Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Shindila @ 2007 12 23, 00:00)
Dekoju uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Brangioji, tik dabar pasiziurejau sukneliu skirtumus...ju beveik nera schmoll.gif cia didziausia skirtuma daro sukuosena, pirmosios manekene sukeltais plaukais, kas is karto isryskina kakla, suteikia elegancijos. O antroji-palaidais plaukais, todel manau, jog kai tu pasidarysi sukuosena-atrodysi pati nuostabiausia panevezio nuotaka 4u.gif
Atsakyti
Primadona-A,dekui, stengsiuos :mirksukas: tikrai skirtumu beveik nera mirksiukas.gif va o del sukuosenos tai nznau ka daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 12 23, 12:07)
Primadona-A,dekui, stengsiuos :mirksukas: tikrai skirtumu beveik nera mirksiukas.gif va o del sukuosenos tai nznau ka daryti ax.gif

Priklausomai nuo veiduko formos arba kelk plaukucius, arba palik palaidus, bet, ka disryskintu kakla... 4u.gif pasitark su kirpeja mirksiukas.gif as tai vestuvine sukuosena buvau nusiziurejus jau gerokai anksciau pries vestuves, nusinesiau kirpejai ir pasakiau, kad kazko tokio-tai man padare "kazka tokio", ne lygiai taip pat, bet sakyciau net geriau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Primadona-A,2007 12 22, 18:12]
Labai graziai atrodei wub.gif
Papildyta:

Aciu uz komplimenta smile.gif
Atsakyti
sveikos, buvusios ir busimos nuotakos mirksiukas.gif
noriu jums parodyti savo vestuvine suknele, kuria man siuo metu siuva 4u.gif
aisku, kaip tikrai ji atrodys, sunku pasakyti, bet noriu parodyti pagal ka siuva ir suzinoti jusu nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 12 27, 15:15)
sveikos, buvusios ir busimos nuotakos mirksiukas.gif
noriu jums parodyti savo vestuvine suknele, kuria man siuo metu siuva 4u.gif
aisku, kaip tikrai ji atrodys, sunku pasakyti, bet noriu parodyti pagal ka siuva ir suzinoti jusu nuomone ax.gif

Labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 27, 15:17)
Labai grazi  smile.gif

drinks_cheers.gif ypac tas svarkelis puosia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 27, 13:17)
Labai grazi  smile.gif

QUOTE(pantera83 @ 2007 12 27, 13:38)
drinks_cheers.gif ypac tas svarkelis puosia thumbup.gif

Aciu, merginos, as labai tikiuosi graziai atrodyti ax.gif beje, tas svarkelis bus su 3/4 rankovemis (man elegantiskiau atrodo) blush2.gif
Atsakyti
nuostabi suknele krevete6 wub.gif ir svarkelis puikus, tikrai labai stilinga ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
Labai graži suknelė 4u.gif
Kažkuri forumietė buvo su panašia suknele tai super atrodė wub.gif
Atsakyti
suknyte tikrai labai grazi , taciau svarkelio ilgos rankoves man labai graziai atrodo:}
Atsakyti
suknele tai super thumbup.gif tik man tokie svarkeliai kazkaip sendina truputeli, nors gal kiekvienam kitaip atrodo, gal tau ir tinka labai 4u.gif
Atsakyti