Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(krevete6 @ 2007 12 27, 16:15)
sveikos, buvusios ir busimos nuotakos mirksiukas.gif
noriu jums parodyti savo vestuvine suknele, kuria man siuo metu siuva 4u.gif
aisku, kaip tikrai ji atrodys, sunku pasakyti, bet noriu parodyti pagal ka siuva ir suzinoti jusu nuomone ax.gif

suknele laaabai grazi! O svarkelis tikrai labai puosia, tik as, kaip ir tu, rinkciausi triju ketvirciu rankoves thumbup.gif
O,beje, jei ne paslaptis, kur siuviesi ir kiek mazdaug kainuos tokios sukneles pasiuvimas? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif noriu pasidalinti su jumis naujienomis, laukiu komentaru. Vakar buvau salone Santa, Pamenkalnio 19, rinkausi suknele, siaip pries tai lb daug skaiciau atsiliepimu ir ziurinejau sukneles. Vaziavau ten su viena mintim, norejau sukneles is San Patrick kolekcijos- Baco sukneles, man ji atrode lb grazi, bet kai pasimatavau tai verysad.gif zinokit zirnale ji daug graziau atrodo nei atrode ant manes, lb nusivyliau unsure.gif tada man pasiule kita suknele, irgi is tos kolekcijos - Bohemia, lb man ji patiko, tokia originali. gaila kad nemoku ideti foto, taip jums butu lengviau kazka spresti. vat, esme tame kad ji is karto manes paklause uz kokia suma planuoju imti suknele, as pasakiau kad 1500lt, tai ji man ciulbejo kad sita suknele kainuoja 2500lt, bet kadangi imu daug anksciau tai man padarys nuolaida unsure.gif nz, ar ji cia specialiai, ir kiek verta ta suknele. skaiciau daug uz ir pries, lb bijau kad ji man pries vestuves nebutu lb ziauri, gal kuri nors gali mane nuraminti? be to, sukneles lb dideles, man reiktu ziauriai ja mazinti, pardaveja vis aiskino kad as lb jau smulki. skaiciau skundose kad vienai nuotakai mazino irgi, o vestuvem ipusejus, per siules viskas isiro.. ot butu, nz apsiverkciau turbut. Idedu lynka:

http://www.brides.co...l...et=4&page=1

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2007 12 28, 11:31)
Sveikutes visos  smile.gif  noriu pasidalinti su jumis naujienomis, laukiu komentaru. Vakar buvau salone Santa, Pamenkalnio 19, rinkausi suknele, siaip pries tai lb daug skaiciau atsiliepimu ir ziurinejau sukneles. Vaziavau ten su viena mintim, norejau sukneles is San Patrick kolekcijos- Baco sukneles, man ji atrode lb grazi, bet kai pasimatavau tai  verysad.gif  zinokit zirnale ji daug graziau atrodo nei atrode ant manes, lb nusivyliau  unsure.gif  tada man pasiule kita suknele, irgi is tos kolekcijos - Bohemia, lb man ji patiko, tokia originali. gaila kad nemoku ideti foto, taip jums butu lengviau kazka spresti. vat, esme tame kad ji is karto manes paklause uz kokia suma planuoju imti suknele, as pasakiau kad 1500lt, tai ji man ciulbejo kad sita suknele kainuoja 2500lt, bet kadangi imu daug anksciau tai man padarys nuolaida  unsure.gif  nz, ar ji cia specialiai, ir kiek verta ta suknele. skaiciau daug uz ir pries, lb bijau kad ji man pries vestuves nebutu lb ziauri, gal kuri nors gali mane nuraminti? be to, sukneles lb dideles, man reiktu ziauriai ja mazinti, pardaveja vis aiskino kad as lb jau smulki. skaiciau skundose kad vienai nuotakai mazino irgi, o vestuvem ipusejus, per siules viskas isiro.. ot butu, nz apsiverkciau turbut. Idedu lynka:

user posted image

graŽi suknutė wink.gif o tai kiek tas tavo smulki? smile.gif nes pradedu mastyt ar man pačiai nebus tokių bėdų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2007 12 27, 23:49)
suknele laaabai grazi! O svarkelis tikrai labai puosia, tik as, kaip ir tu, rinkciausi triju ketvirciu rankoves  thumbup.gif
O,beje, jei ne paslaptis, kur siuviesi ir kiek mazdaug kainuos tokios sukneles pasiuvimas?  ax.gif

ne paslaptis, kad uzsisakiau ja internetu, pries tai pasimatavus panasias kelias suknutes. Kainuos labai pigiai, visumoj beveik 500 lt, nes siuva kinieciai, todel ir idomu, kaip ji tikrovej atrodys, kokios medziagos ir t.t., bet jei pavyks, tai busiu labai laiminga, o jei ne, tai i nuomos salona keliausiu. Zodziu, rizikuoju mirksiukas.gif
QUOTE(Milasa @ 2007 12 28, 10:31)
Sveikutes visos  smile.gif  noriu pasidalinti su jumis naujienomis, laukiu komentaru. Vakar buvau salone Santa, Pamenkalnio 19, rinkausi suknele, siaip pries tai lb daug skaiciau atsiliepimu ir ziurinejau sukneles. Vaziavau ten su viena mintim, norejau sukneles is San Patrick kolekcijos- Baco sukneles, man ji atrode lb grazi, bet kai pasimatavau tai  verysad.gif  zinokit zirnale ji daug graziau atrodo nei atrode ant manes, lb nusivyliau  unsure.gif  tada man pasiule kita suknele, irgi is tos kolekcijos - Bohemia, lb man ji patiko, tokia originali. gaila kad nemoku ideti foto, taip jums butu lengviau kazka spresti. vat, esme tame kad ji is karto manes paklause uz kokia suma planuoju imti suknele, as pasakiau kad 1500lt, tai ji man ciulbejo kad sita suknele kainuoja 2500lt, bet kadangi imu daug anksciau tai man padarys nuolaida  unsure.gif  nz, ar ji cia specialiai, ir kiek verta ta suknele. skaiciau daug uz ir pries, lb bijau kad ji man pries vestuves nebutu lb ziauri, gal kuri nors gali mane nuraminti? be to, sukneles lb dideles, man reiktu ziauriai ja mazinti, pardaveja vis aiskino kad as lb jau smulki. skaiciau skundose kad vienai nuotakai mazino irgi, o vestuvem ipusejus, per siules viskas isiro.. ot butu, nz apsiverkciau turbut. Idedu lynka:

user posted image

suknele labai grazi, o Santoj as irgi matavausi kelias sukneles, kurias reiketu siaurinti man, bet kazkaip man tas siaurinimas gasdinanciai skamba ax.gif o mano sukneliu nuomos kaina buvo 2000 lt. Del siaurinimo, tai reiktu kazkaip tartis, kad tau jos kokia garantija duotu, kad ta suknele ant taves gerai atrodys unsure.gif siaip neisivaizduoju, ka jos vadina siaurinimu, jeigu tu sakai, kad ta suknele ziauriai didele, tai as nemanau, kad nepastebimai pasikeis modelis, juk daug medziagos paslepti ar pasalinti reiketu g.gif zodziu, nezinau net ka patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 12 28, 13:53)
siaip neisivaizduoju, ka jos vadina siaurinimu, jeigu tu sakai, kad ta suknele ziauriai didele, tai as nemanau, kad nepastebimai pasikeis modelis, juk daug medziagos paslepti ar pasalinti reiketu g.gif  zodziu, nezinau net ka patarti 4u.gif

be to, man rodos, kad salonai nenukerpa "nereikalingos" sukneles medziagos, o tik palenkia ir pan. tai, jei reiktu daug siaurinti ir nenukirptu tos likusios medziagos, vaizdelis butu nekoks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 12 28, 12:01)
be to, man rodos, kad salonai nenukerpa "nereikalingos" sukneles medziagos, o tik palenkia ir pan. tai, jei reiktu daug siaurinti ir nenukirptu tos likusios medziagos, vaizdelis butu nekoks ax.gif

man irgi taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Naršau irtenete ieškodama vestuvinių suknelių pavyzdžių sesei ir radau vieną man labai patinkančią suknutę, kurią norisi parodyti bigsmile.gif

user posted image
(paspauskit ant tos nuotraukytės ir atsidarys naujas langas su didesniu paveiksliuku blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(VbS @ 2007 12 28, 14:24)
Naršau irtenete ieškodama vestuvinių suknelių pavyzdžių sesei ir radau vieną man labai patinkančią suknutę, kurią norisi parodyti  bigsmile.gif

user posted image
(paspauskit ant tos nuotraukytės ir atsidarys naujas langas su didesniu paveiksliuku  blush2.gif )

grazi, labai kukli, man netiktu ax.gif tokiai suknutei reikia labai dailios ir grazios merginos + sukuosenos ir makiazo, kuris isryskintu sukneles 'charakteri' ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 28 gruodžio 2007 - 16:09
merginos yra beda, uzsimaniau tokios sukneles, tik va turiu foto o neisivaizduoju nei is kokios kolekcijos ji nei ka sad.gif
user posted image
Atsakyti
gal cia is magic sotero, nu bet nezinau g.gif
Atsakyti
kai man sake pardaveja tai ta suknele siaurins pagal mane, kazkaip isius, net nz kaip, bet kai paklausiau, sake kad tas visas grozis nedings, lb tikiuosi schmoll.gif tikrai nusivilciau bet juk jau nieko negaleciau ir pakeisti doh.gif apie garantijas: tai pasirasoma sutartele, bet ten nieko nesakoma apie tai kaip ja paruos, bet 2 sav pries vestuves bus matavimas, tada ir kalbesiu su siuveja, ten salone maciau taiso, tai jei kas nors bus blogai privales istaisyti, as jau toks zmogus kad man nesvarbu, issireikalausiu nors ir su skandalu schmoll.gif del mano smulkumo, nepasakuciau kad lb as jau smulki, 162 cm, 49kg, mano didys S- 34 dydis, o sukneles kuria matavaus 46 dydzio. tai nemazai reikes mazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 12 28, 15:13)
merginos yra beda, uzsimaniau tokios sukneles, tik va turiu foto o neisivaizduoju nei is kokios kolekcijos ji nei ka sad.gif
user posted image

man ir panasu i maggie sottero g.gif

QUOTE(Milasa @ 2007 12 28, 18:22)
kai man sake pardaveja tai ta suknele siaurins pagal mane, kazkaip isius, net nz kaip, bet kai paklausiau, sake kad tas visas grozis nedings, lb tikiuosi  schmoll.gif  tikrai nusivilciau bet juk jau nieko negaleciau ir pakeisti  doh.gif  apie garantijas: tai pasirasoma sutartele, bet ten nieko nesakoma apie tai kaip ja paruos, bet 2 sav pries vestuves bus matavimas, tada ir kalbesiu su siuveja, ten salone maciau taiso, tai jei kas nors bus blogai privales istaisyti, as jau toks zmogus kad man nesvarbu, issireikalausiu nors ir su skandalu  schmoll.gif  del mano smulkumo, nepasakuciau kad lb as jau smulki, 162 cm, 49kg, mano didys S- 34 dydis, o sukneles kuria matavaus 46 dydzio. tai nemazai reikes mazinti  g.gif

blink.gif is 46 i 34? nezinau, zinoma, gali bandyti, jei jos sako, tai zino, jos turi savo siuvejas, kurios siaurina ir tvarko sukneles mirksiukas.gif
Atsakyti