Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

tikrai nesuprantu kaip suauge,seimos wyrai gali taip uzsikabliuoti uz kazkokios dezes,prigrustos zaidimu...
Atsakyti
Gali g.gif
Turiu pavyzdį kai žmona galvoja apie skyrybas, nes vyras (kaip čia kažkuri sakė) jau 3 metai, grįžęs iš darbo ir valgo prie kompo, ir miega doh.gif O tiksliau: žaidžia žaidimus.... verysad.gif
Liūna žiūrėti, kai nueini pas juos į svečius, sėdim su vyru ir jo žmona, o jos vyras su mumis pabendrauja ir vėl prie kompo lekia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 26 spalio 2006 - 10:49
tai wat as to nesuprantu doh.gif cia jau rimtai liga fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 10 26, 11:46)
Gali g.gif
Turiu pavyzdį kai žmona galvoja apie skyrybas, nes vyras (kaip čia kažkuri sakė) jau 3 metai, grįžęs iš darbo ir valgo prie kompo, ir miega doh.gif O tiksliau: žaidžia žaidimus.... verysad.gif
Liūna žiūrėti, kai nueini pas juos į svečius, sėdim su vyru ir jo žmona, o jos vyras su mumis pabendrauja ir vėl prie kompo lekia... doh.gif

Tai pas mus panašiai. Pietūs ar vakarienė paruošta, o vyriškis arba negali atsitraukti nuo kompo, arba pasiima "bliūdus" ir varo į savo "tupyklą". Taip ir lieku su savo panelėm prie stalo. Mūsų tėvelio šeimoje kaip ir nėra, bet tai tikrai jau nebe juokas, o rimti dalykai dedasi g.gif . Aš pati irgi pasėdžiu prie kompo, bet visus savo darbus spėju pasidaryti, ir su dukrytėm prisibendraujam gathering.gif .
Atsakyti
Geriau prie kompo, nei prie TV su pulteliu rankoj.
Kai su kompu gyvena, tai nors telikas laisvas lotuliukas.gif
Nors nenormalu ir tas ir tas
Atsakyti
taaaip. pas mus irgi megejas tevelis prie kompo pasedeti. Savo forumus skaito. Bet tai jo hobis. Ir buna kad seimos biudzetas pasipildo. ax.gif Daugiausia sedi is ryto ir per pietus. Vienu zodziu, kai tik valgo, tai ir prie kompo. blush2.gif Manau geriau nei kur garazuose ar pas draugus aluti koki gertu. rolleyes.gif
Atsakyti
na as pawyzdziui suprantu,kai kazkuo domisi ir rimtu uzsiemineja prie kompo,bet kad zaidimus zaidzia ir net truktis nezada...nu nesuprantu kaip taip galima uzsikabliuot ant tokio dalyko g.gif kai pasiskaiciau kai kuriu pasisakymus,rimtai atrodo,akd tiem wyrams jau liga kazkokia...nu baisu...o dar baisiau,aki del tokio s*** gali net seima isirti unsure.gif
Atsakyti
Kai musu vyrai buvo mazi, kompu nebuvo, tai dabar tikriausiai nori atsigriebti uz praejusi laika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
matyt...bet wiswien tokia manija man yra nesuwokiamas dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(villia @ 2006 10 27, 18:13)
taaaip. pas mus irgi megejas tevelis prie kompo pasedeti. Savo forumus skaito. Bet tai jo hobis. Ir buna kad seimos biudzetas pasipildo.  ax.gif    Daugiausia sedi is ryto ir per pietus. Vienu zodziu, kai tik valgo, tai ir prie kompo. blush2.gif  Manau geriau nei kur garazuose ar pas draugus aluti koki gertu. rolleyes.gif

Maniškis jai aš prikišu, kad per ilgai sėdi prie kompo visad atsako- juk geriau prie kompo nei kur nors gerčiau ar pas mergas eičiau blink.gif , o ką jai aš ne prie kompo reiškia reikia eiti gerti ar meilužį ieškot doh.gif
Bet jau akys neištverė kruvio tai daktarai liepė atsitraukti nuo kompo tai meškerę nusipirko. lotuliukas.gif Be to dabar man dieną dažnai užleidžia nebuna kaip prilipęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 27, 10:29)
Geriau prie kompo, nei prie TV su pulteliu rankoj.
Kai su kompu gyvena, tai nors telikas laisvas  lotuliukas.gif
Nors nenormalu ir tas ir tas

Na va, tik toks vat mums vargšėms mąstymas ir padės. Pabandyti tipo reik gerą įžvelgti. g.gif Sunkuuuu.... ypač tokiai kaip aš - idealistei. hihihi.gif
Beje, Beigbeder, parašas tavo super. Atitinka ir mano pasaulėžiūrą. thumbup.gif

O vat Mutantė man mane priminė ypatingai. verysad.gif
Maniškis irgi jei pradedu ką sakyt tai sako: "O ką, geriau jei aš alų kabake gerčiau?"
"***" - galvoju, - "kodėl būtinai kokį šudą reikia veikti? Ar negalima normaliai gyvent?" g.gif

Man atrodo, kad maniškį galėsiu nuvaryti tik kai gims vaikelis, nes pas mus vieno kambario butas. Sakysiu, kad spinduliavimas kenkia ir nuvarysiu blembas. g.gif Tegu nervuojasi. Man dzin. Vat. verysad.gif
Atsakyti
Su tuo nuvarymu nuo kompo, tai visos mano drauges ir as pati tokia beda turim. Negana to, jei kada visa chebra susitinkam, vyrai visada apie zaidimus kalba - tada jau buna proga musu gerklems pasireikst, kad nustotu apie tuos savo kompus kliedet biggrin.gif Vienos pazystamos vyras irgi diena nakti prie kompo budravo. Siaip ji mergina labai rami, tokia gleznute, bet matyt jau visiskai jos kantrybe isseko. Zinot ka ji padare lotuliukas.gif eme ir ismete monitoriu pro balkona lotuliukas.gif Na zinoma abu po to naujam monitoriui taupe, bet dabar ir mes su draugem turim kuo saviskiams pagrasint biggrin.gif
Atsakyti