QUOTE(Matilda1 @ 2006 06 01, 00:12)
Simulcika dar vienas klausimukas.

Kaip suprantu iš tavo parašo prieš ir po operacijos draugavai su tuo paciu žmogum. Kaip jis reagavo.
As cia vyrui pranesiau savo sprendima, tai jis matyt pagalvojo kad juokauju.
Tipo gerai, gerai - fantazuok.
Bet manau turėtų būti šaunu kai tavo mylimas žmogus pagražėja. Kiek nori gali bubnyti kam to reikia, aš tave myliu ir tokią, bet giliai širdyje vistiek maloniau šalia savęs matyti simpatingą moterį.
Ir dar - o paskui paso keisti nereikia.
Šiaip jis aiškino, kad jam jokio skirtumo, bet iš elgesio matėsi kad tai jį paveikė - ir į teigiamą pusę. Dabar daug švelnesnis, atidesnis
O kas liečia reakciją tai net neprieštaravo. Sakė, kad jei dėl to būsiu laimingesnė tai ir jam bus geriau. Aišku sakė kad jam gerai ir taip, bet suprato kad man negerai ir kad man bus geriau kai susitvarkysiu. taip kad su juo nebuvo jokiu bėdų.
Ai dar, kai tik paleido iš klinikos tai atrodžiau baisiai, melynės ištino veidas,įtvaras per pusę veido, aš apsibliovus visa. Bet tai jis tik mane guode ir aiškino kokia aš graži būsiu ir kaip džiaugsiuos po savaitės ar poros. Ir neklydo
O paso keisti nereikia.
O ir tu, manau, operuotis nori ne dėl vyro o dėl savęs. O jei jis daug aiškins kad jam ir taip gerai, tai gali sakyt kad ne dėl jo čia žadi gultis po skalpeliu o tik dėl savęs. Turėtų nurimti.
Šiaip jei nelabai turi finansų, tai siūlau operuotis ten kur ir aš. Nu tikrai daktaras nebrangininkas, o rūpestis pacientu ir darbo kokybė
Be to jis turi daugiau patirties ir už tą išgirtajį Radzevičių, Aštrauską, Vitkų ar kaip ten.. Jo stažas virš 20 metų berods. Ir jei kas neramina, bet kada gali pasiskambinti, pasakyti kas neramina. Nes dažnai būna, kad neramina tokie dalykai, kurie būna natūralūs. O iš vilniaus į kauną tai kas čia yra nuvažiuoti.

The dreams in which I'm dying are the best I ever had.