Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Tomaba @ 2007 11 07, 15:09)
pantera83 jau buvau pora puslapiu anksciua savaja suknele ikelus, bet ikelsiu dar akrteli  mirksiukas.gif
ji cia:

http://www.maggiesot...e...&style=J164

woooow, koks grozis cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 11 07, 17:19)
woooow, koks grozis cia  wub.gif

blush2.gif aciu, tikiuosi atsisus tokia kaip nuotraukoj tongue.gif ilgai dar kankinsiuos nezinioj - 14 savaiciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 07, 15:30)
blush2.gif  aciu, tikiuosi atsisus tokia kaip nuotraukoj  tongue.gif ilgai dar kankinsiuos nezinioj - 14 savaiciu  doh.gif

o jei ne paslaptis, kokia jos kaina siunciantis? ir is kur siuntiesi? girdejau, kad siustis pigiau nei pirktis LT g.gif neturiu jokio supratimo, kokios sukneliu kainos doh.gif o jau kazkur uz menesio reiks paciai "prasinest" per salonus LT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 07, 17:09)
pantera83 jau buvau pora puslapiu anksciua savaja suknele ikelus, bet ikelsiu dar akrteli  mirksiukas.gif
ji cia:

grazi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

gal kazkuri domejotes Anglijoje ar bent jau zinote, kiek ten mazdaug kainuotu Pronovias vestuviniu sukneliu nuoma? g.gif

kiek suprantu, Lietuvoje tai apie 2000-2500 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 11 07, 18:12)
o jei ne paslaptis, kokia jos kaina siunciantis? ir is kur siuntiesi? girdejau, kad siustis pigiau nei pirktis LT  g.gif  neturiu jokio supratimo, kokios sukneliu kainos  doh.gif  o jau kazkur uz menesio reiks paciai "prasinest" per salonus LT  lotuliukas.gif

taip zinokit tikrai pigiau, uz ta suma kuria moki nuomotis lietuvoj gali nusipirkt normalia suknele internetu is USA pvz. Argi ne absurdas? Tai as moku uz ja 2500 Lt.

Asarele, anglijoj kainos mazesnes nei lietuvoj bet aukstesnes nei statuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 07, 22:45)
taip zinokit tikrai pigiau, uz ta suma kuria moki nuomotis lietuvoj gali nusipirkt normalia suknele internetu is USA pvz. Argi ne absurdas? Tai as moku uz ja 2500 Lt.

Asarele, anglijoj kainos mazesnes nei lietuvoj bet aukstesnes nei statuose  mirksiukas.gif

Tomaba,
dziugu, kad pigiau UK ax.gif

is kokios internetines parduotuves uzsisakei? ax.gif 4u.gif
pasiziureciau kainas, kad tureciau bent supratima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 11 07, 21:51)
Tomaba,
dziugu, kad pigiau UK  ax.gif 

is kokios internetines parduotuves uzsisakei?  ax.gif  4u.gif
pasiziureciau kainas, kad tureciau bent supratima  blush2.gif

www.bestbridalprices.com

prie kai kuriu kolekciju kainu nera, tai raysk jiem emeila, ir klausk, lb malonus zmones, nuolat atsakydavo gana greitai. Rasyk antroj dienos pusej, i vakara, tada pas juos darbo valandos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 07, 22:56)
www.bestbridalprices.com

prie kai kuriu kolekciju kainu nera, tai raysk jiem emeila, ir klausk, lb malonus zmones, nuolat atsakydavo gana greitai. Rasyk antroj dienos pusej, i vakara, tada pas juos darbo valandos  mirksiukas.gif

nenoriu nusibosti, bet paklausiu 2 paskutiniu klausimu blush2.gif
kokia persiuntimo kaina? ar yra kokios garantijos, jei negautum siuntinio?
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 07, 16:09)
ji cia:

Labai grazi suknele ir dar taip nebrangiai. Na belieka tiketis ji bus tokia pat nuostabi kaip ir nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 11 07, 22:00)
nenoriu nusibosti, bet paklausiu 2 paskutiniu klausimu  blush2.gif
kokia persiuntimo kaina? ar yra kokios garantijos, jei negautum siuntinio?

na kadangi as UK, tai iki manes atsiuntimas dar kainuos 170 doleriu. Po USA siuntimas nemokamas. Turiu drauge amerikoj, tai nurodziau jos adresa, o ji man persius, taip gausis pigiau. Del saugumo manau saugu. Jei moki per paypal'a. Cia tokia sistema zinok net sunku man nupasakot, nueik i www.paypal.com, tipo garantijas suteiteikia del saugiu atsiskaitymu online ir pan. Tai man dar niekada problemu del to nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 08, 01:59)
na kadangi as UK, tai iki manes atsiuntimas dar kainuos 170 doleriu. Po USA siuntimas nemokamas. Turiu drauge amerikoj, tai nurodziau jos adresa, o ji man persius, taip gausis pigiau. Del saugumo manau saugu. Jei moki per paypal'a. Cia tokia sistema zinok net sunku man nupasakot, nueik i www.paypal.com, tipo garantijas suteiteikia del saugiu atsiskaitymu online ir pan. Tai man dar niekada problemu del to nebuvo  ax.gif

didelis ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti