Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

[quote=Shindila,2007 12 21, 15:50]
Pas mane irgi nedidele, bet dabar duoda pakietinimus kad graziai ziuretusi suknele mirksiukas.gif

o tai visai thumbup.gif tada nes galvoju kad ne kaip ziuretusi ........ thumbup.gif
Papildyta:
[quote=DIANAD,2007 12 21, 16:00]
[quote=Shindila,2007 12 21, 15:50]
Pas mane irgi nedidele, bet dabar duoda pakietinimus kad graziai ziuretusi suknele mirksiukas.gif
o tai visai thumbup.gif tada nes galvoju kad ne kaip ziuretusi ........ thumbup.gif
[/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIANAD: 21 gruodžio 2007 - 15:12
o cia manoji suknele smile.gif , kad taip galeciau pakartoti ta diena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 21 gruodžio 2007 - 16:21
QUOTE(Shindila @ 2007 12 21, 13:52)
As matavausi tokia http://www.pasmarija...neles/a626.html ir tokia tik balta http://www.pasmarija...neles/j926.html jos ai graziai atrodo, aisku ne taip kaip cia, foto, bet dabar nznau kuria rinktis lotuliukas.gif

Maggie Sottero wub.gif
Atsakyti
o issirinkau is san patrick wub.gif labai panasios abi suknutes ax.gif bet dave veliuma neriniuota o jis laaabai puosia :wub:dabar biski gailiuosi nes pirmoji biki puosnesne verysad.gif aisku foto labai liemuo i krutine isryskintos bet biski puosnesne pirmoji, issirinkau antraja unsure.gif user posted image ir user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 21 gruodžio 2007 - 20:22
QUOTE(Shindila @ 2007 12 21, 21:59)
o issirinkau is san patrick  wub.gif  labai panasios abi suknutes  ax.gif bet dave veliuma neriniuota o jis laaabai puosia :wub:dabar biski gailiuosi nes pirmoji biki puosnesne  verysad.gif  aisku foto labai liemuo i krutine isryskintos bet biski puosnesne pirmoji, issirinkau antraja  unsure.gif  user posted image ir  user posted image

grazios abi labai, bet man asmeniskai tai pirmoji grazi labai smile.gif na jos abi labai panasios smile.gif
Atsakyti
Na taip pirmojoje isryskintas liemuo, krutine, realybej taip neatrodo schmoll.gif:
Atsakyti
nerealiai grazios sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 12 21, 17:20)
o cia manoji suknele  smile.gif , kad taip galeciau pakartoti ta diena  wub.gif

super thumbup.gif kur nuomavaisi ar pirkai?jai nepaslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DIANAD @ 2007 12 22, 08:15)
super  thumbup.gif kur nuomavaisi ar pirkai?jai nepaslaptis rolleyes.gif

Sese pasiuvo, ji siuveja, aciu jai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 22 gruodžio 2007 - 17:53
QUOTE(ikristute @ 2007 12 22, 18:51)
Sese pasiuvo, ji siuveja, aciu jai  smile.gif

Labai graziai atrodei wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DIANAD @ 2007 12 21, 15:46)
OJ AS TAI NEISIVAIZDUOJU KOKIA MAN REIKES SUKNELE ISSIRINKT...NES PAS MANE KRUTINE MAZA TAI ATVIROS TIKRAI NESIRINKSIU schmoll.gif ...NORS MAN TOKIOS GRAZIAUSIOS....OJ BUS BEDA KAI REIKES RINKTIS SUKNELE.... g.gif

Tikrai rasi tinkama, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 12 21, 19:59)
o issirinkau is san patrick  wub.gif  labai panasios abi suknutes  ax.gif bet dave veliuma neriniuota o jis laaabai puosia :wub:dabar biski gailiuosi nes pirmoji biki puosnesne  verysad.gif  aisku foto labai liemuo i krutine isryskintos bet biski puosnesne pirmoji, issirinkau antraja  unsure.gif  user posted image ir  user posted image

thumbup.gif thumbup.gif abi suknutes. Tikrai tavoji ne kiek neprastesne uz ta kita, kuri tavo nuomone puosnesne. Tiesiog kitas zmogus - kitaip ir suknute ziurisi. Tau ja devint ji dar kitaip atrodys, bet tikrai turetu buti labi grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2007 12 22, 22:14)
thumbup.gif  thumbup.gif  abi suknutes. Tikrai tavoji ne kiek neprastesne uz ta kita, kuri tavo nuomone puosnesne. Tiesiog kitas zmogus - kitaip ir suknute ziurisi. Tau ja devint ji dar kitaip atrodys, bet tikrai turetu buti labi grazu  smile.gif

Dekoju uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti