Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

Apsisprendžiau pasidaryti nosies operaciją.
Dabar naršau po internetą ieškau info.
Iš tiesų problematiška. blink.gif Tų klinikų ne tiek ir daug, ypač Vilniuje. Į Kauną važiuot matyt neapsimokės - kaip nukakti į perrišimus, vyras ir taip nesužavėtas mano idėja, o pati tai tikrai nevairuosiu.
Reklamose surašytos chirurgų pavardės, kai kur nuotraukos, kainos ir viskas. Rinkis. doh.gif

Tikiuosi gal čia kas užklys turėjęs tokių operacijų ir pasidalins patirtim.

Lyg ir žinomas iš televizijos Radzevičius, bet būtent tai ir atbaido. Kiek mačiau per teliką jo tvarkytas nosis, man nepaliko įspūdžio. Gal kai daro veltui tai nieko, bet kai moki didelius pinigus tikiuosi įspūdingesnių rezultatų. O ten vos įžiūrimai tos nosys patrumpėjo.

Dar iš žiniasklaidos žinoma E. Knėpienė - bet bijau kad reklamos daugiau nei profesionalumo.

Gal dar kas pažers kokių atsiliepimų, lauksiu. Operaciją galvoju darytis rugpjūčio gale, kad nereiktų pusę vasaros su fanarais vaikščiot.
Atsakyti
O as dariausi plastinę pernai rudenį. Koregavausi nosį. Žinokit likau labai patenkinta, o ir sumokėjau nelabai daug - 3500l Lt. Bet čia už pilną korekciją ir pertvaros sutvarkymą plius. Dariausi pas Gintarą Papečkį Kaune, tikrai liuks.
O va galit ir rezultatus pažiūrėti:
Čia prieš operaciją:
user posted image
O čia tokia kokia esu dabar:
user posted image

blush2.gif 4u.gif
Vat ir viskas, aš esu tik už tokias operacijas, jei tik žmogui to reikia smile.gif
Papildyta:
Matilda1,
tikrai siūlau darytis pas G. Papečkį, nuostabus gydytojas, labai rūpestingas. Labai paiso klientų norų, bet ir pasako kas įmanoma ir ko ne, parodo kaip atrodys po operacijos ant kompo, viską derina su klientu, ir kaip jau sakiau jei klientas nori neimanomo iskart perspeja. arba jei bus negražu kaip klientas nori irgi perspėja. Pvz aš norėjau tik kuprelę nuimti, ir daugiau nieko nedaryti, tai man aip parodė kaip atrodytų mano nosis jei būrų darę tik pagal mano pageidavimus...tai blink.gif , palausiau jo patarimo daryti pilną korekciją.
O Radzevičius - jis daro grynai ko nori klientas, ir net nesistengia patarti kaip atrodys gražiau, geriau. Pasakysi nuimt kuprelę - nuims tik kuprelę, o kad nosis bus ilga ir nukabus kažkiek nes nieko daugiau nebuvo daryta - jam pofig.
Pas G. Papečkį perrišimų už kuriuos reikės mokėti po 15 ar 20 Lt bus tik du - pirmas kai išims siūlus ir reikės perdėti didelį gipsą, antras kai reikės perdėti mažą gipsą. Visi tvarkymai, tamponų keitimai ir panašiai - atliekami kol guli klinikoje ir jie nėra mokami. Paleidžia tada kai nustoja kraujuoti iš nosies - kai išima tamponus ir nebėra kraujavimo. Mane paleido po paros. Gipsas išviso nešiojamas 10 - 12 dienų, tam laikotarpy ir bus tie du perrišimai.
Dėl kontaktų ir smulkesnės info rašyk až.
smile.gif
Atsakyti
Oi ačiū Simulcika už informacija. Tikrai tokie pavyzdžiai įkvepia. Super atrodai. thumbup.gif
As jau taip pavargau kompleksuoti dėl savo nosies, kad dabar jau niekas nesulaikys.

