Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 09, 00:47)
Graži  wub.gif  wub.gif  wub.gif
        user posted image

Nerealus grozis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 09 lapkričio 2007 - 00:56
QUOTE(saulyteee @ 2007 11 09, 01:52)
aha gražu, bet manekenė tai vargšė  doh.gif  unsure.gif

nu manau ji liekna, bet su photoshopu tikrai dar paliekninta biggrin.gif
nera tai labai sudetinga mirksiukas.gif

o pati suknele bijau gyvai nebutu labai pritrenkianti, labiau tiktu norinciai kuklios sukneles.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2007 11 08, 08:30)
Sveikos paneles  4u.gif
gal kuri siunates suknele? Labai idomu kokios kainos..

As tekejau rugsejo pradzioj, suknele siuvausi. Kaina su suknele ir veliumu 670 Lt. Pasiuvo labai graziai. Kaina ne tokia didele, nes medziagos ne pacios brangiausios buvo. Bet galiu pasakyti, kad kartais panos visai is proto iseina su tom medziagom, nepagaili nei 400 lt uz metra. Manau, to nereikia. Mano atveju viskas atrode labai graziai. Gifiuras pvz. kainavo apie 39 Lt metras
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 11 09, 17:41)
As tekejau rugsejo pradzioj, suknele siuvausi. Kaina su suknele ir veliumu 670 Lt. Pasiuvo labai graziai. Kaina ne tokia didele, nes medziagos ne pacios brangiausios buvo. Bet galiu pasakyti, kad kartais panos visai is proto iseina su tom medziagom, nepagaili nei 400 lt uz metra. Manau, to nereikia. Mano atveju viskas atrode labai graziai. Gifiuras pvz. kainavo apie 39 Lt metras

tai gal gali parodyti savo suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
gal daugeli sukneliu jau esate mate, bet imetu kelias is savo sukauptos kolekcijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asarele: 09 lapkričio 2007 - 17:39
QUOTE(Asarele @ 2007 11 09, 18:36)
gal daugeli sukneliu jau esate mate, bet imetu kelias is savo sukauptos kolekcijos  ax.gif

dvi paskutines graziausios? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 11 09, 19:41)
dvi paskutines graziausios? wub.gif

o man tai ta su drugeliais ir ta Pronovias, kur su sagutemis iki pat apacios.. bet pavadinimo jos niekur negaliu rasti sad.gif
Atsakyti
man taip pat dvi paskutines pacios paciausios
Atsakyti
o man pirmoji suknele super smile.gif tik kad butu balta
Atsakyti
wub.gif Man tai ir ta pirmoji
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Siaip paziurejimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 12 lapkričio 2007 - 02:35