Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

QUOTE(rasaite @ 2006 06 23, 22:51)
Be šansų atpratinti.Aš Jau aštuonis metus taip vargstu.Kompą vis keičia į geresnį ir toliau...O dabar nusipirko nešiojamą tai ir svečiuose prie kompo... verysad.gif

Nu kad su kompu ir i svecius ir i darba ir atostogaut, tai jau ipratau, net nebegeda pries zmones biggrin.gif
Pas mus dar buna taip...
Nueinam i svecius kur nors, o ten yra kompas:
a) seimininkas(-e) kompiuterastas (-e) - kalbos vien apie kompus ir sedejimas sukisus snapus i kompiuteri doh.gif ...net nebandau kazka sakyt pries kompus, nes dar ismes lauk, juk ju dauguma biggrin.gif
b ) seimininkai eiliniai vartotojai mazai susigaudantys technikoj ir pastoviai kazka susigadinantys - visas laikas praleidziamas klausinejant-remontuojant-diskutuojant apie kompus doh.gif ...bandydama protestuot lieku nesuprasta
c) seimininkai normalus zmones ir dzin jiems tas kompas - fainiai pasibunam thumbup.gif ... bet tokiu oij reta ir daznai pas zmones i svecius nelysi blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adile: 27 liepos 2006 - 18:34
šiaip tai ne aš vyrą, bet vyras mane nuo kompo varo blush2.gif
Atsakyti
o pas mus yra grafikas. kol vyras darbe, as lindziu kompe, kai jis grizta yra jam skirtas laikas, kol as suruosiu vakariene ar pietus. tada buna bendras laikas kompe - skaitom laiskus, ziurim klipukus ,vartom nuotraukas. aisku vyras nakti tyliai nuselina kokiame nors forume pasedet, bet cia miego saskaita, jis pats zino kiek jam reikia poilsio. net nepastebejom kada taip issiauklejom vienas kita. oi kiek anksciau buvo ir pykciu, ir barniu. buvo ir taip, valgom vakariene, o salia visu leksciu ir puodu kompas. ziurim filma, bet salia turi buti ir kompas. gal paprasciausiai suaugom ir supratom, kad turim vienas kita, o ne kiekvienas po kompa..........
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2006 07 29, 10:32)
gal paprasciausiai suaugom ir supratom, kad turim vienas kita, o ne kiekvienas po kompa..........

O po kiek jums metu, jei ne paslaptis?
Mums po 30... ir kol kas to suaugimo nematyt horizonte hmm... doh.gif Pradzioj manes "neprileisdavo" prie kompo, dabar turim kiekvienas savo ir dar bendra stacionaru doh.gif Tik as labai ramia dusia galiu saviskio nejungt savaite (jei del darbu neprisireikia), o jam kompas kaip narkotikai - diena nepasedejo - "lomkes", gali nevalgyt, negert i tualeta neit, bet koooooooooompas - sventa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2006 07 29, 13:12)
O po kiek jums metu, jei ne paslaptis?
Mums po 30... ir kol kas to suaugimo nematyt horizonte hmm... doh.gif Pradzioj manes "neprileisdavo" prie kompo, dabar turim kiekvienas savo ir dar bendra stacionaru doh.gif Tik as labai ramia dusia galiu saviskio nejungt savaite (jei del darbu neprisireikia), o jam kompas kaip narkotikai - diena nepasedejo - "lomkes", gali nevalgyt, negert i tualeta neit, bet koooooooooompas - sventa doh.gif

man 28, jam truputi maziau. nezinau, gal vel ateis toks laikas, kai ,"pablusim" del kompo. bet geriau jau taip nebutu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 29 liepos 2006 - 14:14
Papasakosiu aš savo istoriją gal kam padės. Prieš metus laiko mano vyras irgi kiauras dienas sėdėdavo prie kompo, o aš jam buvau absoliučiai tuščia vieta, nulis bendravimo. Tada pasipasakojau savo bėdas šiame forume ir suvirškinusi visus duotus patarimus apsisprendžiau. Vieną eilinį rytą kai mano vyras buvo darbe ( tada dar nebuvo vyras) aš susikroviau daiktus ir niekam nieko nesakiusi tepiau slides. Iš pradžių prasidėjo sms su grasinimais ir dideliais pykčiais, vėliau sekė sms su klausimais kaip man sekasi, kaip aš be jo gyvenu, po kokių 2 mėnesių gaudavau sms su atsiprašymais ir maldavimais gryžti. Neatsakiau nei į vieną jo žinutę. Per tą laiką kol kartu negyvenom aš susiradau darbą istojau mokytis. Ir supratau, kad ankstesnis gyvenimas buvo tik mano klaida. Aš juk buvau jam visiškai neįdomi ir kas svarbiausia buvau neįdomi pati sau. Kai vyras atvažiavo pas mane į darbą su didele gėlių puokšte ir dideliu pliušiniu zuikučiu aš jam atleidau. Dabar aš nestuke.gif ir labai džiaugiuosi, kad mes vėl kartu. Jis vis dar sėdi prie kompo, bet man jau nebeįdomu, nes aš turiu ir kitų užsiėmimų nei žiūrėti į jo nugarą. Dabar jis pas mane ateina ir reikalauja dėmesio, o aš pasiūlau dar pasėdėt prie kompo, nes neturiu laiko su juo bendraut thumbup.gif Ačiū visoms mamoms kurios man tada padėjo, nes be jų padrąsinimo nebūčiau šitaip pakeitusi savo gyvenimo.
Atsakyti
Malvyna, super susitvarkei su vyro problema!!!
Atsakyti
Su maniškiu tokių problemų nėra. Jis sėdi prie kompo tik tada, kai tikrai reikia. Pvz. mokslams ar šiaip kokios info susiieškot, el. laišką parašyt.
Jam dažniau tenka mane krapštyt nuo kompo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 07 28, 00:24)
šiaip tai ne aš vyrą, bet vyras mane nuo kompo varo  blush2.gif

Mane tai irgi biggrin.gif sako tik kojytes is kompo tekyso ax.gif
Atsakyti
Mano vyras taipogi uzkietejes kompiuterastis: darbe kompas - namie kompas. Siaip kol turejome tik 1 kompa, tai kazkaip netiek prie jo mirkdavo, nes man juk irgi patinka prie kompo sedeti. Bet kai nupirkome man atskira kompa, tai jisai prisisiunte visokiu zaidimu ir zaide per naktis (ypac savaitgaliais). Na as is pradziu bandziau graziuoju, paskui piktuoju, paskui parsisiunciau The Sims 2 ir taipogi per naktis zaidziau assa.gif
Kazkaip supratau, kad neiseis kovoti su vejo malunais biggrin.gif
O is tikro, tai kai nustojau zysti, kad jisai nesedetu prie kompo tiek ilgai ir dar pati pradejau taip pat elgtis, tai jisai susimaste ir dabar maziau laiko skiria zaidimams, o daugiau man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Oi moterytes ir as pasiguosiu! Mano brangiausias irgi neabejingas kompiuteriui! Gali istisas valandas kiurksoti, bet manasis ne tik kad neabejingas kompiuteriui, bet dar ir zvejys. Kai pagalvoji nors imk ir nusisauk! gun_bandana.gif kartais taip sunervuoja, atrodo tuoj paimsiu zirkles, kai jis nematys prikirpsiu kokius laidelius, kad neveiktu, bet pagalvoju ir vel kentes seimos biudzetas. o siaip mano patikrinta veiksminga priemone yra tokia, griztu is darbo randu ji sedinti prie kompiuterio, ir as nepuolu prie puodu vakarienes daryti, bet isijungiu televizoriu ir prigulu pailseti.
gerai kad neturim nesiojamo kompiuterio, o tai ir i tulika eitu kartu su juo.
Atsakyti
Aš išsprendžiau šią problemą smile.gif kentėjau ir žiūrėjau į vyro nugarą 4metus. Išbandžiau viską, bet nepadėjo. Tai vieną dieną išėjau iš namų ir susiradau kitą vyrą. Dabar pati galiu sėdėt prie kompo blush2.gif
Atsakyti