Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

QUOTE(VaidaI @ 2004 01 13, 18:44)
Tai va. gal kas kokiu patarimu turite, vargstu su ta problemele, jau ilga laika, vyras darbe istisai prie kompo, grizta namo, batai i vieta ir vel kompas, pavalgo ir vel, o man istisa diena sedint namie , taip norisi pabuti kartu, pabendrauti......Na, aisku jis bendrauja, mane isgirsta is penkto karto, aisku, viska padaro ka paprasau, bet kaip, kad jis nors dienele prie tos dezes neitu....

O jus kartu sedekit, pereisit kartu koki zaidima ir tema pokalbiui bus ir belosiant pasikalbesit lotuliukas.gif
Atsakyti
tai , kad jis nežaidžia o forumuose rašinėjas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2007 09 11, 13:14)
tai , kad jis nežaidžia o forumuose rašinėjas  verysad.gif

Na tai ir sedekit kartu, padesi jam sedet forume, jis tau pades ruost vakariene ar tvarkyt kambarius smile.gif
Atsakyti
kažin ar sulauksiu tokios dienos
Atsakyti
net nezinau ka patarti maniskis prie kompo būna minimum laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai prie kompo darbe tiek prisibūnu, kad grįžus jau nelabai norisi... O jis tai nežinau, visą dieną, 24 val. per parą online, kartais nervina, kai mes ką nors kalbamės, o jis prie kompo prisėda, msn žinutes pradeda atsakyt, tikrintis paštą ar dar ką. Juk visi žinom, kaip vyrai negali kelių darbų iš karto daryti... Bet šiaip kol situacija nekatastrofiška, na normaliai ir pasišnekam ir šiaip ką paveikiam, tai nekeliu scenų dl nieko...
Atsakyti
Pirk kita kompa ir sedek su juo forumuose lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau turbūt geriau būtų antras kompas
Atsakyti
nelabai imanoma, kai pagrasinu kad kompa ismesiu, tai prisimena kad dar ir as esu. Bet atsirado nauja problema krepsinis, kuri nustelbe kompa lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va bent dalinis problemos sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Uzjauciu tas, kurios turi sia problemele, nes ir as su ja kariauju. Bet vaistu vis nerandu. Jei bandau jam paaiskinti, kad per daug sedi, tai isgirstu, kokia as bambekle (dar gerai, jei isgirstu. o tai dazniausiai lyg ir atsisuka jo zvilgsnis paziureti is kur cia kazkokie garsai sklinda, ir nusisuka, taip ir nesuprates - buvo cia kazkas ar nebuvo? ai, pasirode...)... tai, jei rasite kokia iseiti, skelbkite garsiai ax.gif
Atsakyti
maniškis ir mėgo sedėti ilgai prie oc, labai nervindavo mane, o kai aš pradėjau sedėti ilgai čia sm tai tada tik pradėjau jį suprasti kad čia liga user posted image
Atsakyti