Gal kam teko () pakėlimą be inplantų darytis? labai man knieti, bet dar maitinu, sakė reikia po maitinimo 5 mėn palaukti, atrodo tiek ilgai. Tiesa kokie atsiliepimai apie V. Kaikarį?

QUOTE(Rasytee @ 2005 05 16, 21:46)
kur operacija dareisi kurioj klinikoj ir pas koki chirurga ar po tiek metu vis dar esi patenkinta nereikejo jokiu korekciju ??

Sveikutes
As uz plastines operacijas, bet tik su saiku
Pati jau viena turejusi ir galiu pasakyti po jos jauciuosi daug geriau. Esu labiau pasitikinti svaimi. Net aplinkiniai pastebi mano vidini svytejima
Toms kurios planuojat kazka patobulinti, patarciau nedvejoti ir zengti ta zingsni.

Toms kurios planuojat kazka patobulinti, patarciau nedvejoti ir zengti ta zingsni.
QUOTE(Sweet~cake @ 2011 06 05, 13:30)
kur operacija dareisi kurioj klinikoj ir pas koki chirurga ar po tiek metu vis dar esi patenkinta nereikejo jokiu korekciju ?? 

Girdėjau, kad Rosita iš Junior pasidarė labai kokybiškai būtent nosies operaciją klinikoj Kaune. Čia jų tinklapis gal padės, www.groziochirurgija.lt

QUOTE(Radvilyte @ 2011 07 28, 09:56)
Girdėjau, kad Rosita iš Junior pasidarė labai kokybiškai būtent nosies operaciją klinikoj Kaune. Čia jų tinklapis gal padės, www.groziochirurgija.lt 

maciau vakar Rosita toje klinikoje, tikrai graziai padaryta nosyte, is tikro vos atpazinau, dar taip naglai paziurejau i ja, galvoju kazkur matyta

Laba diena mergytes,
turiu pora klausimeliu
po dvieju pipiriuku,krutine laaaabai netobula
noriu isideti inplantus
butu noras Klaiedoje,gal kas galite kur ka parekomenduoti,bet nenoriu pas kukanova
Dar noreciau atsiliepimu apie pooperacini laikotarpi isgirsti,ir kiek kam kainavo ?
visas sitas malonumas ?
turiu pora klausimeliu

Dar noreciau atsiliepimu apie pooperacini laikotarpi isgirsti,ir kiek kam kainavo ?

QUOTE(smilgaiva @ 2011 08 01, 15:23)
Laba diena mergytes,
turiu pora klausimeliu
po dvieju pipiriuku,krutine laaaabai netobula
noriu isideti inplantus
butu noras Klaiedoje,gal kas galite kur ka parekomenduoti,bet nenoriu pas kukanova
visas sitas malonumas ? 
turiu pora klausimeliu

labukas

jai tam noras didelis yra...as uz

QUOTE(Linuute @ 2011 10 16, 18:18)
aš daugiau sakyčiau jau būtynybė,tada už,o ne šeip sau gulti po skalpeliu ir netik
Sveikutės,
prašau padėti man. gal kas žinote kokį gerą plastikos chirurgą KLAIPĖDOJE? rekomenduojate? ačiū

QUOTE(Sweet~cake @ 2011 06 05, 13:30)

Vitkus man dare . o operacija jau net pamirsau , paziurejus i veidrodi tikrai net mintis tokia neateina kad buvo kazkas kitaip , jau net neatsimenu kaip

korekciju jokiu nesidariau , jokiu blogybiu nera na gal siektiek maziau jautri kvapams tapau

kartais pagalvoju kad galejau dar mazesni galiuka darytis bet cia jau kabinejimasis prie saves