Bandysiu kol kas pasieškoti gydytojų Vilniuje. Gerai jei viskas čiki, o jei kas ne visai, tai gali tekti ir dažniau apsilankyti.
Gal kas ką girdėjot ar teko susidurti su "Estetinės plastinės chirurgijos centru". (pamėnkalnio g). Man jis toks gan rimtas atrodo.
Atsakyti

Aj tiesa, ko nepaminėjau, buvo šiaip tokių nepatogumų po operacijos. Visų pirma - pirmus pora menesių nosies galiukas kaip aptirpęs ir nejautrus.. čia išssigąst nereikia, viskas normalu, po 2 mėnėsių nutirpimas ima nykti.
Antra - pirma mėnėsį po operacijos būna labai sausa nosies gleivinė - būtina tepti specialiu aliejuku su vitaminu A ir nosytę bent jau ryte vakare isvalyti.
Trečia - nepatariu darytis šaltuoju metų laiku. Nes jei šalčiau bus, skaudės nosytęs vidų, paskui kitos žiemos būna nieko baisaus. Tu nuo aplinkinių sleptis turėsi max 2 savaites. (aš jau po 5 dienų, kai didelį gipsą pakeitė mažu šuoliavau į paskaitas ir šiurpinau grupiokus ir dėstytojus)
Ketvirta - mėlynės, tinimai - man absoliučiai pranyko po dviejų savaičių. Bent jau pirmą savaitę reiėjo gert Traumeel tabletkes ir tepliotis traumeel tepalu.
Penkta - kol neišima siūlų - juos išima po 5 dienų po operacijos - tenka gerti ketanova ir pastoviai tepliotis tuo aliejuku, nes labai nemalonus jausmelis - niezti, tempia, man atrodė kad net ir dantis tempia biggrin.gif ir dar tas 5 dienas tes gerti antibiotikus - gydytojas išrašys kokius.
Šešta - paskui galimos smulkios korekcijos, ypač jei nosis buvo didelė ar itin kreiva (mano tokia buvo) . dažniausiai apsieinama be operaciju pakartotinių, tiesiog į koreguotinas vietas suleidžia specialios medžiagos. korekcijos mokamos (sumokėti reikia už medžiagas, bet neitin daug kainuoja kiek girdejau). Korekcijos atliekamos praėjus metams po operacijos ir tik jei yra reikalas arba klientas to labai pageidauja. Man rudenį nusimato korekcija, nes tiesiog yra mazyte duobutė kauliuke nosies. Nepavojinga, iš principo galima ir nieko nedaryt, bet aš eisiu, gydytojas sakė, kad geriau užpildyti tą duobelę.
Septinta - už 3 mėnėsių po operacijos viską užmiršti ir džiaugiesi nauja nosyte, nes
galiukas nebenutirpęs, nosytė nebėra patinus ir keičiasi nežymiai po to, ir nelabai reikia ją saugoti.
Atsakyti
Nereikės koreguoti tikrai, nebent norėsi dar operuotis, nu kaip Dzeksonas biggrin.gif
Taigi čia ne papai. Nosies operacija yra tai, kad tiesiog šalina kaulą , jei implantų jokių dėt nenori tai ir neteks koreguoti pastoviai. Šiaip nelabai implantus deda čiuju, nebent nosis kaip saga ar kokia forma ypatinga nori. biggrin.gif
Nusiramink, nosies operacija - kartą visam gyvenimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Simulcika dar vienas klausimukas. ax.gif Kaip suprantu iš tavo parašo prieš ir po operacijos draugavai su tuo paciu žmogum. Kaip jis reagavo.

As cia vyrui pranesiau savo sprendima, tai jis matyt pagalvojo kad juokauju.
Tipo gerai, gerai - fantazuok. bigsmile.gif
Bet manau turėtų būti šaunu kai tavo mylimas žmogus pagražėja. Kiek nori gali bubnyti kam to reikia, aš tave myliu ir tokią, bet giliai širdyje vistiek maloniau šalia savęs matyti simpatingą moterį.

Ir dar - o paskui paso keisti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Matilda1 @ 2006 06 01, 00:12)
Simulcika dar vienas klausimukas.  ax.gif Kaip suprantu iš tavo parašo prieš ir po operacijos draugavai su tuo paciu žmogum. Kaip jis reagavo.

As cia vyrui pranesiau savo sprendima, tai jis matyt pagalvojo kad juokauju.
Tipo gerai, gerai - fantazuok. bigsmile.gif
Bet manau turėtų būti šaunu kai tavo mylimas žmogus pagražėja. Kiek nori gali bubnyti kam to reikia, aš tave myliu ir tokią, bet giliai širdyje vistiek maloniau šalia savęs matyti simpatingą moterį.

Ir dar - o paskui paso keisti nereikia.

Šiaip jis aiškino, kad jam jokio skirtumo, bet iš elgesio matėsi kad tai jį paveikė - ir į teigiamą pusę. Dabar daug švelnesnis, atidesnis wub.gif thumbup.gif
O kas liečia reakciją tai net neprieštaravo. Sakė, kad jei dėl to būsiu laimingesnė tai ir jam bus geriau. Aišku sakė kad jam gerai ir taip, bet suprato kad man negerai ir kad man bus geriau kai susitvarkysiu. taip kad su juo nebuvo jokiu bėdų.
Ai dar, kai tik paleido iš klinikos tai atrodžiau baisiai, melynės ištino veidas,įtvaras per pusę veido, aš apsibliovus visa. Bet tai jis tik mane guode ir aiškino kokia aš graži būsiu ir kaip džiaugsiuos po savaitės ar poros. Ir neklydo thumbup.gif 4u.gif
O paso keisti nereikia.
O ir tu, manau, operuotis nori ne dėl vyro o dėl savęs. O jei jis daug aiškins kad jam ir taip gerai, tai gali sakyt kad ne dėl jo čia žadi gultis po skalpeliu o tik dėl savęs. Turėtų nurimti.
Šiaip jei nelabai turi finansų, tai siūlau operuotis ten kur ir aš. Nu tikrai daktaras nebrangininkas, o rūpestis pacientu ir darbo kokybė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Be to jis turi daugiau patirties ir už tą išgirtajį Radzevičių, Aštrauską, Vitkų ar kaip ten.. Jo stažas virš 20 metų berods. Ir jei kas neramina, bet kada gali pasiskambinti, pasakyti kas neramina. Nes dažnai būna, kad neramina tokie dalykai, kurie būna natūralūs. O iš vilniaus į kauną tai kas čia yra nuvažiuoti.


Atsakyti
pritariu plastinei chirurgijai, jei tai daroma su saiku. labai noriu pasididint krutine, nors kartais buna baisoka, pergyvenu del pasekmiu. visgi manau, kad mano didelis noras nugales ax.gif
Atsakyti
Na va, apsilankiau Estetinės plastinės chirurgijos centre (Vilniuje, Pylimo g), pas chirurgą Balaišį.
Nežinau, kažkaip pasimečiau, buvau tokia tikra, kad noriu operuotis, bet po konsultacijos, kurios metu daktaras tik mestelėjo žvilgsnį į mano nosį ir pasakė, kad biški patrumins, pasiaurins na kas gausis tas gausis, suabejojau ar noriu pas jį operuotis. g.gif

Gal kam teko pas jį operuotis, gal kas pakomentuotų. O gal dar paieškoti kito gydytojo. Nu susimėčiau nerealiai. Kažkaip rimčiau įsivaizdavau visą procesą.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 03 28, 12:06)
Mano ausytes operuos balandzio 21 diena  biggrin.gif  galetu dienos greiciau begti...  rolleyes.gif



Sveikute,

Mano ausu operacija liepos 5 d. ir noriu ir bijau. Gal galetum man smulkiau papasakoti kaip ten kas vyksta. Mano vestuves uz pusantro menesio ar jau nesimatys patinimo? Aciu
Mano el.pastas jei ka ausra_mk@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 06 30, 20:53)
Sveikute,

Mano ausu operacija liepos  5 d. ir noriu ir bijau. Gal galetum man smulkiau papasakoti kaip ten kas vyksta. Mano vestuves uz pusantro menesio ar jau nesimatys patinimo? Aciu
Mano el.pastas jei ka ausra_mk@yahoo.com


Labas 4u.gif Gerai, kad nutarei tai padaryti... As dziaugiuosi kasdien ziuredama i veidrodi. thumbup.gif O jau daugiau kaip 2 menesiai praejo. Ar operacija vyks pas daktara Papecki? Na tiesiog nezinau nei ka papasakot.Svarbiausia ka galiu pasakyti tai, kad tikrai nera taip baisu, kaip belaukiant atrodo.Sunkiausia isbuti su ,,ausinem,, savaite laiko.Nepatogu miegoti,baisu,kad nenuslystu ir t.t. Niesti ax.gif O pati operacija tai baisi iki tol kol supranti,kad jau viskas vyksta o tu nieko nejauti... Skauda tik kol leidzia vaistus, bet juk ne karta turbut esi gavusi adatele biggrin.gif pacios operacijos metu as net snaudziau.Gydytojas su sesele kalbejo kazka, o mane snaudulys eme. Radija dar grojo wink.gif Po operacijos jauciausi labai gerai,bet dar liepe paguleti palatoje koki pusvalandi del viso pikto. Siaip ta diena buvau suplanavusi praleisti kaip didziausias ligonis,bet jauciausi lyg ant sparnu.O ryte pries operacija net kilo minciu neiti blush2.gif galvojau buvo nebuvo to 100 lt avanso... Dziaugiuosi,kad ejau thumbup.gif Ir tu dziaugsies clap.gif
As dar ir dabar jauciu,kad ausytes jautresnes. O melsvumas panasiai menesi laikesi.Patinimas gal kiek maziau.Na jeigu ka, tai vestuvem biskuti papudruosi nail.gif
Nezinau ka dar papasakot rolleyes.gif Klausk tu 4u.gif
o jeigu nesugalvosi, tai sekmes ir butinai lauksiu naujienu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 30 birželio 2006 - 21:14
QUOTE(Simulcika @ 2006 06 01, 02:08)
Šiaip jis aiškino, kad jam jokio skirtumo, bet iš elgesio matėsi kad tai jį paveikė - ir į teigiamą pusę. Dabar daug švelnesnis, atidesnis  wub.gif  thumbup.gif
O kas liečia reakciją  tai net neprieštaravo. Sakė, kad jei dėl to būsiu laimingesnė tai ir jam bus geriau. Aišku sakė kad jam gerai ir taip, bet suprato kad man negerai ir kad man bus geriau kai susitvarkysiu. taip kad su juo nebuvo jokiu bėdų.
Ai dar, kai tik paleido iš klinikos tai atrodžiau baisiai, melynės ištino veidas,įtvaras per pusę veido, aš apsibliovus visa. Bet tai jis tik mane guode ir aiškino kokia aš graži būsiu ir kaip džiaugsiuos po savaitės ar poros. Ir neklydo  thumbup.gif  4u.gif
O paso keisti nereikia.
O ir tu, manau, operuotis nori ne dėl vyro o dėl savęs. O jei jis daug aiškins kad jam ir taip gerai, tai gali sakyt kad ne dėl jo čia žadi gultis po skalpeliu o tik dėl savęs. Turėtų nurimti.
Šiaip jei nelabai turi finansų, tai siūlau operuotis ten kur ir aš. Nu tikrai daktaras nebrangininkas, o rūpestis pacientu ir darbo kokybė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Be to jis turi daugiau patirties ir už tą išgirtajį Radzevičių, Aštrauską, Vitkų ar kaip ten.. Jo stažas virš 20 metų berods.  Ir jei kas neramina, bet kada gali pasiskambinti, pasakyti kas neramina. Nes dažnai būna, kad neramina tokie dalykai, kurie būna natūralūs. O iš vilniaus į kauną tai kas čia yra nuvažiuoti.

As taip pat buvau del nosytes pas dr. Papecky konsultuotis pries 5 metus, likau labai nepatenkinta, man jis nepatiko nei kaip zmogus, nei kaip tos srities zinovas... Skubinosi tik greiciau data nustatyt kada atleksiu operuotis, nei ka labai paaiskino, nei parode kokia ta nosis bus, taip ir atshalde mano nora operuotis pas ji. Viena drauge pas jy krutine daresi, liko taip pat nepatenkinta... Nors gal pasikeite per tiek metu, nezinau. O man geriausias sios srities specas atrodo dr.Vitkus, jo stazas daugiau nei 30 metu, tik aisku kainos labai kandziojasi, bet manau pasitikeciau tik juo. Dabar vel pradejau galvot apie operacija, ypac kai pamatai tokius stebukliukus kaip tavo atveju...nosyte nuostabi 4u.gif
Atsakyti