankstos, nei subalansuota mityba, nes yra plyses kazkoks ten poodinis sluoksnis. Be to, pilvas visas, net auksciau bambos, isvagotas storiausiomis strijomis. O kai daro pilvo sienos korekcine operacija, ir tas strijas nurezia. Jidryshtararai, kokia busiu ploksciapilve

oooooo,as taip noriu antro vaiko.....ale jeigu tikrai labai pilvas nukencia tai reik pagalvot
juokauju
kas tas pilvas lyginant su mazuliuku
bet jeigu jau taip atsitiku kada,kad pilvas nukartu ir butu baisiai man nebepatinkantis dalykas,tai manau pasitaupyciau ir prasioperuociau ji
o dabar darysiu veido slifavima,na tokia cia ir plastine,nu bet vistiek,visada yra rizika....

o dabar darysiu veido slifavima,na tokia cia ir plastine,nu bet vistiek,visada yra rizika....