QUOTE(Kadra @ 2007 12 27, 23:49)
suknele laaabai grazi! O svarkelis tikrai labai puosia, tik as, kaip ir tu, rinkciausi triju ketvirciu rankoves
O,beje, jei ne paslaptis, kur siuviesi ir kiek mazdaug kainuos tokios sukneles pasiuvimas?
ne paslaptis, kad uzsisakiau ja internetu, pries tai pasimatavus panasias kelias suknutes. Kainuos labai pigiai, visumoj beveik 500 lt, nes siuva kinieciai, todel ir idomu, kaip ji tikrovej atrodys, kokios medziagos ir t.t., bet jei pavyks, tai busiu labai laiminga, o jei ne, tai i nuomos salona keliausiu. Zodziu, rizikuoju
QUOTE(Milasa @ 2007 12 28, 10:31)
Sveikutes visos

noriu pasidalinti su jumis naujienomis, laukiu komentaru. Vakar buvau salone Santa, Pamenkalnio 19, rinkausi suknele, siaip pries tai lb daug skaiciau atsiliepimu ir ziurinejau sukneles. Vaziavau ten su viena mintim, norejau sukneles is San Patrick kolekcijos- Baco sukneles, man ji atrode lb grazi, bet kai pasimatavau tai

zinokit zirnale ji daug graziau atrodo nei atrode ant manes, lb nusivyliau

tada man pasiule kita suknele, irgi is tos kolekcijos - Bohemia, lb man ji patiko, tokia originali. gaila kad nemoku ideti foto, taip jums butu lengviau kazka spresti. vat, esme tame kad ji is karto manes paklause uz kokia suma planuoju imti suknele, as pasakiau kad 1500lt, tai ji man ciulbejo kad sita suknele kainuoja 2500lt, bet kadangi imu daug anksciau tai man padarys nuolaida

nz, ar ji cia specialiai, ir kiek verta ta suknele. skaiciau daug uz ir pries, lb bijau kad ji man pries vestuves nebutu lb ziauri, gal kuri nors gali mane nuraminti? be to, sukneles lb dideles, man reiktu ziauriai ja mazinti, pardaveja vis aiskino kad as lb jau smulki. skaiciau skundose kad vienai nuotakai mazino irgi, o vestuvem ipusejus, per siules viskas isiro.. ot butu, nz apsiverkciau turbut. Idedu lynka:
http://www.brides.co...l...et=4&page=1
suknele labai grazi, o Santoj as irgi matavausi kelias sukneles, kurias reiketu siaurinti man, bet kazkaip man tas siaurinimas gasdinanciai skamba

o mano sukneliu nuomos kaina buvo 2000 lt. Del siaurinimo, tai reiktu kazkaip tartis, kad tau jos kokia garantija duotu, kad ta suknele ant taves gerai atrodys

siaip neisivaizduoju, ka jos vadina siaurinimu, jeigu tu sakai, kad ta suknele ziauriai didele, tai as nemanau, kad nepastebimai pasikeis modelis, juk daug medziagos paslepti ar pasalinti reiketu

zodziu, nezinau net ka patarti