Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

nedariau, bet siek tiek zinau
cia turbut apie liposakcija kalbi.
Maximalus riebalu pasalinimas - 1-2 kg per viena karta.
Taigi, jei turi daugiau, tada rekomenduojama is pradziu numesti maximuma dietu ir sporto pagalba.
Ir kai esi patenkinta savo figura, isskyrus tik pilvuka, arba galife ant slaunu arba galife ties keliu (sunkiausiai koreguojamos vietos) - tik tada rekomenduojama si procedura.
Nes atsistatymo periodas gan ilgas - iki 2 men: bus patinimai, kraujosvyros, melynes, reikes spec kelnes nesioti.
Atsakyti
Oi, tai man užtektų tik biški nuo pilvo laugh.gif
O įdomu apie krūtų pakėlimą g.gif Aš pvz silikono kažkokio dėt tai nenorėčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 07 12, 15:48)
Oi, tai man užtektų tik biški nuo pilvo laugh.gif
O įdomu apie krūtų pakėlimą g.gif Aš pvz silikono kažkokio dėt tai nenorėčiau wink.gif

krutu pakelimas , didinimas, mazinimas skiritngos operacijos.
vietoj silikono kiek zianu galima fizioligini skysti deti, tik jo savybes kitokios, kliukses vandenukas biggrin.gif
Atsakyti
As va dabar kazkaip susimasciau:
visai noreciau truputi riebaliuku atsiurbt, ir krutine pakelt, bet visa tai tik po antro vaiko, tai reiskia minimum po kokiu 3-4 metu, o iki to laiko tikiuosi kaip nors ir be operaciju apsitvarkyt. Bet kai zinai kad operacija kur kas maziau vargo kainuojantis procesas (kad ir laiko atzvilgiu) kazkaip taip norisi kuo greiciau ir efektyviau g.gif
Bet kol as surinksiu pinigeliu tokiam reikalui tai turbut praeitu ohoho kiek laiko g.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau pagimdziusi nuo siknytes ir slaunu riebaliukus nusiurbti. Kiek zinau, tai viena pigiausiu operaciju. Po to jau galima ir sportuoti. Kai i treniruokliu sale ateina moterys su tokiom slaunim kaip "galife kelnes" (cia kai siek tiek zemiau uzpakalio ir slaunu sonose issikisimai), sportuoja, vargsta o jos kaip yr taip yr. Ta riebalini sluoksni tik operacija ir gali pasalinti!

O jei per pora meteliu turesiu ir antra vaikeli, tai noreciau krutine pasitaisyti (pasididinti). Sako, kad po 10m vel reikia ja tada taisyti. Bet kai kaina 10 000lt, tai pre desimt metu galima bus ir vel susitaupyti!

O del operacijos rimtumo ar pasekmiu: tai ar Cezaris, ar apendicitas ar papu padidinimas - tai juk vistiek operacijos ir kiekviena ju rizikinga!
Atsakyti
As didinausi lupas,buvo plonytes,o dabar turiu padoraus dydzio.Esu visiskai patenkinta dabartiniu dydziu,nei per storos,nei per plonos.
Beto labai daznai moterys nusivylia operacija,tikisi visai kitko.As manau kad operacija gali pakoreguoti,bet jokiu budu grazesnes nepadarys(nekalbant apie kuno operacijas).
Kam niekada nesirysciau tai krutines operacijai.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 12, 09:10)
As tai jau ka pasidarysiu, ta pasidarysiu, bet pilva tai jau tikrai nusipjausiu. Man po dvieju nestumu plokscio pilvo nebeatstatys nei mankstos, nei subalansuota mityba, nes yra plyses kazkoks ten poodinis sluoksnis. Be to, pilvas visas, net auksciau bambos, isvagotas storiausiomis strijomis. O kai daro pilvo sienos korekcine operacija, ir tas strijas nurezia. Jidryshtararai, kokia busiu ploksciapilve tongue.gif

Kazkada labai daug skaiciau straipsniu apie plastines operacijas.Butent tavo atveji atsimenu,kad per operacija visa pilvo oda zemyn patraukia, bet po to isilgas didelis randas prie chmm virsaus palieka.Man jis atrode tragiskai,bet moteris buvo visiskai patenkinta,kad nebeteks daugiau ziureti i strijomis isvagota pilvuka.
Papildyta @ [mergetime]1091212727[/mergetime]
Moterytes,girdejau,kad Ukrainoje labai gerai operacijas daro ir kainos kai kurioms operacijoms net 1000 doleriu nesiekia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa: 30 liepos 2004 - 20:37
Vanesa,

ar pazisti ka nors ten pasidariusi operacija?

siaip kuomet as buvau pries g.gif , 4 ar 5 metus ukarainoje, ten daugelyje atveju buvo 2 tarifai - vietiniams, ir tokiems "kapitalistams" kaip mus vadino biggrin.gif

idomu butu , geru, patikimu ukrainos plastiku pavardes, klinikas suzinoti ...
Atsakyti
ar darytumetes plastine operaciaj jei turetumete pakankamai pinigu tam? o gal jau pasidarete?
Atsakyti
Ash daryciausi, jei ishkiltu tokia butinybe. smile.gif
Atsakyti
Ir as daryciausi, jei finansai netrukdytu rolleyes.gif
Atsakyti
priklauso nuo situacijos rolleyes.gif jei mane kazkas nuolat trikdytu, tai turbut ryzciausi tam, bet tai turetu buti labai apsvarstyta... tai tureti buti butinybe o ne galimybe...
o siuo metu nieko sau nedaryciau rolleyes.gif
o apie kokia operacija sneki jei ne paslaptis? wub.gif
Atsakyti