Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Sveikos paneles 4u.gif
gal kuri siunates suknele? Labai idomu kokios kainos..
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2007 11 08, 10:30)
Sveikos paneles  4u.gif
gal kuri siunates suknele? Labai idomu kokios kainos..

as vasara tekejau, tai siuvausi suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 11 08, 10:48)
as vasara tekejau, tai siuvausi suknele mirksiukas.gif

o kiek kainavo jei ne paslaptis?
Atsakyti
Kaip ir žadėjau įdedu suknelės foto, kurią vilkėdama tekėjau ax.gif Tik manojoje sijono dalis buvo lygi, be jokių siuvinėjimu kaip šioje nuotraukoje, visa kita visiškai atitinka.
Atsakyti
QUOTE(VbS @ 2007 11 08, 12:01)
Kaip ir žadėjau įdedu suknelės foto, kurią vilkėdama tekėjau  ax.gif Tik manojoje sijono dalis buvo lygi, be jokių siuvinėjimu kaip šioje nuotraukoje, visa kita visiškai atitinka.

labai daili suknute, neperkrauta, subtili thumb_yello.gif wub.gif nors nuotraukytė galėtų būti didesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as noreciau siutis arba siustis suknele, taciau kai drauge papasakojo kiek dabar turi vargo del savosios sukneles, ji tiek vietis spintoje uzima. o parduoti irgi nerealu, nes kiekvieno zmogaus skonis yra kitas o ir mada keiciasi verysad.gif todel asmeniskai as nusprendziau nuomotis ax.gif ten irgi visokiu nesamoniu buna, suplesitos, murzinos g.gif baisu schmoll.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2007 11 08, 16:23)
ir as noreciau siutis arba siustis suknele, taciau kai drauge papasakojo kiek dabar turi vargo del savosios sukneles, ji tiek vietis spintoje uzima. o parduoti irgi nerealu, nes kiekvieno zmogaus skonis yra kitas o ir mada keiciasi  verysad.gif  todel asmeniskai as nusprendziau nuomotis  ax.gif  ten irgi visokiu nesamoniu buna, suplesitos, murzinos  g.gif  baisu  schmoll.gif
user posted image

na taip ziauriai pagalvojus..kai nuomojiesi, sumoki pinigus, o suknia grazini atgal. Tai jei pasiuvimas maziau kainuoja nei nuoma, galima pasiiut o paskui tiesiog atiduot kam nors ir nelaikyt spintoje, ir jausies kaip isinuomojus smile.gif anksti dar man sneket, pas siuveja nebuvau, tikiuosi nudziugins scare.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 11 08, 12:57)
labai daili suknute, neperkrauta, subtili  thumb_yello.gif  wub.gif nors nuotraukytė galėtų būti didesnė mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Jau rašiau, kad mano vienas iš reikalavimų suknelei buvo paprastumas. Nenorėjau jokių klosčių, gėlių, volanų ir pan. Todėl labiau džiaugiausi, kad pavyko rasto tokią apie kokią ir svajojau. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VbS: 08 lapkričio 2007 - 16:59
QUOTE(Asarele @ 2007 11 08, 10:23)
didelis ačiū už atsakymus  4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2007 11 08, 16:23)
ir as noreciau siutis arba siustis suknele, taciau kai drauge papasakojo kiek dabar turi vargo del savosios sukneles, ji tiek vietis spintoje uzima. o parduoti irgi nerealu, nes kiekvieno zmogaus skonis yra kitas o ir mada keiciasi  verysad.gif  todel asmeniskai as nusprendziau nuomotis  ax.gif  ten irgi visokiu nesamoniu buna, suplesitos, murzinos  g.gif  baisu  schmoll.gif

koks jau cia vargas? g.gif pas mane irgi suknelekabo spintoj ir ji man visai netrukdo.
be to, bent jau man, geriau siutis pagal save suknele ir po to laikyti atminciai nei nuomotis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(maidala @ 2007 11 08, 10:51)
o kiek kainavo jei ne paslaptis?

800 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 08 lapkričio 2007 - 20:02
Graži wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 09, 00:47)
Graži  wub.gif  wub.gif  wub.gif
        user posted image

aha gražu, bet manekenė tai vargšė doh.gif unsure.gif
Atsakyti