Mes turime po atskirą kompą, jie sujungti tinklu. Kai kurios programos yra pas vyrą, pvz. televizija, radijas, dvd ir pan, kitos pas mane - windows, elektroninei muzikai kurti, natų rašymo irpan. Ir ko gero dažniau jis mano nugarą mano, o ne aš - jo. Pradžioje svečiai stebėdavosi, kad namuose du kompai, bet paaiškindavau, kad tai asmeniška kaip asmeniškas dantų šepetukas ir klausimai užtilo. Juk abu turime skirtingus pomėgius ir reikalus su kompiuteriu, tad ir reikia mums jo kiekvienam. Ir visko būna - ir jis užsisėdi, ką nors pažiūrėti nori, ko aš ne, ar rašo ką, arba aš. Vienintelė bėda, kad televizorius jo kompe, tai kai jam reikia dirbti, televizoriaus nepažiūrėsiu, nes normalaus neturime

Mano laimė, kad jis kompiuteristas, ir į kompus prisižiūri darbe. net interneto jam namie nereikia

Dar kompiuteristas gerai tuo, kad kompas namuose visuomet sutvarkytas, programos reikiamos instaliuotos ir pan. gerai man tuo atžvilgiu. Tik va skype naudotis neleidžia.O aš kaip gera žmona

klausau savo vyro. Jei sako, ati žino. Tikrai netepčiau slidžių dėl jo, bet reikės pamąstyti, kad jis nepateptų dėl manęs
Dirbu nuo 2008 lapkričio 4 dienos1 2 3 4 5