Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

Mes turime po atskirą kompą, jie sujungti tinklu. Kai kurios programos yra pas vyrą, pvz. televizija, radijas, dvd ir pan, kitos pas mane - windows, elektroninei muzikai kurti, natų rašymo irpan. Ir ko gero dažniau jis mano nugarą mano, o ne aš - jo. Pradžioje svečiai stebėdavosi, kad namuose du kompai, bet paaiškindavau, kad tai asmeniška kaip asmeniškas dantų šepetukas ir klausimai užtilo. Juk abu turime skirtingus pomėgius ir reikalus su kompiuteriu, tad ir reikia mums jo kiekvienam. Ir visko būna - ir jis užsisėdi, ką nors pažiūrėti nori, ko aš ne, ar rašo ką, arba aš. Vienintelė bėda, kad televizorius jo kompe, tai kai jam reikia dirbti, televizoriaus nepažiūrėsiu, nes normalaus neturime verysad.gif Mano laimė, kad jis kompiuteristas, ir į kompus prisižiūri darbe. net interneto jam namie nereikia thumbup.gif Dar kompiuteristas gerai tuo, kad kompas namuose visuomet sutvarkytas, programos reikiamos instaliuotos ir pan. gerai man tuo atžvilgiu. Tik va skype naudotis neleidžia.O aš kaip gera žmona hihihi.gif klausau savo vyro. Jei sako, ati žino. Tikrai netepčiau slidžių dėl jo, bet reikės pamąstyti, kad jis nepateptų dėl manęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2004 01 13, 18:44)
Tai va. gal kas kokiu patarimu turite, vargstu su ta problemele, jau ilga laika, vyras darbe istisai prie kompo, grizta namo, batai i vieta ir vel kompas, pavalgo ir vel, o man istisa diena sedint namie , taip norisi pabuti kartu, pabendrauti......Na, aisku jis bendrauja, mane isgirsta is penkto karto, aisku, viska padaro ka paprasau, bet kaip, kad jis nors dienele prie tos dezes neitu....

Cia tai jau problema g.gif Maniskis irgi labai artimai su kompu draugauja,net pyktis ima cool.gif
Atsakyti
Tai gal pabandykit pavilioti kokiu naujesniu būdu biggrin.gif kai prie kompo sėdi, gal suveiks. Arba šantažuokit, kuo ilgiau sėdėsi prie kompo tuo ilgiau "neduosiu" smileysex.gif
biggrin.gif Gal nors šis variantas paveiks wink.gif
Atsakyti
Norint nuvaryti vyrą nuo kompo reikia įjungti televizorių kai rodo krepšinį, futbolą ar Formulę lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi sena problema irnesakyk.gif, dabar kai nori sest prie kompo tai mano leidimo atsiklausia biggrin.gif
Atsakyti
nuwaryt nuo kompo lb sunku...ypac jei jau lb i ji isigilines schmoll.gif bet wis geriau nei kokia meiluze lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar nesuradau jokio būdo, kaip nuvaryti vyriškį nuo kompo g.gif . Būna, kad prasėdi jis nuo ryto iki gilios naktelės, tai jo kaip ir nėra namie-žiūri filmus arba žaidžia žaidimus ("šaudo", "gaudo"). Aš jau kaip ir neegzistuoju jo gyvenime, ir vaikų jis nebemato, ten ir valgyti nešasi, ir kavutę geria. Na, vienu žodžiu, gyvenimas prie kompo. O kai žaidžia žaidimus (jam greit 40 metelių), tai negaliu į jį žiūrėti, nors imk ir gun_bandana.gif, kaip suvaikėjęs. Labai pykstamės dėl šitų dalykų g.gif
Atsakyti
kai wyras sedi prie kompo,kad pazaistu,tai ka as zn g.gif kai mazas rimtai doh.gif manasis tokiais niekais nesidomi...jo toks hobis IT,tai be kompo kaip be ranku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 10 24, 11:52)
Dar nesuradau jokio būdo, kaip nuvaryti vyriškį nuo kompo  g.gif . Būna, kad prasėdi jis nuo ryto iki gilios naktelės, tai jo kaip ir nėra namie-žiūri filmus arba žaidžia žaidimus ("šaudo", "gaudo"). Aš jau kaip ir neegzistuoju jo gyvenime, ir vaikų jis nebemato, ten ir valgyti nešasi, ir kavutę geria. Na, vienu žodžiu, gyvenimas prie kompo. O kai žaidžia žaidimus (jam greit 40 metelių), tai negaliu į jį žiūrėti, nors imk ir  gun_bandana.gif, kaip suvaikėjęs. Labai pykstamės dėl šitų dalykų  g.gif

Pas mane tokia pati situacija,mane taip siutina tie jo žaidimai,tikrai kaip vaikas,bet aš jau bent tuo guodžiuos,kad jis namuose būna,niekur su jokiais draugais nelaksto...o nuo kompo jį nuvaryt misija neįmanoma. Reikia tuos vyrus "apženyt" su kompais ir tegu sau gyvena smile.gif
Atsakyti
ir musu tevelis ligonis... kol nepabaigia zaisti tai niekaip i mus neatsisuka.ech...
darbe kompiuteris ir namie. vaikuciai stovi uz nugaros ir ziopso tai dar labiau piktumas ima.
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2006 10 25, 15:48)
ir musu tevelis ligonis... kol nepabaigia zaisti tai niekaip i mus neatsisuka.ech...
darbe kompiuteris ir namie. vaikuciai stovi uz nugaros ir ziopso tai dar labiau piktumas ima.

console.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2006 10 25, 16:48)

Aš irgi sakau, kad tai jau liga. Kad tai būtų su saiku, suprasčiau. Bet jeigu jau nėra ribų- nebeegzistuoja nei laikas, nei iš viso kas nors aplinkui, tai man trūksta žodžių. Ir dar nuvaryti neina aggressive.gif .
Atsakyti